2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Emziren anneler sizin fe Can'ınız sürekli tatlı şeyler çekiyor mu ya da sık acıkıyor musunuz? Şerbetli sevmem de onun dışında kektir etimek tatlısı falan onları çok seviyorum Can'ım da çok istiyor ellerim titriyor resmen

Arkadaşım 1,5 yıl önce Sezeryan oldu karnı şimdi dümdüz eski kilosundsn daha zayıf:) bizde o günlere çabucak gelelim:))
inşallah eski halimize dönebiliriz. bir de bişey fark ettim sırt üstü yattığım yerden dirseklerimle yardım almadan kalkamıyorum karın kaslarım o kadar güçsüz yani mekik çekmek gerekirmiş diye okudum çekeyim dedim yattığım yerden kalkamadım ordan biliyorum

Bir de ben mens olsaydım ilk oğlumda 2.5 yaşını geçiyordu emzirmeyi bıraktım, o vakte kadar da olmadım. İnşallah bu o kadar uzun sürmez yoksa çok sıkıntı

evet benim de çok istiyor önceden hiç tatlı şeyler aramazdım sevmezdim şu saatte bile kek yiyorum düşün yani :) böyle yersem o göbek erir mi hiç

Benim cikolatali ve sutlu tatlar istiyoor cookk

evet benim de çok istiyor önceden hiç tatlı şeyler aramazdım sevmezdim şu saatte bile kek yiyorum düşün yani :) böyle yersem o göbek erir mi hiç
Ayy benimde ya dolapta Islak kek var yememek için zor tutuyorum kendimi, midem delimiyor sanki günlerdir yememiş gibi off

Mekik çekmeye de vakit yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…