dün gece uyumadan önce uçla emzirmeyi de denedim eliyle söküp çıkardı, elini tuttum kafasını sağa sola salladı yine ucu cıkardı anlayacağın bizde işe yaramadı canım. ben lansinoh manuel pompa kullanıyorum son günlerde iyi çekmiyor aslında bebeğim emerken süt var ama pompayla 20 cc falan zor çıkarıyorum. elektriklisini iyi diye duydum lansinohun.Hanımlar, iki aya kadar güzel emen oğlum, iki aydan sonra memede ağlamaya hırçınlaşmaya başladı. Süt olduğu halde iki çekip bırakıyordu memeyi.
Burada meme emmek istemeyen bebekleri okumuştum, ben de silikon meme ucu takarak emzirmeyi denedim, daha önce hiç kullanmadığım halde,onu hemen aldı. Hala daha öyle emiyor, meme ucu olmazsa basıyor yaygarayı. Bebekleri emmek istemeyen anneler siz de bi deneyin isterseniz.
İkincisi oğlumu gündüz sık emziriyorum, ama gece memeyi uyku sersemi iyi boşaltamıyor. Süt hızlı aktığından resmen emerken yarısını içip yarısını üstüme döküyor. Sütün birazını sağmayı düşündüm ama pompamdan hiç memnun değilim. Aventin elektrikli pompası var, dün 100 cc sütü zor sağdım, makineden damla çıkmazken oğlum emince lıkır lıkır süt geldi. Bana iyi bi pompa lazım kızlar, tavsiyelerinizi bekliyorum :/
Canm benimkide avent elektrikli ilk.aldgmzda hic sagamadk megersem parcasi bozukmus sifir oldugu halde bozuk cikti eşim yaptirdi geldi şuan cok guzel sağiyor
Ben günde bir defa 60-70 cc veriyorum, aslında vermesem de olacak ama ben grip olmuştum bebeğim de ishal oldu,ishal bir hafta geçmedi. O bir haftada hiç kilo almamış, arayı kapatsın diye veriyorum bazı günler.Anne sütü yanında mama takviyesi yapan anneler 1 öğünde kaç cc mama ve kaç saatte bir veriyorsunuz?
Anne sütü yanında mama takviyesi yapan anneler 1 öğünde kaç cc mama ve kaç saatte bir veriyorsunuz?
canım benim hiç öyle hissetme ben de öyle h,ssetmiştim geçen hafta ama çabuk toparladım yoksa süt de gider iyice beter olur. süt olayı biraz psikolojik biliyosun moralini yüksek tut bebeğini düşün.Kızlar 3 aylık kontrol vardı bugün 2 aralıkta kalça ultrasonu vardı 150 gram almıştı bugün 350 gram daha aldı gözüküyor ayrıca kafa ölçümü o gün38cm cçıktı bugün40,5 cm cçok saçma kendimi ise yaramazin teki gibi hissediyom
evet 10 gün antibiyotik kullandık daha 20 günlüktü hiç istemediğim halde antibiyotik kullanmak zorunda kaldık. zaten antibiyotiksiz geçmezmiş.
Biz daha 3 ay kontrolune goturemedik haftaya kalir muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi ki hic gelmedi aklima. Belirtisi nedir koku falan yok idrarinda. Doktora gidersek yazarim burdanbenimki de bir ayda 400 gr almış doktor ne dedi size. bizimki bir ay daha böyle devam edelim 600 gr falan alırsa sorun olmaz ama yine az alırsa idrar yolu enfeksiyonuna bi bakalım dedi.
Canım öğlen 60cc veriyorum. Gecede 2-3kez 60cc veriyorumAnne sütü yanında mama takviyesi yapan anneler 1 öğünde kaç cc mama ve kaç saatte bir veriyorsunuz?
Tam emin degilim de esim ozel egitim ogretmeni bu tarz seylerin otistik yaptigini soyluyodu korkuyom bndeDonence zaten 5.aya kadar kullanilir yaziyor hareket edince ustune duser diye heralde o yuzden bir an once al alacaksan :) digeri de karanlikta tavana renkli resim yansitiyor iki adet ve muzik caliyor. Projektormus ya disko topunu uydurmusum
http://www.hepsiburada.com/fisher-price-denizyildizi-projektor-p-OYUNMTTP5600
belirtisi kokudan ziyade iştahsızlık ve ıkınma problemi vardı bizde gazı var diye gittik enfeksiyon cıktı. idrarında koku yoktu yani.
Biz daha 3 ay kontrolune goturemedik haftaya kalir muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi ki hic gelmedi aklima. Belirtisi nedir koku falan yok idrarinda. Doktora gidersek yazarim burdan
diline dişlerine ben de baktım hiçbir sorunu görünmüyor o yönden. inşallah benimki de geçer yaa ağlaya ağlaya uyudu uykuda emdi yine. sağıp biberonla versem alışkanlık yapmasından da korkuyorum napıcamı şaşırdım.Bende hiç istemiyorum antibiyotik ama mecbur olunca kullanacaz. Dediğim gibi 10 gün uyanıkken emmedi hep uykuda şimdi düzeldi sizinde geçici olabilir benimki şuan memeyi yana goturup isiriyor bu çıktı şimdi canımı çok yakıyor dış mi cikicak diye bakıyorum yok gibi. Buarada memeyi istemedi zamanda dilinde biraz pamukçuk vardı onu temuzledim oda iştahsızlık yaparmis
Tam emin degilim de esim ozel egitim ogretmeni bu tarz seylerin otistik yaptigini soyluyodu korkuyom bnde
niye boyle düşünüyorsun canım ya, her bebeğin gelişimi farklı, sen elinden geleni yapıyorsun, tedbir kuldan takdir Allah tanKızlar 3 aylık kontrol vardı bugün 2 aralıkta kalça ultrasonu vardı 150 gram almıştı bugün 350 gram daha aldı gözüküyor ayrıca kafa ölçümü o gün38cm cçıktı bugün40,5 cm cçok saçma kendimi ise yaramazin teki gibi hissediyom
Canım d vitamini kullandınız mi yada kullanıyor musunuz? Bir arkadaşım d vitamini bıngildagin çabuk kapanmasına neden oluyor demişti ona da hemşire söylemişKızlar merhaba, bugün sağlık ocağında 3. ay kontrolümüz vardı, hemşire bıngıldağı kapanmış dedi
Doktor da kontrol etti yarım cm falan açık gibi dedi, kafa ölçümü bu ay normal çıktı çok şükür...
KK de araştırdım kiminde sorun olmamış, ameliyat olanlarda var.
Dua edin nolur kafa gelişimi normal devam etsin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bingildagin-erken-kapanmasi.520772/
Kızlar merhaba, bugün sağlık ocağında 3. ay kontrolümüz vardı, hemşire bıngıldağı kapanmış dedi
Doktor da kontrol etti yarım cm falan açık gibi dedi, kafa ölçümü bu ay normal çıktı çok şükür...
KK de araştırdım kiminde sorun olmamış, ameliyat olanlarda var.
Dua edin nolur kafa gelişimi normal devam etsin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bingildagin-erken-kapanmasi.520772/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?