2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kizlar rota asisi yaptirmayan var mi? Sizce cok gerekli mi? Yarin yaptiracagiz ama ben her an vazgecebilirim.
Ben yaptırmadım canım hemşiremize sordum oda yaptırmamış ishal yapan yüzlerce virüsten bir tanesi rota virüsü dedi. Diğer virüslerle de ishal olabilir dedi biraz ticari bişi dedi bizde yaptırmadık. İnşallah sıkıntı yaşamayız.

3 ay sonra dikis sizlamamali canim yaa, akintimin alakasi yoktur bence ama dikislerin sizlamasi daha garip geldi. Ic dikislere baktirmak icin muhakkak kontrole git bence

Kizlar bebeklerinin kalkmaya calisiyor mu? Benimki bu konuda cok hirsli, ellerinden tutuyorum, nerdeyse bacaklarina kadar egiliyor, yaptirmak istemiyorum beli incinecek diye. Ama acayip sekilde takti kalkma olayina

Bu rota asisi gercekten kafa bulandiriyor, zorunlu olsa sorgulamazdim ama boyle yarardan cok zarari olcak diye korkuyorum. Bi yandan da asilatmadigim icin hastalik kaparsa diye dusunuyorum.off

Kizlar bebeklerinin kalkmaya calisiyor mu? Benimki bu konuda cok hirsli, ellerinden tutuyorum, nerdeyse bacaklarina kadar egiliyor, yaptirmak istemiyorum beli incinecek diye. Ama acayip sekilde takti kalkma olayina
benim kız da kalkmaya taktı bu ara bazen sırt üstü yatırıp yüzüne bakarak konusuyorum kalkmaya zorluyor başını kaldırıp ııııh diyor cok sevimli oluyor o zaman :) ben de senin gibi korkuyorum yaptırmaya elinden tutunca ayağa bile kalkıyor bizimki maşallah allahım nazarlardan saklasın

Oyy maasallah yakinda yurur senin kizce :)

Benim oğlumda devamlı kalkma çabasında. Aynı şekilde ayağa bile kalkıyo ama ben de korkuyorum belinden. Tepesinde oyuncaklara denk getirip vuruyo ama her zaman değil yakalamaya çalışıyo denk getiremeyince sinirden ağlıyo. Sırtı yere değsin istemiyo sanki ayakta durabilecekmiş gibi o yüzden ya devamlı sallıyorum uyuyacağı zaman ya da uyanıkken azcık oyuncaklara vurup kucağımda ayakta odadan odaya geziyoruz. Bi de tv izleme olayımız var turnaklarını kestik bu akşam ama delirtti. Hiç durmuyo. Uyurken de zaten çok sor uyuyup hemen uyanıyo diye kesmek istemiyoruz. Ne yapacağımızı şaşırdık. Bide banyoyu çok seviyo hiç sıkıntı yok ama gel gelelim giyinirken ağlamaktan daha geç giydiriyoruz sizinkiler nasıl

Bu arada rota aşısının ücreti ne? Bn de cuma günü kontrole gidince sanırım rota var

Oğlum 3,5 aylık gaz sancısı bitecek derken ağrıları gazı tavan yaptı, doğduğundan beri gece uykusunda hiç sıkıntı çekmediğim çocuk sabaha kadar saat başı aglayip meme emiyor,anlamadım bu işi..Bugün aktardan rezene,anason,kimyon tohumu karistirttim iki koca bardak ictim sutumle geçsin diye umarım şifa olur evladıma..Sizlerin nasıl gectimi gaz,kolik derdiniz..Oglan çocukları nin zor oluyo diyorlardı inanmamistim ya 3,5 aydan sonra düzen bozulur mu çok şaşkın ız hemde üzgün..

Canim bir sey olmaz merak etme, az yikarsan hasta olur asil. Bir hafta cok uzun bir sure. Iki gunde bir yikasan rahatlar hem.
Oğlumu daha hic yikamadim ben annem yıkıyor canım eşime beraber yikayalim diyorum daha çok küçük biraz daha büyüsün diyor bende anneme getirir götürürken üşütür diye korkuyorum canım ya bugün yıkadık gündüz çok güzel yatti maşallah ama aksam hiç durmadı kucakci oldu ya hiç oturmayacan kucağına alıp öne cevirecen beyefendide dik bir pozisyonda etrafı izleyecek zorla uyudu ya

Bnmki de kalkmak istiyor özellikle kucağıma aldığımda yüZü dışa dönülmen öne doğru eğiliyor eğiliyor iki büklüm oluyor resmen atıyor kendini öne yatarkende ben ellerinden tutarsam eğer doğrulmaya çalışıyor

Benim bebiş kolumda cok guzel uyuyor. Yatağa koyduktan 2 dak sonra uyaniyor. Şimdi de kollarımda nasil huzurlu nasil mutlu kıyamiyorum ama kolum koptu omzuma kadar bir sıcaklık yayiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…