Sagol canım. Dogumdan itibaren geçirdiğimiz 14 günlük yogun bakim sürecini saymazsak sukur iyiyiz. Gerçi orda kuzum yeterince hastalikla boğustu20 günlükken i.y.e oldu gecirdik şimdi yine tahlil yaptırmak istiyorum çünkü tekrarlayan bişeymiş. belirtilerden sadece iştahsızlık ve huysuzluğu var idrarında bi değişiklik ya da koku fark etmedim. gazımız bazen oluyo damla kullanıyoruz. senin bebişine de maşallah canım nasıl sağlığı yerindedir inşallah :)
aman aman iyi olsunlar da her şeyiyle uğraşmaya razıyız. 2 aylıkken benimki de öyleyddi uykusu kısaydı şimdi bir saat uyuyor en azından buna da şükür :) gündüz bir saat uyur bir saat uyanık kalır sonra yine uyur böyle böyle aksam olur gece uykusuna da 10da zorla yatar ee nolcak aksama kadar uyuyunca :)Sagol canım. Dogumdan itibaren geçirdiğimiz 14 günlük yogun bakim sürecini saymazsak sukur iyiyiz. Gerçi orda kuzum yeterince hastalikla boğustusimdi gaz sancıları oluyo arada onunda dışında sıkıntısı yok. Bide gündüz uykusu cok az. Uyuyo 10 dk sonra Uyanıyo yeniden uyutma süreci yine 10 dk uyuyup Uyanıyo aksama kadar cebellesiyoruz en sonunda bitap dusuyo sipa :) sabaha kadar uyuyo 2-3 saatte bir emmek suretiyle tabi
Kizlar bebeklerimizin bu kadar az uyumasi hic normal gelmiyor. Benimki sadece geceleri uyuyor. Gun icinde uyku yok.
Benimki oyle gunduz uyumuyor gece 10da yatiyo 3 kere emiyor gece saba 7.30 8.00 de kalkiyor...gunduzleri uyutuyorum tak 10dk sonra kalkiyo uykusunu derinlestiremiyor.buna cozum bulan anneler varsa bize fikir verebilir mi
Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum Can'ımbenim kızın keyfi kaçtı kızlar yaa önceden gülerdi agulardı şimdi mutsuz mutsuz bakıyor yüzüme güldürmeye çalışıyorum tık yok. sebebi ne olabilir havalar da soğuk dışarı çıkaramıyoruz sıkıntıdan mı yapıyor ki. çok taktım bugün yaa zaten yine uyanıkken emmedi.
tüm bebeklerin böyle dönemleri oluyor galiba. iştahsız mutsuz huysuzz... neyse yalnız olmamak bu durumun normal olduğunu gösteriyor. dilerim yakın zamanda geçer tontişlerin bu halleriAynı sıkıntıyı bende yaşıyorum Can'ım
Valla ben iki aydır uğraşıyorum daha kesin çözüm bulamadım :) cok araştırdım bide ustune üstlük uyku teknisyeniyim terzi sökük misali muzdaribim :/ bebekler uykuya geçtiklerinde beyin aktiviteleri yavaşladığı halde omurilik aktif kalır bu yüzden sıçramaları olur bu da onları uyandırır. Derin uykuya grcmeleri 35-45 dakikayı bulur. Bu süreçte yanında kalıp pispislayarak yada sallayarak uykuyu pekiştirmek gerek. Lakin ben bugun yanımda yatırdığım halde bunu beceremedim ayrı mesele :) sizlerde belki ise yarar. Insallah vede âmin :)Benimki oyle gunduz uyumuyor gece 10da yatiyo 3 kere emiyor gece saba 7.30 8.00 de kalkiyor...gunduzleri uyutuyorum tak 10dk sonra kalkiyo uykusunu derinlestiremiyor.buna cozum bulan anneler varsa bize fikir verebilir mi
ah canım seni ne kadar iyi anlıyorum bilemezsin. allah biliyor ya misafir gelecek dendiği zaman koşarak uzaklaşmak istiyorumAklımı oynatmak üzereyim galiba. Hiçbişeyle başedemiyorum ruhum daralıo. Çamaşır, bulaşık, yemek, ütü, misafir, kızımın gazları. Eşim işten gelir o benden yorgun vurur kafayı yatar. 5 dk mutfağa gitsem çabuk ol durmuo die seslenir. Banyo yapmaya bile fırsat yok. Üstüne çalıştığım okulda fazlalık olmuşum uzağa gönderiliyorum. 1 buçuk saat git 1 buçuk saat dön 3 saat yolda geçecek. Kızım bi yanda ağlıo ben bi yanda. Depresyona girdim galiba
Ben de Şubat'ta başlıcam çalışmaya daha başlamadım ama moralim bozuldu uzağa gideceğimi duyunca.eşim de kendini düşünüo sadece. Gıcık olmaya başladım bu duruma. O sadece sevio 5 dk tut desem yorgunum oyalanma vs.deli olmak üzereyim..ah canım seni ne kadar iyi anlıyorum bilemezsin. allah biliyor ya misafir gelecek dendiği zaman koşarak uzaklaşmak istiyorumeşim de üstüne cabası. ilgilenir sağolsun ama kendi fiziksel ihtiyaçları daha ön planda gelir ben şimdilik çalışmıyorum izindeyim o işten gelir biraz oynar kızıyla, yemeğini yer hadi iki saat uyur naptın yorgun musun biraz da ben bakayım sen dinlen demek yok. zaten uzun süre bakamıyor çocuk ağlamaya baaşlayınca hemen annesssiiiii işe başlayınca napıcam hiç bilmiyorum iki kat yorgunluk olacak sağlık olsun napalım
Ne olur kızın icin guclu ol inan aynı seyleri hepimiz yasıyoruz. Gecen gun esim banyoya getirmis oğlumu çabuk cok durmuyo diye :) güler misin ağlar misin hemen ciktim bornozla emzirdim ıslak ıslak. Baktım olacak gibi değil yavrum cok kucuk daha is yerinden de 6 aylık ücretsiz izin aldım. Elbette geçecek bu günler de gülerek hatırlayacağız inşallahhhh Rabbim saglık sıhhat versin yavrularımızaAklımı oynatmak üzereyim galiba. Hiçbişeyle başedemiyorum ruhum daralıo. Çamaşır, bulaşık, yemek, ütü, misafir, kızımın gazları. Eşim işten gelir o benden yorgun vurur kafayı yatar. 5 dk mutfağa gitsem çabuk ol durmuo die seslenir. Banyo yapmaya bile fırsat yok. Üstüne çalıştığım okulda fazlalık olmuşum uzağa gönderiliyorum. 1 buçuk saat git 1 buçuk saat dön 3 saat yolda geçecek. Kızım bi yanda ağlıo ben bi yanda. Depresyona girdim galiba
Aminn.. Rabbim hepimize güç kuvvet versin de bebişlerimize hakkıyla bakabilelim. Eşlerimize de anlayış versin inşallahNe olur kızın icin guclu ol inan aynı seyleri hepimiz yasıyoruz. Gecen gun esim banyoya getirmis oğlumu çabuk cok durmuyo diye :) güler misin ağlar misin hemen ciktim bornozla emzirdim ıslak ıslak. Baktım olacak gibi değil yavrum cok kucuk daha is yerinden de 6 aylık ücretsiz izin aldım. Elbette geçecek bu günler de gülerek hatırlayacağız inşallahhhh Rabbim saglık sıhhat versin yavrularımıza
Insallah canım insallah. Benim esim de gece çalisiyo. Gece zaten yok gündüz de rahat uyusun diye bin takla atıyorum bebisle. Salondan mutfağa mutfaktan salona mekik dokuyoruz.Aminn.. Rabbim hepimize güç kuvvet versin de bebişlerimize hakkıyla bakabilelim. Eşlerimize de anlayış versin inşallah
Allah yardımcın olsun. Valla benimki geç gelio. Gündüz yok gece de varlığı yokluğu bir.en fazla beni dürter kalk die. Şu aralar bizle ilgili tek vasfı alışveriş yapmak. Geçen gece gaz çıkar die verdim kızımı.5 dk geçmedi kolum ağrıdı al dedi. Şaka mı yapıosun dedim akşama kadar ben napıyorum dedim erkekler anlamaz dio bi de.Insallah canım insallah. Benim esim de gece çalisiyo. Gece zaten yok gündüz de rahat uyusun diye bin takla atıyorum bebisle. Salondan mutfağa mutfaktan salona mekik dokuyoruz.
Islerine gelmiyo canım. Bizde bide kayınvalide var ipler iyice gerildi Allah sonumuzu hayır etsinAllah yardımcın olsun. Valla benimki geç gelio. Gündüz yok gece de varlığı yokluğu bir.en fazla beni dürter kalk die. Şu aralar bizle ilgili tek vasfı alışveriş yapmak. Geçen gece gaz çıkar die verdim kızımı.5 dk geçmedi kolum ağrıdı al dedi. Şaka mı yapıosun dedim akşama kadar ben napıyorum dedim erkekler anlamaz dio bi de.
Amin.. Allah'tan onlar uzakta bizim. Çok zordur eminimIslerine gelmiyo canım. Bizde bide kayınvalide var ipler iyice gerildi Allah sonumuzu hayır etsin
Allah yardımcın olsun canım. Bi kere benim kızım da öyle yaptı kucağımda gezdirirken tutturdum göğsümü. Yoksa ne biberonu almıştı ne beni. Denedim mi bilmiyorum ama inşallah emerkızlar 1.5 saattir kızımla uğraşıyorum deliricem. uykudan uyandı çığlık çığlığa meme verdim almadı sağdım verdim azıcık içti bıraktı açlıktan ağlıyor belli ki ama içmek istemiyor napıcam bi akıl verin çok yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?