2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ben yaptırdım. Aşı konusunda kararsız olacak ne var bilmiyorum. Rota virüsü ciddi bir hastalık çocuklarda derman kalmıyor hiç rota virüsüyle hastanede yatan bir çocuk gördünüz mu bilmiyorum ama ben gördüm yavrucak çok bitkin düşmüştü. İlerde keşke dememk için yaptırın bence. Özel aşı olması aklınızı karışturıyorsa eğer pnomokok aşısı ve çiçek aşısı da özel di bir,zamanlar

Bende rota konusunda cok kararsızım. Drumuza sorcam asi oncesi kontrolü var.

Ohhh rahatlamistir sihhatler olsun bizde az önce yikadik anında uyudu kuzum maşallah hepsine
Maşallah barekallah :)
Benim ki bi saat uyudu şimdi yine uyutmaya calışıyorum :)

Eklentiler

• 1449922021977.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 140
Kızlar ben de oyun halısı alacağım kararsız kaldım Fisher price jimnastik merkezi mi yoksa piyanolu olandan mı alayım karar veremedim. Jimnastik merkezi daha uzun süre kıllanabileceği bişey gibi duruyo ama piyanolu da ayaklarıyla ses çıkarması için.. Kullananlar var mı ya da fikri olan??

Can'ım evet zor bi süreçten geçiyoruz ama bunların geçici olduğunu düşün. Ücretsiz izin alma imkanın yok mu? Bi de Nasıl okulda fazlalık olmuşsun ki?

Can'ım bebekler balgamı ya kusarak ya da kakasıyla atıyorlar.

Can'ım evet zor bi süreçten geçiyoruz ama bunların geçici olduğunu düşün. Ücretsiz izin alma imkanın yok mu? Bi de Nasıl okulda fazlalık olmuşsun ki?
Bazen çok Daralıyorum da şimdi daha iyiyim. O gün ağladıkça açıldım. Okulda ders saatimiz azaldı. Iki öğretmendik. Ben 3 yıldır orda çalışıyorum diğer öğretmen geçen sene geldi. Ama azalma olduğu için birimiz boşa kaldık. O yaşlı bi öğretmen ben fazlalık oldum. Daha okul tam belli olmadı ama en yakını 1 buçuk saatlik uzaklıkta. Daha da kötüsü çıkarsa ücretsiz izne ayrılacam mecbur. Maddiyattan dolayı çalışmayı düşünüodum ama kısmet bakalım. Hayırlısı olsun

Can'ım aspiratörle ben ara ara temizliyorum. Çok kolay

Canım bende cok araştırdım kullanıcı yorumlarına baktım once tekmele oyna alacaktım bende tiny love un 229 lira sonra maymun adası indirime girmişti 149 liraya düşmüş onunda ışıklı ve muzikli maymunu var onu almaya karar verdik 3 gun once aldık cok memnunum renkleri cok canlı maymun hem asiliyo hemde yere sabitleniyo oğlum cok sevdi bara bi oyalanıyo

Kızlar kiZima canlı müZikler açıyorum ben dans ediyorum o da izliyor böylece hem o durmuş oluyor Hemde ben hareket etmiş oluyorum belki zayıflarım
Hahahh bende geçen gün açtım karışısında oryantal yaptım Nasıl ama Bi bakıyor bana bu Kadın napıyor der gibi

piyanolu olan benim de hoşuma gitti işitsel olarak da gelişimine katkı sağlayacak. ama bugün fiyatına baktım 160 tl yazıyordu

Bugun 3 aylik kontrolumuzu olduk, ufak tefek bir kac sey disinda bir sorun yok cok sukur
Rota asisini da olduk, yaptirmanin daha mantikli olduguna karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…