ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
Benim ki de kalkmaya calisiyo. Biseyler soyluyo agu magu bvvvvvvKizlar bebeklerinin kalkmaya calisiyor mu? Benimki bu konuda cok hirsli, ellerinden tutuyorum, nerdeyse bacaklarina kadar egiliyor, yaptirmak istemiyorum beli incinecek diye. Ama acayip sekilde takti kalkma olayina
Benim ki deeOyy maasallah yakinda yurur senin kizce :)
Benim ki de oyle yapiyor yusyuvarlak oluyorBnmki de kalkmak istiyor özellikle kucağıma aldığımda yüZü dışa dönülmen öne doğru eğiliyor eğiliyor iki büklüm oluyor resmen atıyor kendini öne yatarkende ben ellerinden tutarsam eğer doğrulmaya çalışıyor
Emzirirken kesiyorum sekilden sekile giriyorum gormen lazimBenim oğlumda devamlı kalkma çabasında. Aynı şekilde ayağa bile kalkıyo ama ben de korkuyorum belinden. Tepesinde oyuncaklara denk getirip vuruyo ama her zaman değil yakalamaya çalışıyo denk getiremeyince sinirden ağlıyo. Sırtı yere değsin istemiyo sanki ayakta durabilecekmiş gibi o yüzden ya devamlı sallıyorum uyuyacağı zaman ya da uyanıkken azcık oyuncaklara vurup kucağımda ayakta odadan odaya geziyoruz. Bi de tv izleme olayımız varturnaklarını kestik bu akşam ama delirtti. Hiç durmuyo. Uyurken de zaten çok sor uyuyup hemen uyanıyo diye kesmek istemiyoruz. Ne yapacağımızı şaşırdık. Bide banyoyu çok seviyo hiç sıkıntı yok ama gel gelelim giyinirken ağlamaktan daha geç giydiriyoruz sizinkiler nasıl
Cok mantıklı bizimkinizde gözü sürekli avizelerde biraz oyalanırlar belkiKızlar bebegime bunu yaptım izlerken çok eğleniyor arada balonları hareket ettiriyorum öyle oyalaniyor
Cok iyi dusunmussun canimmKızlar bebegime bunu yaptım izlerken çok eğleniyor arada balonları hareket ettiriyorum öyle oyalaniyor
Bugün hicbirsey moralimi bozamaz
Cok guzell. bende bebisime topmisler oyun seti aldim ama simdilik ben oynatiyorummoyun halımız geldiiibir de öykücü ayıcık aldım indirimdeyken. Şimdilik bikaçgün kullanıp kaldırırım onu, bıkmasın zaten henüz ona hitap etmiyor pek
Eki Görüntüle 1715314
58 im bendeBugün hicbirsey moralimi bozamaz
Bende hastane süslerinden kalan balonları asmıştım beşiğin yanlarına benim oğlan da uzun sure izliyo gülüyo konuşuyo balonlarlaKızlar bebegime bunu yaptım izlerken çok eğleniyor arada balonları hareket ettiriyorum öyle oyalaniyor
Tiny Live oyun halisi mi bu bizde sipariş verdik tiny love bebiş durdu mu içinde bi de bebeğin kaç günlük?oyun halımız geldiiibir de öykücü ayıcık aldım indirimdeyken. Şimdilik bikaçgün kullanıp kaldırırım onu, bıkmasın zaten henüz ona hitap etmiyor pek
Eki Görüntüle 1715314
Tiny Live oyun halisi mi bu bizde sipariş verdik tiny love bebiş durdu mu içinde bi de bebeğin kaç günlük?
bende nasil veriyorum anlamadm amaa tiroid lerim hizli çalışıyor büyük ihtimal bikac kilo daha verip dr a gidicem :)Oy maşallah ben bu kiloyu en son ortaokulda falan görmüşümdür herhalde70 e düşsem 40 gün bayram ederim ama bu iştahla zor
Oğlumu daha hic yikamadim ben annem yıkıyor canım eşime beraber yikayalim diyorum daha çok küçük biraz daha büyüsün diyor bende anneme getirir götürürken üşütür diye korkuyorum canım ya bugün yıkadık gündüz çok güzel yatti maşallah ama aksam hiç durmadı kucakci oldu ya hiç oturmayacan kucağına alıp öne cevirecen beyefendide dik bir pozisyonda etrafı izleyecek zorla uyudu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?