Haftaya 3 aylık kontrolümüzik var Doktoruna soracağım. Günde 3-4 kez kıyafet değiştirdiğmi bilirim Bende dik yatırmya ve Emzirme ye dikkat ediyorum. İnş değildir reflü değildir kızım
İnşllh reflü değildir cnm. Bizim de haftaya cuma 3. Ay kontrolümüz var. Tükürük olayını bn de sorcam bakalım ne dicek?? Aynı şekilde yumruklarıyla damak kaşıyo gibi. Diş çıkaracaklarsa da inşllh sıkıntısız çıkarırkar. Her çocukta ateş huysuzluk yapmıyomuş. İnşllh bizmkilerde de olmaz... Doktordan snra da paylaşırızCanım benim oglum da tükürük çıkarıyo 2 ay 11 günlük. Yumruğunu ağzına sokuyo kollarını önünü hep islatiyo. Dis icin erken diye biliyorum ama yumruguyla damaklarını kasiyo sanki. Ay sonu kontrolü var bakalım Dr a sorarız artık
Insallah canım huysuz olmasınlar da tükürük basa tac :)İnşllh reflü değildir cnm. Bizim de haftaya cuma 3. Ay kontrolümüz var. Tükürük olayını bn de sorcam bakalım ne dicek?? Aynı şekilde yumruklarıyla damak kaşıyo gibi. Diş çıkaracaklarsa da inşllh sıkıntısız çıkarırkar. Her çocukta ateş huysuzluk yapmıyomuş. İnşllh bizmkilerde de olmaz... Doktordan snra da paylaşırız
İnşllh reflü değildir cnm. Bizim de haftaya cuma 3. Ay kontrolümüz var. Tükürük olayını bn de sorcam bakalım ne dicek?? Aynı şekilde yumruklarıyla damak kaşıyo gibi. Diş çıkaracaklarsa da inşllh sıkıntısız çıkarırkar. Her çocukta ateş huysuzluk yapmıyomuş. İnşllh bizmkilerde de olmaz... Doktordan snra da paylaşırız
Bizde iki gun once avm de marketteydik babasının kucağında kıyameti kopardı o bas edemedi ben aldım yine aynı çığlık atiyo kocayı markette bırakıp apar topar koşa koşa indik otoparka :)) nedense disarda bebek ağlayınca bizi bi utanma aliyoayy kızlar bugün bi dışarı çıkalım yemek yiyelim dedik burnumuzdan geldi. tam yemek yicez oturduk bizim kızın dudak büzülmeye başladı noldu kızım bebeğim dedik başladı ağlamayaemzirmeyi denedim olmadı arabasında uyutayım dedim olmadı bende susmadı babasına gitti tık yok sinir oldum bu kadar babacı çocuk görmedim. apar topar yedik kalktık arabaya bindik uyudu meğer uykusu gelmiş ama orda nasıl ağladı yıktı ortalığı.
ben de aynı utanıyorum daha alışamadık heralde :) sanki herkes bize bakıyormuş gibi geliyo bakıyor zaten gibisi fazla daBizde iki gun once avm de marketteydik babasının kucağında kıyameti kopardı o bas edemedi ben aldım yine aynı çığlık atiyo kocayı markette bırakıp apar topar koşa koşa indik otoparka :)) nedense disarda bebek ağlayınca bizi bi utanma aliyo
aynısı bana da oldu canım. ben kırkım çıktıktan sonra kontrole gittim dr doğum kont. yöntemi olarak hap önerdi kullnmaya başladım iki gün sonra adet kanaması gibi kanama geldi 10 gün falan sürdü. bir ay geçti sonra yine birkaç gün önce dikişlerde sızlamayla birlikte çok az kan geldi adet oldum sandım ama gerisi gelmedi. doğum kont. hapı kullandığım için kanama yarıda kalmıştır diye önemsemedim şimdi sen söyleyince içime kurt düştü kanamanın dikişlerle alakası olabilir mi dersin. doktora gitmedim ben sen gidersen burdan yaz olur mu?Kizlar merhaba. Dogum yapali 3 ay oldu kirkim ciktiktan 5 gun sonra regl gibi kanamam oldu ve 3 gun de kahverengi akintim. Uzerinden 1 ay gecti ve bugun tekrar kahverengi akinti geldi. Aksam kizimi kucaguma alirken ters hareket yapmistum ve sezeryan dikislerim sizlamisti. Akintinin dikislerle alakasi olabilirmi? Bu arada hala doktor kontrolune gidemedim
geçmiş olsun canım fark etmediniz mi hasta olduğunu.Kizlar kizim 3 ay 3 gunluk ,bu gun dr a gittik bronsiolit olmus
Cok uzulum ya
Kizlar rota asisi yaptirmayan var mi? Sizce cok gerekli mi? Yarin yaptiracagiz ama ben her an vazgecebilirim.
Hasta olur diye korkuyorum canım krem pudra falan sürüyorum boynunun altında oluyorCanım haftadır bir mi yıkıyorsun.ben iki güne bir.azaltayım diyorum ama içim rahat etmiyor.boynu koltuk altı vs pişik olur diye yıkayıp kremliyırum.seninkinde olmuyor mu pişik
Kizlar rota asisi yaptirmayan var mi? Sizce cok gerekli mi? Yarin yaptiracagiz ama ben her an vazgecebilirim.
Bende rota konusunda cok kararsızım. Drumuza sorcam asi oncesi kontrolü var.Kizlar rota asisi yaptirmayan var mi? Sizce cok gerekli mi? Yarin yaptiracagiz ama ben her an vazgecebilirim.
Bizimki 30 eylul doğumlu. 2940 doğdu ilk ay 3900 du ikinci ay 5100. Anne sutu aliyo sadece Dr umuz gelişimi normal ortalama ayda bir kilo almalı zaten dedi.Hanimlar benim bebegim de 13 unde dogdu. Pazar gunu 3 aylik olacak. Sizinliler kac kilo ? Benim ki 3200 dogdu 1. Ayinda 4450 2. Ayinda 5500.
Maşallah barekallah. Benim cadı da anne sütü alıyooBizimki 30 eylul doğumlu. 2940 doğdu ilk ay 3900 du ikinci ay 5100. Anne sutu aliyo sadece Dr umuz gelişimi normal ortalama ayda bir kilo almalı zaten dedi.
Sagol canım hepimizinkine masallahMaşallah barekallah. Benim cadı da anne sütü alıyoo
Aaaamiiin. Gülümsüyo mu sesli kahkaha atiyo mu cok hareket li mi canim :) biseyleri bilerek eline alabiliyo mu :)Sagol canım hepimizinkine masallahInsallah da anne sutuyle devam ederler. Rabbim meleklerimizi korusun onları doğar doğmaz verdigi rızkından mahrum etmesin
Gülüyo canım kahkaha atiyo heyecanlaninca çığlık atiyo :) ilk günden beri cok hareketli masallah ama bilerek almiyo henüz nesneleri sadece uyurken benim elimi tutuyo bilerek onu bırakıp kaçmayım diye :))Aaaamiiin. Gülümsüyo mu sesli kahkaha atiyo mu cok hareket li mi canim :) biseyleri bilerek eline alabiliyo mu :)
Oyy yerim yaaa. Benim ki de pazartesi tartilacak bakalim kac cikacakGülüyo canım kahkaha atiyo heyecanlaninca çığlık atiyo :) ilk günden beri cok hareketli masallah ama bilerek almiyo henüz nesneleri sadece uyurken benim elimi tutuyo bilerek onu bırakıp kaçmayım diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?