Ben yaptırmadım canım hemşiremize sordum oda yaptırmamış ishal yapan yüzlerce virüsten bir tanesi rota virüsü dedi. Diğer virüslerle de ishal olabilir dedi biraz ticari bişi dedi bizde yaptırmadık. İnşallah sıkıntı yaşamayız.Kizlar rota asisi yaptirmayan var mi? Sizce cok gerekli mi? Yarin yaptiracagiz ama ben her an vazgecebilirim.
:) gule güle Sağlıcakla büyüsün insallah canımOyy yerim yaaa. Benim ki de pazartesi tartilacak bakalim kac cikacak
Insallah canimm senin ki de:) gule güle Sağlıcakla büyüsün insallah canım
biz yaptırmadık canım gerekli olup olmaması hakkında bişi diyemem ama çok gerekli olsa devlet aşı takvimine alırdı dedik ve yaptırmadıkKizlar rota asisi yaptirmayan var mi? Sizce cok gerekli mi? Yarin yaptiracagiz ama ben her an vazgecebilirim.
Kizlar merhaba. Dogum yapali 3 ay oldu kirkim ciktiktan 5 gun sonra regl gibi kanamam oldu ve 3 gun de kahverengi akintim. Uzerinden 1 ay gecti ve bugun tekrar kahverengi akinti geldi. Aksam kizimi kucaguma alirken ters hareket yapmistum ve sezeryan dikislerim sizlamisti. Akintinin dikislerle alakasi olabilirmi? Bu arada hala doktor kontrolune gidemedim
Hasta olur diye korkuyorum canım krem pudra falan sürüyorum boynunun altında oluyor
benim kız da kalkmaya taktı bu araKizlar bebeklerinin kalkmaya calisiyor mu? Benimki bu konuda cok hirsli, ellerinden tutuyorum, nerdeyse bacaklarina kadar egiliyor, yaptirmak istemiyorum beli incinecek diye. Ama acayip sekilde takti kalkma olayina
benim kız da kalkmaya taktı bu arabazen sırt üstü yatırıp yüzüne bakarak konusuyorum kalkmaya zorluyor başını kaldırıp ııııh diyor cok sevimli oluyor o zaman :) ben de senin gibi korkuyorum yaptırmaya elinden tutunca ayağa bile kalkıyor bizimki maşallah allahım nazarlardan saklasın
Bu arada rota aşısının ücreti ne? Bn de cuma günü kontrole gidince sanırım rota var
Oğlumu daha hic yikamadim ben annem yıkıyor canım eşime beraber yikayalim diyorum daha çok küçük biraz daha büyüsün diyor bende anneme getirir götürürken üşütür diye korkuyorum canım ya bugün yıkadık gündüz çok güzel yatti maşallah ama aksam hiç durmadı kucakci oldu ya hiç oturmayacan kucağına alıp öne cevirecen beyefendide dik bir pozisyonda etrafı izleyecek zorla uyudu yaCanim bir sey olmaz merak etme, az yikarsan hasta olur asil. Bir hafta cok uzun bir sure. Iki gunde bir yikasan rahatlar hem.
Bakalım bizim dr ne kadar diyecek...150 civari. Bize de hastane burda var almayin dedi, umarim ustune kar koymuyorlardir
Bnmki de kalkmak istiyor özellikle kucağıma aldığımda yüZü dışa dönülmen öne doğru eğiliyor eğiliyor iki büklüm oluyor resmen atıyor kendini öne yatarkende ben ellerinden tutarsam eğer doğrulmaya çalışıyorKizlar bebeklerinin kalkmaya calisiyor mu? Benimki bu konuda cok hirsli, ellerinden tutuyorum, nerdeyse bacaklarina kadar egiliyor, yaptirmak istemiyorum beli incinecek diye. Ama acayip sekilde takti kalkma olayina
Ben de 3. dozu yaptırdım geçen gün ama ağrısı mahvetti 10 gün sol kolum felçli gibi gezdim. 4.doz da bir sene sonra bakalımTetanoz aşısı yaptıran varmı 3dozu yaptırdık ben 2doz kaldı onlarida yaptirırsam bidaha gerek olmayacakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?