2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kızlar E bebekteki indiirmli olan oyuncak halısını alan varmı? Güzelmi ben de almayı düşünüyorum da

Kizlar ben de anakucagi bakiyorum. Kullanip memnun oldugunuz model var mi?
Ise baslicam ve kayinvalidem de devamli kucakta tasiyamayacak, icinde mutlu hissedecegi bir sey istiyorum.

Kizlar ben de anakucagi bakiyorum. Kullanip memnun oldugunuz model var mi?
Ise baslicam ve kayinvalidem de devamli kucakta tasiyamayacak, icinde mutlu hissedecegi bir sey istiyorum.
biz yeni aldik massimo ricco iki gün oldu tam alisamadi galiba ya da sevmedi bilmiyorum.oyun parkıni da basta sevmedi demiştim simdi oyalaniyor baya. biraz deneyelim haber veririm sana cnm :)(

biz yeni aldik massimo ricco iki gün oldu tam alisamadi galiba ya da sevmedi bilmiyorum.oyun parkıni da basta sevmedi demiştim simdi oyalaniyor baya. biraz deneyelim haber veririm sana cnm :)(

Tanam canim, sen bir hayli bu tarz seyleri deniyorsun sanirim :)

Ben de oyun halısı almayı düşünüyorum ama oğlum hep ayağa kalkmaya çalışıyo anakucağında da durmuyo. Sadece uyuyacağı zmn beşiğinde duruyo yani sırtı yere değdiğinde ağlıyo. Acaba oyun halısına alışır mı? Yoksa boşuna mı almış olurum?Bir yandan da el- göz koordinasyonu için almak istiyorum ama... Kucağmda gezerek sustuğu için gezdiriyorm da çok yoruldum hem bedensel hem ruhsal olarak yanından 5 dk bile ayrılamıyrm. Öyle kahvaltı yapıyorm böyle yemek yiyorm diyenlere de hayretle bakıyorm vakit oluyo mu diye. Ekmek arasına peynir koyamıyorm çoğu zmn akşamdan akşama yemek yiyorm eşim varken

Sabah maşallahhh me yemek öyle, o şekilde yesem bir anda 3 gün acıkmam herhalde. Aslında doğrusunu yapıyorsun kahvaltıyı zengin tutuyorsun sonra benim gibi Abur cubur tıkıştırmıyorsun...
Cnm kiloda almiyrum ,hepsi sute gidiyor inan ..zaten gebe kalmadan onceki kiloma indim ,val k a yemezsem acikirim hemen
1 yumurta eksik yesem bile az geliyor :))
Bu sekilde yersen canin sekerli bisiy isemez

Cnm kiloda almiyrum ,hepsi sute gidiyor inan ..zaten gebe kalmadan onceki kiloma indim ,val k a yemezsem acikirim hemen
1 yumurta eksik yesem bile az geliyor :))
Bu sekilde yersen canin sekerli bisiy isemez
Evet haklısın ama biraz da bünye meselesi galiba

Benimkinin hiç umrunda bile olmadı. O yüzden kaldırdım şimdilik, bikaç gün sonra tekrar çıkarırım. Aldığımız hamak ve anakucağından da nefret etmişti bi zamanlar, bi müddet kaldırmıştım sonra tekrar çıkardım. Gündüz hamakta sallanmaktan hoşlanıyor hele anakucağının titreşiminde oturtunca en az yarım saat oyalanıyor kendi kendine. Oyun halısı da onlar gb sonradan hoşuna gidecektir mutlaka.
Kızlar E bebekteki indiirmli olan oyuncak halısını alan varmı? Güzelmi ben de almayı düşünüyorum da

Çok yorgunum çok vücudum iflas etti resmenüç gündür kaka yapmıyordu ve com huzursudu dün hiç susmadı sürekli ağladı ağladı acile götürdük lavman yaptılar kakasini yaptı rahatladı bugün yine aynı şeyleri yaşadım hiç susmadı aglamaktan catlicak resmen yine acile gittik yine lavman yaptilar.şimdiye kadar hiç böyle sorunumuz olmamıştı ayın 18 inde 4 aylik olacak gaz problemi bitmesi gerekirken yeni başladı kafayi yemek üzereyim bir akıl verin ne yapmam lazım çok kötü durumdayım sinirlerim harap oldu.sizlerdede böyle sorun varmı?

Merhaba canım ben jimnastik merkezi aldm memnunum ister sen ayaklarına doğru itip Ayakları yla vurup ses çıkarmaya çalışabilir vede daha uzun süre kullanabilir ben onun için bunu tercih ettm

Bizim de 2.5 aylikken basladi bu sorunlar.kaka ve gaz.sesleri de gurkesti tabi, aglayinca baya baya Sesi cikiyor.
Lavman nasil yapildi? Ben gliserinli fitil veriyorum gerekirse

Merhaba canım ben jimnastik merkezi aldm memnunum ister sen ayaklarına doğru itip Ayakları yla vurup ses çıkarmaya çalışabilir vede daha uzun süre kullanabilir ben onun için bunu tercih ettm
Tşkkr ederm cnm bn de öyle düşündm ama karar verememiştm. Bnmle aynı fikirde oldğn için daha da mantklı geldi :)

Kizlar bebeklerinin kalkmaya calisiyor mu? Benimki bu konuda cok hirsli, ellerinden tutuyorum, nerdeyse bacaklarina kadar egiliyor, yaptirmak istemiyorum beli incinecek diye. Ama acayip sekilde takti kalkma olayina
Benimki de kalkmaya çalışıyo sürekli Bazen korkuyorum hırsından, azminden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…