Bugun 3 aylik kontrolumuzu olduk, ufak tefek bir kac sey disinda bir sorun yok cok sukur
Rota asisini da olduk, yaptirmanin daha mantikli olduguna karar verdim.
göbek kimi sinir etmiyor ki :) 53 kiloyum ama göbeğe baksan 65-70. hep bu sezeryan olayından oluyor noluyosa.Oouuwww neyse ki o gunler geride kalmis
Ah su gobek beni sinir ediyor
Rota aşısını bende yaptıracağım şu saate kadar bi yan etkisi oldu mu? Ateş gibi
göbek kimi sinir etmiyor ki :) 53 kiloyum ama göbeğe baksan 65-70. hep bu sezeryan olayından oluyor noluyosa.
çocuk bakmak bence sporun alası:) onun gönlünü eğleyeyim derken harcadığım eforu hiçbir yerde harcamadım daha :)Aynen 55 kg.im ama fazlaliklar hep gobekte. Ama ben de tembellik edip spor yapmiyorum ondan da kaldi
göbek kimi sinir etmiyor ki :) 53 kiloyum ama göbeğe baksan 65-70. hep bu sezeryan olayından oluyor noluyosa.
Egzersiz yapmıştır kesin yoksa çok zorArkadaşım 1,5 yıl önce Sezeryan oldu karnı şimdi dümdüz eski kilosundsn daha zayıf:) bizde o günlere çabucak gelelim:))
Arkadaşım 1,5 yıl önce Sezeryan oldu karnı şimdi dümdüz eski kilosundsn daha zayıf:) bizde o günlere çabucak gelelim:))
Egzersiz yapmıştır kesin yoksa çok zor
inşallah eski halimize dönebiliriz. bir de bişey fark ettim sırt üstü yattığım yerden dirseklerimle yardım almadan kalkamıyorum karın kaslarım o kadar güçsüz yaniArkadaşım 1,5 yıl önce Sezeryan oldu karnı şimdi dümdüz eski kilosundsn daha zayıf:) bizde o günlere çabucak gelelim:))
evet benim de çok istiyor önceden hiç tatlı şeyler aramazdım sevmezdim şu saatte bile kek yiyorum düşün yani :) böyle yersem o göbek erir mi hiçEmziren anneler sizin fe Can'ınız sürekli tatlı şeyler çekiyor mu ya da sık acıkıyor musunuz? Şerbetli sevmem de onun dışında kektir etimek tatlısı falan onları çok seviyorum Can'ım da çok istiyor ellerim titriyor resmen
Emziren anneler sizin fe Can'ınız sürekli tatlı şeyler çekiyor mu ya da sık acıkıyor musunuz? Şerbetli sevmem de onun dışında kektir etimek tatlısı falan onları çok seviyorum Can'ım da çok istiyor ellerim titriyor resmen
Ayy benimde ya dolapta Islak kek var yememek için zor tutuyorum kendimi, midem delimiyor sanki günlerdir yememiş gibi offevet benim de çok istiyor önceden hiç tatlı şeyler aramazdım sevmezdim şu saatte bile kek yiyorum düşün yani :) böyle yersem o göbek erir mi hiç
. Bünyedendir o bünyedenEgzersiz yapmadı ama hala emziriyor bunun etkisi var sanırım bir de çocuk yürümeye başlayınca hep peşinde
. Bünyedendir o bünyeden
inşallah eski halimize dönebiliriz. bir de bişey fark ettim sırt üstü yattığım yerden dirseklerimle yardım almadan kalkamıyorum karın kaslarım o kadar güçsüz yanimekik çekmek gerekirmiş diye okudum çekeyim dedim yattığım yerden kalkamadım ordan biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?