Ben de anason rezene kimyon ve ısırgan bunların hepsi tohum.Karıştırıp sabah akşam içiyorum.Herkese tavsiye ederim.Bunun yanısıra çok çay içen biriyim ve devam ediyorum.Sabahları türk kahvesini sade vaz geçmezim ama çocuk uyuyor.Çünkü rezene ve anason zaten onu sağlıyor.Bende sorun yok Şu anda da mışıl mışıl uyuyor :))Eylül anneleri selam :)
İçeceklerle alakalı soracaklarım var.
Normal çay seven biri değilim. Onun yerine akşamları ıhlamur yada ara sıra 4 bitkiyi karıştırdığım (anason, rezene, öğütülmemiş kimyon, ısırgan otu) ve sütün bollaşmasına, gaza epeyce iyi gelen bitki çayını içiyorum fakat eskiden çok severek içtiğim kiraz sapı çayını içeniniz ve süte etkisini bilen var mı? İçeceğim fakat emziren annelerdeki etkisini bilmediğim ve araştırıp bulamadığım için sormak istedim.
Bir de sade kahveye bayılırdım fakat bebeğin uykusuna etki eder korkuma içemiyorum.Edip etmediğini tecrübe edeniniz var mı?
Sabahları keyifli oluyor canim maşallah altini degistiriyorum masaj yapıyorum karnını doyuruyorum ondan sonra gel keyfime gel...gulusuyoruz cok tatli allahim esirgesin akşamları çok huysuz ama kucağa çok alıştı oturmayacanda ayakta ve dik pozisyon da belim kopuyor valla dün gece 12 oldu oğlum uyumuyor yere yatirinca basiyor çığlığı ortamiza yatırdık aglamadi uyuyuverdi masallah uyuyunca kaldirdim yatagina yatirdim sıpayi benim kokuma alıştı sanırım yanımda çok rahat yatiyor..Maşallah bnm de hayalim bebişimi koyayım yatağına kendi kendine uykuya dalsın
benimde aynı cnm, ama yanında bile yatsam hiç kendi kendine uyumuyor, uykusu gelince huysuzlanıp ağlıyorSabahları keyifli oluyor canim maşallah altini degistiriyorum masaj yapıyorum karnını doyuruyorum ondan sonra gel keyfime gel...gulusuyoruz cok tatli allahim esirgesin akşamları çok huysuz ama kucağa çok alıştı oturmayacanda ayakta ve dik pozisyon da belim kopuyor valla dün gece 12 oldu oğlum uyumuyor yere yatirinca basiyor çığlığı ortamiza yatırdık aglamadi uyuyuverdi masallah uyuyunca kaldirdim yatagina yatirdim sıpayi benim kokuma alıştı sanırım yanımda çok rahat yatiyor..
Tetanoz aşısı yaptıran varmı 3dozu yaptırdık ben 2doz kaldı onlarida yaptirırsam bidaha gerek olmayacakmis
Merhaba canım. Benim oglum dogumdan sonra iki hafta yogun bakımda kaldı. Sütümü sağıp götürüyodum ama arada cok kaka yapıyo diye mama da veriyorlardı. Eve döndükten sonra zaman zaman emin olamadım doyup doymadigindan. Cok da ağlıyordu kuzumicim gide gide mama verdim bir kac sefer. Sütümün de az oldugunu düşünüyordum. Bir gun kk de birisinden tomrisin emzirme notlarını oku önerisiyle karşılaştım. Bebek yapım bakim onarım adlı forumda yaziyo tomrisin hanım kendisi de Dr. Emzirme kampı uygulamasını denedim ve bi daha da mama vermedim. Sutum de arttı. Sende bir dene istersen.
yapar canım ama aksi gibi çok süt de yapar :) geçmiş olsun kızcazınaKızlar bulgur pilavı çok gaz yapar mı? 3 gündür kızım çok iyiydi dün ve bugün bulgur pilavı yedim sabahtan beri gaz sancısından helak oldu kızım
yapar canım ama aksi gibi çok süt de yapar :) geçmiş olsun kızcazına
Ne kadar oldu senin bebis canım. Benden once dogum yapmıştın hatırlıyorum :) sanırım son anda sezeryan olmustu yanlis hatırlamıyorsam. Bebekler donem donem huysuz olabiliyormuş canım büyüme ataklarında ve dis çıkarma döneminde. Acaba seninki de büyüme atağımı geçiriyor. Her zamankinden fazla emiyormu yada mama yiyor mubenim kızın keyfi kaçtı kızlar yaa önceden gülerdi agulardı şimdi mutsuz mutsuz bakıyor yüzüme güldürmeye çalışıyorum tık yok. sebebi ne olabilir havalar da soğuk dışarı çıkaramıyoruz sıkıntıdan mı yapıyor ki. çok taktım bugün yaa zaten yine uyanıkken emmedi.
evet malesef süt yapanlar gaz yapanlar aynı zamanda. bulguru ben de yiyorum bizimki pıtır pıtır atıp duruyor o gün :)Evet sütümë faydası oldu. Geçen gün de yedim yine aynısı olmuştusüt yapan şeyler gaz da yapıyo of ( nurse Harvey verdim şimdi rahatladı. Saolasın canım şimdi rahat bakalım
3 alık oldu tatlım evet doğru hatırlıyorsun ne telaşlıydık o zamanlar :) şimdi bu telaşlar başladı her zamankinden az yemeye başladı hatta uyanıkken emmemeye başladı sadece uykuda emiyor birkaç gündür.Ne kadar oldu senin bebis canım. Benden once dogum yapmıştın hatırlıyorum :) sanırım son anda sezeryan olmustu yanlis hatırlamıyorsam. Bebekler donem donem huysuz olabiliyormuş canım büyüme ataklarında ve dis çıkarma döneminde. Acaba seninki de büyüme atağımı geçiriyor. Her zamankinden fazla emiyormu yada mama yiyor mu
benim kızın keyfi kaçtı kızlar yaa önceden gülerdi agulardı şimdi mutsuz mutsuz bakıyor yüzüme güldürmeye çalışıyorum tık yok. sebebi ne olabilir havalar da soğuk dışarı çıkaramıyoruz sıkıntıdan mı yapıyor ki. çok taktım bugün yaa zaten yine uyanıkken emmedi.
Oyy masallah :) bizde 2 ay 10 günlük olduk. Kakasini rahat yapıyo mu gaz durumu nasıl. Bide gecen gun bizim Dr idrar yolu ve akciğer enfeksiyonu cok yaygın bu ara bebeklerde dedi. Allah korusun tabiki hiriltisi var mi idrar renginde koyuluk falan3 alık oldu tatlım evet doğru hatırlıyorsun ne telaşlıydık o zamanlar :) şimdi bu telaşlar başladı her zamankinden az yemeye başladı hatta uyanıkken emmemeye başladı sadece uykuda emiyor birkaç gündür.
20 günlükken i.y.e oldu gecirdik şimdi yine tahlil yaptırmak istiyorum çünkü tekrarlayan bişeymiş. belirtilerden sadece iştahsızlık ve huysuzluğu var idrarında bi değişiklik ya da koku fark etmedim. gazımız bazen oluyo damla kullanıyoruz. senin bebişine de maşallah canım nasıl sağlığı yerindedir inşallah :)Oyy masallah :) bizde 2 ay 10 günlük olduk. Kakasini rahat yapıyo mu gaz durumu nasıl. Bide gecen gun bizim Dr idrar yolu ve akciğer enfeksiyonu cok yaygın bu ara bebeklerde dedi. Allah korusun tabiki hiriltisi var mi idrar renginde koyuluk falan
inşallah benimkinin de gecer yaa onu böyle gördükçe kendimi suclar oldum.çok uykusu gelince benimki de ağlıyorBenim kızım da geçen hafta böyleydi cidden mutsuz du ve sürekli ağlıyordu, uyumuyordu. Çok şükür bu durum geçti. Çok acıktığında ve uykusu geldiğinde ağlıyor kızın kaç günlük oldu
20 günlükken i.y.e oldu gecirdik şimdi yine tahlil yaptırmak istiyorum çünkü tekrarlayan bişeymiş. belirtilerden sadece iştahsızlık ve huysuzluğu var idrarında bi değişiklik ya da koku fark etmedim. gazımız bazen oluyo damla kullanıyoruz. senin bebişine de maşallah canım nasıl sağlığı yerindedir inşallah :)
inşallah benimkinin de gecer yaa onu böyle gördükçe kendimi suclar oldum.çok uykusu gelince benimki de ağlıyor
koyu oluyor canım ve koku oluyor. bazı bezlerinde olmasında sorun yok bence hepsinde olursa sıkıntı var demektir.İdrarda değişiklik derken rengi sapsarı mı oluyo? Bazı bezlerinde sarı renk oluyor ama iştahsızlık ya da koku yok. Bu tek belirti olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?