2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ben de anason rezene kimyon ve ısırgan bunların hepsi tohum.Karıştırıp sabah akşam içiyorum.Herkese tavsiye ederim.Bunun yanısıra çok çay içen biriyim ve devam ediyorum.Sabahları türk kahvesini sade vaz geçmezim ama çocuk uyuyor.Çünkü rezene ve anason zaten onu sağlıyor.Bende sorun yok Şu anda da mışıl mışıl uyuyor :))

Maşallah bnm de hayalim bebişimi koyayım yatağına kendi kendine uykuya dalsın
Sabahları keyifli oluyor canim maşallah altini degistiriyorum masaj yapıyorum karnını doyuruyorum ondan sonra gel keyfime gel...gulusuyoruz cok tatli allahim esirgesin akşamları çok huysuz ama kucağa çok alıştı oturmayacanda ayakta ve dik pozisyon da belim kopuyor valla dün gece 12 oldu oğlum uyumuyor yere yatirinca basiyor çığlığı ortamiza yatırdık aglamadi uyuyuverdi masallah uyuyunca kaldirdim yatagina yatirdim sıpayi benim kokuma alıştı sanırım yanımda çok rahat yatiyor..

Tetanoz aşısı yaptıran varmı 3dozu yaptırdık ben 2doz kaldı onlarida yaptirırsam bidaha gerek olmayacakmis

benimde aynı cnm, ama yanında bile yatsam hiç kendi kendine uyumuyor, uykusu gelince huysuzlanıp ağlıyor

Okudum canım. Deneyeceğim inş işe yarar bende de

Kızlar bulgur pilavı çok gaz yapar mı? 3 gündür kızım çok iyiydi dün ve bugün bulgur pilavı yedim sabahtan beri gaz sancısından helak oldu kızım

benim kızın keyfi kaçtı kızlar yaa önceden gülerdi agulardı şimdi mutsuz mutsuz bakıyor yüzüme güldürmeye çalışıyorum tık yok. sebebi ne olabilir havalar da soğuk dışarı çıkaramıyoruz sıkıntıdan mı yapıyor ki. çok taktım bugün yaa zaten yine uyanıkken emmedi.

Ne kadar oldu senin bebis canım. Benden once dogum yapmıştın hatırlıyorum :) sanırım son anda sezeryan olmustu yanlis hatırlamıyorsam. Bebekler donem donem huysuz olabiliyormuş canım büyüme ataklarında ve dis çıkarma döneminde. Acaba seninki de büyüme atağımı geçiriyor. Her zamankinden fazla emiyormu yada mama yiyor mu

Evet sütümë faydası oldu. Geçen gün de yedim yine aynısı olmuştu süt yapan şeyler gaz da yapıyo of( nurse Harvey verdim şimdi rahatladı. Saolasın canım şimdi rahat bakalım
evet malesef süt yapanlar gaz yapanlar aynı zamanda. bulguru ben de yiyorum bizimki pıtır pıtır atıp duruyor o gün :)

3 alık oldu tatlım evet doğru hatırlıyorsun ne telaşlıydık o zamanlar :) şimdi bu telaşlar başladı her zamankinden az yemeye başladı hatta uyanıkken emmemeye başladı sadece uykuda emiyor birkaç gündür.

Benim kızım da geçen hafta böyleydi cidden mutsuz du ve sürekli ağlıyordu, uyumuyordu. Çok şükür bu durum geçti. Çok acıktığında ve uykusu geldiğinde ağlıyor kızın kaç günlük oldu

Oyy masallah :) bizde 2 ay 10 günlük olduk. Kakasini rahat yapıyo mu gaz durumu nasıl. Bide gecen gun bizim Dr idrar yolu ve akciğer enfeksiyonu cok yaygın bu ara bebeklerde dedi. Allah korusun tabiki hiriltisi var mi idrar renginde koyuluk falan

20 günlükken i.y.e oldu gecirdik şimdi yine tahlil yaptırmak istiyorum çünkü tekrarlayan bişeymiş. belirtilerden sadece iştahsızlık ve huysuzluğu var idrarında bi değişiklik ya da koku fark etmedim. gazımız bazen oluyo damla kullanıyoruz. senin bebişine de maşallah canım nasıl sağlığı yerindedir inşallah :)

inşallah benimkinin de gecer yaa onu böyle gördükçe kendimi suclar oldum.çok uykusu gelince benimki de ağlıyor

İdrarda değişiklik derken rengi sapsarı mı oluyo? Bazı bezlerinde sarı renk oluyor ama iştahsızlık ya da koku yok. Bu tek belirti olabilir mi?

İdrarda değişiklik derken rengi sapsarı mı oluyo? Bazı bezlerinde sarı renk oluyor ama iştahsızlık ya da koku yok. Bu tek belirti olabilir mi?
koyu oluyor canım ve koku oluyor. bazı bezlerinde olmasında sorun yok bence hepsinde olursa sıkıntı var demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…