- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 358
- 34
Bende rota konusunda cok kararsızım. Drumuza sorcam asi oncesi kontrolü var.
Ohhh rahatlamistir sihhatler olsun bizde az önce yikadik anında uyudu kuzum maşallah hepsineCok iyi dusunmussun canimm
Bende simdi bici bici yaptirdim
Maşallah barekallah :)Ohhh rahatlamistir sihhatler olsun bizde az önce yikadik anında uyudu kuzum maşallah hepsine
Can'ım evet zor bi süreçten geçiyoruz ama bunların geçici olduğunu düşün. Ücretsiz izin alma imkanın yok mu? Bi de Nasıl okulda fazlalık olmuşsun ki?Aklımı oynatmak üzereyim galiba. Hiçbişeyle başedemiyorum ruhum daralıo. Çamaşır, bulaşık, yemek, ütü, misafir, kızımın gazları. Eşim işten gelir o benden yorgun vurur kafayı yatar. 5 dk mutfağa gitsem çabuk ol durmuo die seslenir. Banyo yapmaya bile fırsat yok. Üstüne çalıştığım okulda fazlalık olmuşum uzağa gönderiliyorum. 1 buçuk saat git 1 buçuk saat dön 3 saat yolda geçecek. Kızım bi yanda ağlıo ben bi yanda. Depresyona girdim galiba
Can'ım bebekler balgamı ya kusarak ya da kakasıyla atıyorlar.Merhaba kizlar! Lutfen banada bi cozum soyleyincok bunaldim 73 gunluk bebegim hafif bi bronsit geciriyo antibiyotige basladi doktor ventolinde veriorum. Oksurugu ve hapsurmasi vardi cok sukur nispeten bunlar azaldi. Ama bogazindaki balgamdan kaynakli hirilti bi turlu gecmiyo. Bogazini temizleyemedigi icin uyanikken hep bi hirilti var. Dogru durust disarida cikmadik. O kadar uzuluyorum ki minnacik bebegi hastaladim diye evde oturmaktan psikolojimde bozuldu sanirim.
Bu balgam icin ne onerirsiniz? Ilaci 3 gundur kullaniyoruz. Nasil aticaz bu balgami? Lutfen bi akil verin
Bazen çok Daralıyorum da şimdi daha iyiyim. O gün ağladıkça açıldım. Okulda ders saatimiz azaldı. Iki öğretmendik. Ben 3 yıldır orda çalışıyorum diğer öğretmen geçen sene geldi. Ama azalma olduğu için birimiz boşa kaldık. O yaşlı bi öğretmen ben fazlalık oldum. Daha okul tam belli olmadı ama en yakını 1 buçuk saatlik uzaklıkta. Daha da kötüsü çıkarsa ücretsiz izne ayrılacam mecbur. Maddiyattan dolayı çalışmayı düşünüodum ama kısmet bakalım. Hayırlısı olsunCan'ım evet zor bi süreçten geçiyoruz ama bunların geçici olduğunu düşün. Ücretsiz izin alma imkanın yok mu? Bi de Nasıl okulda fazlalık olmuşsun ki?
Can'ım aspiratörle ben ara ara temizliyorum. Çok kolayBizde 3 aylik kontrolune gittigimizde hafif bronsit gecirdigimizi ogrendik. Film falan cekilde ventolin ve antibiyotige basladik. Dun braktik ama burnu hala tikali ve hirilti var. Doktorumuz 1 ay daha bekleyelim eger burnu gecmez yada bronsit tekrarlarsa alerji testi yapacagimizi birde kulak burun bogaza gosterecegimizi soyledi. Cok uzuluyorum ufacik yavrum oksuruge boguluyo ve uykusunu boluyo. Bende senin gibi disarda hasta yada kimden bulati ben nasil hasta ettim diye psikolojimi bozuyodum. Doktorum bu aylarin hastalik ayi oldugunu kendi kizinin ve okulundaki her cocugun hasta oldugu cogu bebekleride hataneye yatirdigini hava verildigini soyledi bu sekilde icimi rahatlatti. Hasta olcak diye kendimi sikmayip disari cikariyorum ozellikle haftasonlari. Burnunuda sik sik temizliyorum. Doktorumuz genzinteki balgamin temizlenebildigini ama tekrarladigini soyledi. Burnundan ufak bi hortum ile yapiliyomus vok aglr diye korktum. Devam ederse yarin goturmeyi dusunuyorum temizletmek icin. Bu islemi yaptiran var mi aranizda bebekler cok aci cekip agliyo mu?
Bİ DOZU 150₺ Can'ım, 2 doz yapılıyor,Bu arada rota aşısının ücreti ne? Bn de cuma günü kontrole gidince sanırım rota var
Canım bende cok araştırdım kullanıcı yorumlarına baktım once tekmele oyna alacaktım bende tiny love un 229 lira sonra maymun adası indirime girmişti 149 liraya düşmüş onunda ışıklı ve muzikli maymunu var onu almaya karar verdik 3 gun once aldık cok memnunum renkleri cok canlı maymun hem asiliyo hemde yere sabitleniyo oğlum cok sevdi bara bi oyalanıyoKızlar ben de oyun halısı alacağım kararsız kaldım Fisher price jimnastik merkezi mi yoksa piyanolu olandan mı alayım karar veremedim. Jimnastik merkezi daha uzun süre kıllanabileceği bişey gibi duruyo ama piyanolu da ayaklarıyla ses çıkarması için.. Kullananlar var mı ya da fikri olan??
Oy maşallah ben bu kiloyu en son ortaokulda falan görmüşümdür herhalde70 e düşsem 40 gün bayram ederim ama bu iştahla zor
Boyun uzundur heralde :)
Hahahh bende geçen gün açtım karışısında oryantal yaptım Nasıl ama Bi bakıyor bana bu Kadın napıyor der gibiKızlar kiZima canlı müZikler açıyorum ben dans ediyorum o da izliyor böylece hem o durmuş oluyor Hemde ben hareket etmiş oluyorum belki zayıflarım
ne kadara ve nerden aldınız canım bunu.oyun halımız geldiiibir de öykücü ayıcık aldım indirimdeyken. Şimdilik bikaçgün kullanıp kaldırırım onu, bıkmasın zaten henüz ona hitap etmiyor pek
Eki Görüntüle 1715314
ne kadara ve nerden aldınız canım bunu.
piyanolu olan benim de hoşuma gitti işitsel olarak da gelişimine katkı sağlayacak. ama bugün fiyatına baktım 160 tl yazıyorduKızlar ben de oyun halısı alacağım kararsız kaldım Fisher price jimnastik merkezi mi yoksa piyanolu olandan mı alayım karar veremedim. Jimnastik merkezi daha uzun süre kıllanabileceği bişey gibi duruyo ama piyanolu da ayaklarıyla ses çıkarması için.. Kullananlar var mı ya da fikri olan??
Ona güvenip yedikçe yedim zaten177 boyum. Kilomdan bahsetmiyorum bile
Uc hanelilerde degilsindir yaaa
Hamileyken onu da gördüm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?