2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

mama daha hiç vermedim sütümün olmadığı günlerde bile emzirdim sağdım yeter ki gelsin diye nitekim geldi de. böyle hanımefendinin keyfine göre hele hiç bırakmametrafı keşfettiği doğrudur benimki de memeyi bırakıp etrafa bakınırdı konuşulanları dinlerdi. daha önce idrar yolu enfeksiyonu olmuştu bizimki de yine nüksetmiş olabilir mi ki

Canim pes etmedin degil mi bnmki de ayni uyurken emiyo uyanikken asla gorsen sagip siringayla bogazina dokuyom hep hava yutuyo gaz oluyo. Resmen savas biberon emzik de almadi. Dun yazmistim 1 ayda 400 gram almis napayim bilemedim.
benimki de bir ayda 400 gr almış doktor ne dedi size. bizimki bir ay daha böyle devam edelim 600 gr falan alırsa sorun olmaz ama yine az alırsa idrar yolu enfeksiyonuna bi bakalım dedi.

Donence zaten 5.aya kadar kullanilir yaziyor hareket edince ustune duser diye heralde o yuzden bir an once al alacaksan :) digeri de karanlikta tavana renkli resim yansitiyor iki adet ve muzik caliyor. Projektormus ya disko topunu uydurmusum

http://www.hepsiburada.com/fisher-price-denizyildizi-projektor-p-OYUNMTTP5600

benimki de bir ayda 400 gr almış doktor ne dedi size. bizimki bir ay daha böyle devam edelim 600 gr falan alırsa sorun olmaz ama yine az alırsa idrar yolu enfeksiyonuna bi bakalım dedi.

Idrar yolu enfeksiyonuna bakmak icin neden 1 ay daha bekliyor ki

Bnde internetten disko topu diye aratıyorum bildigin tavana asılan diskodaki toplardan cikiyordu valla söylediğin iyi oldu yoksa mağazaya gidio disko topu isteyecektim

İştahsızlık yapacak derecede yoktu enfeksiyonu, sizin nasıl geçti enfeksiyon?? İlaç kullandınız mi?

İştahsızlık yapacak derecede yoktu enfeksiyonu, sizin nasıl geçti enfeksiyon?? İlaç kullandınız mi?
evet 10 gün antibiyotik kullandık daha 20 günlüktü hiç istemediğim halde antibiyotik kullanmak zorunda kaldık. zaten antibiyotiksiz geçmezmiş.

günaydın anneler kızım bugün de aynı uyanıkken emmek istemedi derdi ne ola ki bu küçük yaramazın

Hanımlar, iki aya kadar güzel emen oğlum, iki aydan sonra memede ağlamaya hırçınlaşmaya başladı. Süt olduğu halde iki çekip bırakıyordu memeyi.
Burada meme emmek istemeyen bebekleri okumuştum, ben de silikon meme ucu takarak emzirmeyi denedim, daha önce hiç kullanmadığım halde,onu hemen aldı. Hala daha öyle emiyor, meme ucu olmazsa basıyor yaygarayı. Bebekleri emmek istemeyen anneler siz de bi deneyin isterseniz.

İkincisi oğlumu gündüz sık emziriyorum, ama gece memeyi uyku sersemi iyi boşaltamıyor. Süt hızlı aktığından resmen emerken yarısını içip yarısını üstüme döküyor. Sütün birazını sağmayı düşündüm ama pompamdan hiç memnun değilim. Aventin elektrikli pompası var, dün 100 cc sütü zor sağdım, makineden damla çıkmazken oğlum emince lıkır lıkır süt geldi. Bana iyi bi pompa lazım kızlar, tavsiyelerinizi bekliyorum :/

Lansinoh elektrikli pompa kullanıyorum memnunum

Canm benimkide avent elektrikli ilk.aldgmzda hic sagamadk megersem parcasi bozukmus sifir oldugu halde bozuk cikti eşim yaptirdi geldi şuan cok guzel sağiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…