Biz aldık canım tiny love maymun adası. Renkleri cok canlı. Sesli ve ışıklı maymunu da dikkat çekici oglum çok sevdi hatta su anda da oynuyo :))Kızlar E bebekteki indiirmli olan oyuncak halısını alan varmı? Güzelmi ben de almayı düşünüyorum da
Hadi ya beğendiniz yani dur o Zaman ben de sipariş vereyimBiz aldık canım tiny love maymun adası. Renkleri cok canlı. Sesli ve ışıklı maymunu da dikkat çekici oglum çok sevdi hatta su anda da oynuyo :))
biz yeni aldik massimo ricco iki gün oldu tam alisamadi galiba ya da sevmedi bilmiyorum.oyun parkıni da basta sevmedi demiştim simdi oyalaniyor baya. biraz deneyelim haber veririm sana cnm :)(Kizlar ben de anakucagi bakiyorum. Kullanip memnun oldugunuz model var mi?
Ise baslicam ve kayinvalidem de devamli kucakta tasiyamayacak, icinde mutlu hissedecegi bir sey istiyorum.
biz yeni aldik massimo ricco iki gün oldu tam alisamadi galiba ya da sevmedi bilmiyorum.oyun parkıni da basta sevmedi demiştim simdi oyalaniyor baya. biraz deneyelim haber veririm sana cnm :)(
ben de en fazla 40 dk falan geciktirdim ama hiç unutmadım. koruyuculuğu gider mi acaba diyecektim.Bn kullaniyodum uc defa unuttum farkli gunlerde hayri kalmadi
Cnm kiloda almiyrum ,hepsi sute gidiyor inan ..zaten gebe kalmadan onceki kiloma indim ,val k a yemezsem acikirim hemenSabah maşallahhh me yemek öyle, o şekilde yesem bir anda 3 gün acıkmam herhalde. Aslında doğrusunu yapıyorsun kahvaltıyı zengin tutuyorsun sonra benim gibi Abur cubur tıkıştırmıyorsun...
Evet haklısın ama biraz da bünye meselesi galibaCnm kiloda almiyrum ,hepsi sute gidiyor inan ..zaten gebe kalmadan onceki kiloma indim ,val k a yemezsem acikirim hemen
1 yumurta eksik yesem bile az geliyor :))
Bu sekilde yersen canin sekerli bisiy isemez
Kızlar E bebekteki indiirmli olan oyuncak halısını alan varmı? Güzelmi ben de almayı düşünüyorum da
Merhaba canım ben jimnastik merkezi aldm memnunum ister sen ayaklarına doğru itip Ayakları yla vurup ses çıkarmaya çalışabilir vede daha uzun süre kullanabilir ben onun için bunu tercih ettmKızlar ben de oyun halısı alacağım kararsız kaldım Fisher price jimnastik merkezi mi yoksa piyanolu olandan mı alayım karar veremedim. Jimnastik merkezi daha uzun süre kıllanabileceği bişey gibi duruyo ama piyanolu da ayaklarıyla ses çıkarması için.. Kullananlar var mı ya da fikri olan??
Çok yorgunum çok vücudum iflas etti resmenüç gündür kaka yapmıyordu ve com huzursudu dün hiç susmadı sürekli ağladı ağladı acile götürdük lavman yaptılar kakasini yaptı rahatladı bugün yine aynı şeyleri yaşadım hiç susmadı aglamaktan catlicak resmen yine acile gittik yine lavman yaptilar.şimdiye kadar hiç böyle sorunumuz olmamıştı ayın 18 inde 4 aylik olacak gaz problemi bitmesi gerekirken yeni başladı kafayi yemek üzereyim bir akıl verin ne yapmam lazım çok kötü durumdayım sinirlerim harap oldu.sizlerdede böyle sorun varmı?
Poposuna siringayla ilaç sıkıyor canım.Bizim de 2.5 aylikken basladi bu sorunlar.kaka ve gaz.sesleri de gurkesti tabi, aglayinca baya baya Sesi cikiyor.
Lavman nasil yapildi? Ben gliserinli fitil veriyorum gerekirse
Poposuna siringayla ilaç sıkıyor canım.
Bende kötüyüm oğlumda kucakci oldu hep kucağımda mahvoldum inanBen de 3. dozu yaptırdım geçen gün ama ağrısı mahvetti 10 gün sol kolum felçli gibi gezdim. 4.doz da bir sene sonra bakalım
Tşkkr ederm cnm bn de öyle düşündm ama karar verememiştm. Bnmle aynı fikirde oldğn için daha da mantklı geldi :)Merhaba canım ben jimnastik merkezi aldm memnunum ister sen ayaklarına doğru itip Ayakları yla vurup ses çıkarmaya çalışabilir vede daha uzun süre kullanabilir ben onun için bunu tercih ettm
ben yaptırmadım.Düşünmüyorum daKizlar rota asisi yaptirmayan var mi? Sizce cok gerekli mi? Yarin yaptiracagiz ama ben her an vazgecebilirim.
Benimki de kalkmaya çalışıyo sürekli Bazen korkuyorum hırsından, azminden :)Kizlar bebeklerinin kalkmaya calisiyor mu? Benimki bu konuda cok hirsli, ellerinden tutuyorum, nerdeyse bacaklarina kadar egiliyor, yaptirmak istemiyorum beli incinecek diye. Ama acayip sekilde takti kalkma olayina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?