2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kizlar bebeklerinin kalkmaya calisiyor mu? Benimki bu konuda cok hirsli, ellerinden tutuyorum, nerdeyse bacaklarina kadar egiliyor, yaptirmak istemiyorum beli incinecek diye. Ama acayip sekilde takti kalkma olayina
Benim ki de kalkmaya calisiyo. Biseyler soyluyo agu magu bvvvvvv

Benim ki de oyle yapiyor yusyuvarlak oluyor

Emzirirken kesiyorum sekilden sekile giriyorum gormen lazim

Kızlar bebegime bunu yaptım izlerken çok eğleniyor arada balonları hareket ettiriyorum öyle oyalaniyor

Eklentiler

• 20151211_133649.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 135
Hanımlar rotayı doktora sordum, gerek yok ben hastalarıma önermiyorum dedi.

Bebeğim grip olduğunda gene doktor ılık şekersiz ıhlamur verebilirsin dedi. Biberonla vermeyi denedim çok sevmedi oğlum, içmedi. Ben de zorlamadım.

Kızlar bebegime bunu yaptım izlerken çok eğleniyor arada balonları hareket ettiriyorum öyle oyalaniyor
Cok iyi dusunmussun canimm
Bende simdi bici bici yaptirdim

Eklentiler

• 1449914139190.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 147

Eklentiler

• 2015-12-12 12.15.26.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 143
Kızlar merhaba nasılsınız?
Benim oglumda inek sütü alerjisi çıktı. Elimde çok az kullandığım aptamil 1 numara mama var isteyen olursa yollayabilirim. Ziyan olmasın. İsteyen olursa bana mesaj atsın ptt ile yollarım kargosu da cok tutmaz.

Herhangi bir ücret talep etmiyorum.

Evet maymun adasını aldım çok para vermek istemedim oyun halısına. Çok beklentim de yok gerçi, motor becerilere katkısı olsun diye aldım. Daha kullanamadık sabah geldi zaten. 5 gün sonra 3 aylık olucaz inş
Tiny Live oyun halisi mi bu bizde sipariş verdik tiny love bebiş durdu mu içinde bi de bebeğin kaç günlük?

Oy maşallah ben bu kiloyu en son ortaokulda falan görmüşümdür herhalde 70 e düşsem 40 gün bayram ederim ama bu iştahla zor
bende nasil veriyorum anlamadm amaa tiroid lerim hizli çalışıyor büyük ihtimal bikac kilo daha verip dr a gidicem :)

bizimki çok alıştı banyoya doğdundan beri hep ben yıkıyorum çok keyifli geçiyor banyolarımız bir gün yıkamasam huzursuz oluyor çocuk banyodan sonra deliksiz 2-3 saat uyuyor. Dun akşam 11 de bir uyudu sabah 6 ta kalktı mamasını içti tekrar uyudu. Banyo candır kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…