Canm anne sütü en daydali ilac bol bol emzir gecmis olsun canm bu arafa ev kac dereceMerhaba kizlar! Lutfen banada bi cozum soyleyincok bunaldim 73 gunluk bebegim hafif bi bronsit geciriyo antibiyotige basladi doktor ventolinde veriorum. Oksurugu ve hapsurmasi vardi cok sukur nispeten bunlar azaldi. Ama bogazindaki balgamdan kaynakli hirilti bi turlu gecmiyo. Bogazini temizleyemedigi icin uyanikken hep bi hirilti var. Dogru durust disarida cikmadik. O kadar uzuluyorum ki minnacik bebegi hastaladim diye evde oturmaktan psikolojimde bozuldu sanirim.
Bu balgam icin ne onerirsiniz? Ilaci 3 gundur kullaniyoruz. Nasil aticaz bu balgami? Lutfen bi akil verin
Benimki hasta değil ama hırıltı var hep. Balgam için çözüm bilemiyorum ama burnuna fizyolojik serum sıkıp sümüklerini çekiyorum. Bi süre rahatlıyoMerhaba kizlar! Lutfen banada bi cozum soyleyincok bunaldim 73 gunluk bebegim hafif bi bronsit geciriyo antibiyotige basladi doktor ventolinde veriorum. Oksurugu ve hapsurmasi vardi cok sukur nispeten bunlar azaldi. Ama bogazindaki balgamdan kaynakli hirilti bi turlu gecmiyo. Bogazini temizleyemedigi icin uyanikken hep bi hirilti var. Dogru durust disarida cikmadik. O kadar uzuluyorum ki minnacik bebegi hastaladim diye evde oturmaktan psikolojimde bozuldu sanirim.
Bu balgam icin ne onerirsiniz? Ilaci 3 gundur kullaniyoruz. Nasil aticaz bu balgami? Lutfen bi akil verin
Merhaba kizlar! Lutfen banada bi cozum soyleyincok bunaldim 73 gunluk bebegim hafif bi bronsit geciriyo antibiyotige basladi doktor ventolinde veriorum. Oksurugu ve hapsurmasi vardi cok sukur nispeten bunlar azaldi. Ama bogazindaki balgamdan kaynakli hirilti bi turlu gecmiyo. Bogazini temizleyemedigi icin uyanikken hep bi hirilti var. Dogru durust disarida cikmadik. O kadar uzuluyorum ki minnacik bebegi hastaladim diye evde oturmaktan psikolojimde bozuldu sanirim.
Bnm cadı ayakta bile uyumuyor ayağa aldığım an bağırıyor ayakta sallanmaktan hoşlanmayan çocuğuda ilk defa gördümYa emerken memede uyuyor ya da çok huysuzlandığında ayağımda sallıyorum. Ayağımda saklamak iyi mi yapıyorum bilmiyorum:/
Bnm cadı ayakta bile uyumuyor ayağa aldığım an bağırıyor ayakta sallanmaktan hoşlanmayan çocuğuda ilk defa gördüm
Benim bebeğim de makat çatlağı var iki aydır geçmedi rahat yapamıyor tuvaletini ne zaman geçer bilen var mı . Bir de reflü çıktı mama yedikten sonra 10 kere falan kusuyor . Ağzına mide suyu geliyor. O yüzden çok huzursuz ilaç kullanıyoruz ne zamana kadar böyle gidecekdevamlı ağzına gelenleri yutuyor öğürüyor. Bir de devamlı tükürük çıkartıyor diş için erken değil mi
Benim oglum da ayakta sallatmiyo bas bas bağıriyo :) babası nasıl alıştırdı acaba :)İlk zamanlar benim kız da yatmadı sonra babası alıştırdı:)
Merhaba kizlar! Lutfen banada bi cozum soyleyincok bunaldim 73 gunluk bebegim hafif bi bronsit geciriyo antibiyotige basladi doktor ventolinde veriorum. Oksurugu ve hapsurmasi vardi cok sukur nispeten bunlar azaldi. Ama bogazindaki balgamdan kaynakli hirilti bi turlu gecmiyo. Bogazini temizleyemedigi icin uyanikken hep bi hirilti var. Dogru durust disarida cikmadik. O kadar uzuluyorum ki minnacik bebegi hastaladim diye evde oturmaktan psikolojimde bozuldu sanirim.
Benim oglum da ayakta sallatmiyo bas bas bağıriyo :) babası nasıl alıştırdı acaba :)
Oyy masallah :)Bizim kız babacı olacak heralde :) ne zaman kucağına gitsin susuyor:) babasıda sallarken 1 kez ağladı sonra alıştı.
Canım haftadır bir mi yıkıyorsun.ben iki güne bir.azaltayım diyorum ama içim rahat etmiyor.boynu koltuk altı vs pişik olur diye yıkayıp kremliyırum.seninkinde olmuyor mu pişikBenimki yazın hiç aglamiyordu hergün yikaniyordu şimdi haftada bir olunca cok korkuyor elimi sımsıkı tutuyor yavrum kafasına su dökünce basiyor çığlığı...kuzum ya oyun halısına koymuştum bende kendime kahvaltılık bişeler hazırlarken oğlum oynadı oynadı sonrada uyuya kalmış
Kusması normalmiş ama her mamadan sonra fışkırtarak kusmaya başladı Çok fazla kusuyodu sonra peynir gibi kusmaya başladı O zaman doktora gittikŞimdi devamlı ağzına su geliyor suratını ekşitiyor herhalde acı su geliyorÇok geçmiş olsun. Kızımda her emme ve mama sonrası baya kusuyor. Kusarkende çok ağlıyor. Reflü olabilir mi? Başka belirtileri neler? Tükürük de baya var önlüksüz durmuyor
Bu arada tükürük neyle alakalı bilmiyorum dik bir şekilde besliyoruzdik yatırmaya çalışıyoruz hiç Bir zaman yattık durmaması gerekiyor uyurkende yastığı kullanıyorum Ama yeterince dik değil ve ezildi artık . O yüzden daha dik olanlardan alacağım. Emzirirken bile dümdüz durmaması gerekiyor muş. Sanırım en önemli belirti fışkırtarak kusması ama tabii ki bir doktorla görüşmelisin en kısa zamanda inşallah reflü değildir Çünkü çok huysuzluk yapıyor uyuyamıyor bir de devamlı kıyafet değiştiriyoruz koltuklardan bahsetmiyorum bileÇok geçmiş olsun. Kızımda her emme ve mama sonrası baya kusuyor. Kusarkende çok ağlıyor. Reflü olabilir mi? Başka belirtileri neler? Tükürük de baya var önlüksüz durmuyor
Canm anne sütü en daydali ilac bol bol emzir gecmis olsun canm bu arafa ev kac derece
Benimki hasta değil ama hırıltı var hep. Balgam için çözüm bilemiyorum ama burnuna fizyolojik serum sıkıp sümüklerini çekiyorum. Bi süre rahatlıyo
Merhaba sizin yaşadığınızı benim kızım 1 aylıkken yaşadık. 3 aylık olduk. Kızımda önce kuru öksürük başladı acile gittik burnu tıkalı sık sık temizleyin dedi gönderdi. Aradan 3 gün geçti öksürük çoğaldı balgam başladı. Uykudayken öksürükle uyanıyor su tıkanıyordu yavrum. Bi gün yine öksürürken morardı yarı baygın hale geldi hemen acile gittik 2 gece hastane de yattık. 10 gün anbiyotik kullandık ve hastanede ventolin hava verdiler o çok rahatlattı. Uyuduğu odanın havasını nemli tutun Peteğer su, ıslak havlu koyun. Ben bazen Kettle bile kaynatıyorum. Dr özellikle burnunu sık sık temizleyin tıkalı olmasın demişti.Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir
Bizde 3 aylik kontrolune gittigimizde hafif bronsit gecirdigimizi ogrendik. Film falan cekilde ventolin ve antibiyotige basladik. Dun braktik ama burnu hala tikali ve hirilti var. Doktorumuz 1 ay daha bekleyelim eger burnu gecmez yada bronsit tekrarlarsa alerji testi yapacagimizi birde kulak burun bogaza gosterecegimizi soyledi. Cok uzuluyorum ufacik yavrum oksuruge boguluyo ve uykusunu boluyo. Bende senin gibi disarda hasta yada kimden bulati ben nasil hasta ettim diye psikolojimi bozuyodum. Doktorum bu aylarin hastalik ayi oldugunu kendi kizinin ve okulundaki her cocugun hasta oldugu cogu bebekleride hataneye yatirdigini hava verildigini soyledi bu sekilde icimi rahatlatti. Hasta olcak diye kendimi sikmayip disari cikariyorum ozellikle haftasonlari. Burnunuda sik sik temizliyorum. Doktorumuz genzinteki balgamin temizlenebildigini ama tekrarladigini soyledi. Burnundan ufak bi hortum ile yapiliyomus vok aglr diye korktum. Devam ederse yarin goturmeyi dusunuyorum temizletmek icin. Bu islemi yaptiran var mi aranizda bebekler cok aci cekip agliyo mu?
Bu arada tükürük neyle alakalı bilmiyorum dik bir şekilde besliyoruzdik yatırmaya çalışıyoruz hiç Bir zaman yattık durmaması gerekiyor uyurkende yastığı kullanıyorum Ama yeterince dik değil ve ezildi artık . O yüzden daha dik olanlardan alacağım. Emzirirken bile dümdüz durmaması gerekiyor muş. Sanırım en önemli belirti fışkırtarak kusması ama tabii ki bir doktorla görüşmelisin en kısa zamanda inşallah reflü değildir Çünkü çok huysuzluk yapıyor uyuyamıyor bir de devamlı kıyafet değiştiriyoruz koltuklardan bahsetmiyorum bile
Canım benim oglum da tükürük çıkarıyo 2 ay 11 günlük. Yumruğunu ağzına sokuyo kollarını önünü hep islatiyo. Dis icin erken diye biliyorum ama yumruguyla damaklarını kasiyo sanki. Ay sonu kontrolü var bakalım Dr a sorarız artıkBenim bebeğim de makat çatlağı var iki aydır geçmedi rahat yapamıyor tuvaletini ne zaman geçer bilen var mı . Bir de reflü çıktı mama yedikten sonra 10 kere falan kusuyor . Ağzına mide suyu geliyor. O yüzden çok huzursuz ilaç kullanıyoruz ne zamana kadar böyle gidecekdevamlı ağzına gelenleri yutuyor öğürüyor. Bir de devamlı tükürük çıkartıyor diş için erken değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?