- 16 Şubat 2012
- 991
- 457
- 73
- 35
Hiç girmeyelim o konularaSenin ilkinde ne kadar zamanda duzlesti?
O nedir?kızlar bişi sorcam aranızda cerazette kullanan var mı bi sorum olacak kendisine :)
emzirirken kullanılan doğum kontrol hapıO nedir?
Rota virüsü bağışıklığı zayıf cocuklara kolaylıkla bulaşıyor yetişkinlere bu mikrop bulaşmıyo cunku bağışıklıkları daha guclu. Bu yüzden aşıdan sonra bile bebekler ishal olabilir cunku asi da bu virüsün zayiflatilmis hali zaten. Saglık ocagindaki hemşire ben kendi cocuğuma yaptırmadım bu virüsten olmasa da ishal yapan bir sürü virüs var ama siz bilirsiniz dedi. Tmm asi vücut mikrobu tanısın antikor geliştirsin diye yapiliyo ama bağışıklık zayıfsa aşıdan sonra bile agir ishal geçirebilir. Kararsızlığım bu yüzden. Saglık calisaniyim zaten aşılar konusunda yeterince bilgim var buna rağmen yinede araştırıyorum Dr un bile her söylediğine guvenemiyorum birinin ak dediğine öteki kara diyebiliyo. Tetanoz aşısını uc ayrı kadın dogumcuya sordum biri farketmez ister yaptir ister yaptırma dedi biri kesinlikle yaptir dedi biri de ne gerek var dedi. Ucu de yıllardır tanıdığım Dr lar.Ben yaptırdım. Aşı konusunda kararsız olacak ne var bilmiyorum. Rota virüsü ciddi bir hastalık çocuklarda derman kalmıyor hiç rota virüsüyle hastanede yatan bir çocuk gördünüz mu bilmiyorum ama ben gördüm yavrucak çok bitkin düşmüştü. İlerde keşke dememk için yaptırın bence. Özel aşı olması aklınızı karışturıyorsa eğer pnomokok aşısı ve çiçek aşısı da özel di bir,zamanlar
kızlar bişi sorcam aranızda cerazette kullanan var mı bi sorum olacak kendisine :)
Asiri istemiyir ya ,aa sabah kahvaltimi on numara bes yildiz yapiyorumEmziren anneler sizin fe Can'ınız sürekli tatlı şeyler çekiyor mu ya da sık acıkıyor musunuz? Şerbetli sevmem de onun dışında kektir etimek tatlısı falan onları çok seviyorum Can'ım da çok istiyor ellerim titriyor resmen
Merhaba canım. Çikolata kuru baklagil gaz yapmiyo mu ben korkuma hic yemedim dahaHiç yemediğim kadar yemek yiyorum ama hâlâ açım... mesela eskiden kurabiye sevmezdim yemezdim. Şimdi aşırı canım çekiyor yaptığımda da bir tepsi kurabiyeyi 2 günde bitiriyorum. Kutu kutu çikolata yiyorum. Sütlü tatlılar zaten en sevdiklerim... Doyayım diye habire kurubaklagil pişiriyorum... ama hala çok açım... Doğumdan beri her hafta en az 1 kilo aldımkendimi frenleyemiyorum... bağırsaklarım da aksine hic çalışmıyor... Çok ağır kokulu yapışkan simsiyah(affedersiniz) Bünyem altüst oldu. ... kendimi tanıyamıyorum. Aynadaki görüntüme de inanamıyorum Bir çözüm bile varsa lutfen yazsın...
Doktora da gidecegim inş.
inşallah eski halimize dönebiliriz. bir de bişey fark ettim sırt üstü yattığım yerden dirseklerimle yardım almadan kalkamıyorum karın kaslarım o kadar güçsüz yanimekik çekmek gerekirmiş diye okudum çekeyim dedim yattığım yerden kalkamadım ordan biliyorum
Hiç girmeyelim o konularaben ilk oğlumda doğumdan sonra 85 dim 90 la doğuma girdim sonra zumba yaptım evde uyutup yapıyordum. Kilolarım çok güzel gidiyordu çok kısa sürede 73 düştüm. Sonra doğuda oğlumun bakıcı sıkıntısı olunca ücretsiz izne ayrıldım ve 1 yıl evde kaldım E eşimde sürekli görevlerde sıkıntıdan yemekleri yaptım yedim. İkinciye hamile kaldım hamile kaldığımdaki kilom 82 di. Son 1,5 aydır düzenli spor yapıyorum evde. Leslie,zumba, jessıca 88 den 81 E düştüm. Aslında çok yemiyorum ama tatlı hamur işi çok diştüm biraz daha dikkat etsem daha çabuk verirdim... İdeal kiloma 5 kg kalası pilates ve barre çalışıcam... Hedefim yaza kadar 60 olmak
Hayırlı olsunn :) Bizde aldık aynısından149 e bebekten aldım kargo bedava
İnşallahhAzimle calisiyorsun canim, olursun sen
Sabah maşallahhh me yemek öyle, o şekilde yesem bir anda 3 gün acıkmam herhalde. Aslında doğrusunu yapıyorsun kahvaltıyı zengin tutuyorsun sonra benim gibi Abur cubur tıkıştırmıyorsun...Asiri istemiyir ya ,aa sabah kahvaltimi on numara bes yildiz yapiyorum2 yumurta tereyagli 3bardak sekerli cay , 4 kibrit peynir ,20 zeytin , tereyagi 3 dilim ekmek ,maydonoz ceviz bir avuc :)
Bunlari yiyince zaten cok acikmiyon))
Aralarda bir kase crba ,bir elma ,portakal ,vs vs aksamda corbali ,ye
Aynen ben de ne yediğimi farkında değilim belki de bu yüzden... hep kucağımda löp löp indiriyorum fazla çiğnemiyorum bile...Merhaba canım. Çikolata kuru baklagil gaz yapmiyo mu ben korkuma hic yemedim dahaama bunların dışında bende cok yiyorum. Oglum gündüz cok az uyuyor vede surekli emıyor iki uc saate bir acıkıyorum resmen midem gurulduyor hic hayatımda bu kadar ekmek yediğimi hatırlamıyorum sanki yemekte ekmegi cok yersem hemen acikmicakmisim psikolojisi oluştu. Bide oglum her yemekte sagolsun beni yalnız bırakmadığı icin ben mi yemeği yiyorum yemek mi beni anlamıyorum yalap salap hızlı hızlı yoyorum :) dogumdan sonra bende kilo alanlardanim canım merak etme yalnız degilsin. Ama ek gıdaya gecene kadar diyet falan yapmayı düşünmuyorum açıkcası sadece belki biraz frenleyebilirim kendimi.
Aman maşallah ne güzel. En azından gaz probleminiz yok. Belli bi düzen oluştuktan sonra kilolarda gidecek inşallah canım spor yaparsın yediklerine dikkat edersin.Aynen ben de ne yediğimi farkında değilim belki de bu yüzden... hep kucağımda löp löp indiriyorum fazla çiğnemiyorum bile...
Ben kısıtlama yapmadım herşeyi yiyebiliyorum. Benim bebişte gaz problemi olmadı rahat çıkarıyor şükür....
Maydanoz sütü kesiyor canm maydonoz yerine tere yersen daha faydali olurAsiri istemiyir ya ,aa sabah kahvaltimi on numara bes yildiz yapiyorum2 yumurta tereyagli 3bardak sekerli cay , 4 kibrit peynir ,20 zeytin , tereyagi 3 dilim ekmek ,maydonoz ceviz bir avuc :)
Bunlari yiyince zaten cok acikmiyon))
Aralarda bir kase crba ,bir elma ,portakal ,vs vs aksamda corbali ,ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?