2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Benim oğlan dün tüketti bizi akşamüstü 5 ten itibaren gece saat 2 ye kadar sadece yarım saat uyudu tükendim artık devamlı aynı şey yediriyorum zaten sürüyor yarım saat 1 saat sonra gazını çıkar beşiğine yatırıyorum En az 1 saat sallıyorum çünkü dalamıyor. Tam sallamayı bırakıyorum tuvalete gideceğim ağlamaya başlıyor sonra tekrar sallıyorum tam uyuyor biberonunu yıkıyorum zaten mama saati gelmiş oluyor Üç saatte bir mama yiyor kafayı yiyecem yoruldum çok uyanıkken devamlı kucak istiyor Üç saatte bir mama yiyor kafayı yiyecem yoruldum çok uyanıkken devamlı kucak istiyor mama arasında İlaç vermem gerekiyor biberonu çekince bile kendini yırtıyor hiç Sabrı yok benim sabrımı da tüketti ağlamaktan yoruldum bıktım sıkıldım eşimi de bunaltmak İstemiyorum ama hiç bir şey yapamıyorum artık acıkmıyorm bile.sütüm vardı stresten kesildi Yemek zaten yapamıyorum onu şekilde hallediyoruz dışarıdan. Kendi çamaşırlarımıdan da geçtim ama bebeğin kileri yıkamak Ütülemek zorundayım. Reflü var devamlı kusuyor onu da vaktim olmuyor mobilyalarda bir parmak toz yerlerde uçuşanları söylemiyorum bile . Gelen arkadaşım olursa Ütü yapmaya çalışıyorum yanında.Hafta sonları annem geliyor bir gün o gün de hangi işimi yapayım temizlik mi Ütü çamaşır mı yemek mi Dışarıdaki işlerim Mi bakım mı kaş bıyık orman oldu tükendim

Cnm kemik syunu nasil yapiyorsun ,hangi yemeklerde kulaniyirsunbir anltsan
Kiim bronsiolit oldu ,belkisutten gecerde fayda saglar,birde nasil kemik kulaniyorsun.etli kemikmi ,kasaptanmi aliyorsun

Tekrar başa döndük tam gaz sıkıntısı ağlamaları bitti derken gece uyuyan kızım çok sık uyandı ve sabahtan beri toplasan 15 dk uyumadı. Devamlı ağlıyor ve kusuyor üşüttümü acaba gazını da çıkardı karnı tok altı temiz... kucağımda uyuyor yatırdığım an çığlığı basıyor doğru dürüst kahvaltı bile yapamadım inş geçicidir

Allah yardımcımız olsun hepimizin inşllh üşütmemiştir. Bnmki reflüden kusuyo.az önce uyudu başından ayrıldım 10 dk uyudu çıldırtıyo beni

Allah yardımcımız olsun hepimizin inşllh üşütmemiştir. Bnmki reflüden kusuyo.az önce uyudu başından ayrıldım 10 dk uyudu çıldırtıyo beni

Amin hepimizin. Cuma kontrol var reflü yü sorucam. Çok kusuyor kızım. Reflü için tahlil falan mı yapılıyor nasıl belli olur?

Amin hepimizin. Cuma kontrol var reflü yü sorucam. Çok kusuyor kızım. Reflü için tahlil falan mı yapılıyor nasıl belli olur?
Biz özel dr.a gittik tahlil yapmadı. Başta ilaç da vermedi. Takip etmek gerekiyo dedi. Sanırım ultrasonla bakılıyo ama emin değilim bizim bakılmadı da takip ettk fazlasını çıkarıyo olabilir dedi sanırım en önemli belirti fışkırtarak kusması. Bi de sadece yedikten sonra kusmuyo uyurken de kusuyo uyanıyo ağlıyo açken de kusuyo yani. Ağzına su geliyo onu çıkartıyo sonrasında suratını buruşturuyo. Eşimde de reflü var aynı onun gibi oluyo. Takip ettkten sonra dr. A anlattık o zmn ilaç verdi 1 ay kullanılacakmış.inşllh geçer. Seninki de reflü değildir umarım

Bu arada emme arasında bile gazını çıkarmalısın. Hava yutup üstüne de yerse zaten aşagıya inmiyo onu direk çıkartıyo. Bide oturmaya yakın bi şekilde besle ve dümdüz yatırma biraz dik olsun. Bi dee sallamamak ve fazla sarsmamak gerekiyomuş( bnmki sallamadan uyumuyo) çok kusunca kilo almazmış hatta zayıflayabilirmiş

Canım üzülme inan çoğumuz aynı durumdayız. Bulasik çamaşır yığılıyo makineye dolduramiyorum bile bazen gecen oğlumun kıyafetlerini attım makineye bir gun çalıştırmayı bekledi bir gun de asılmayı. Asıyorum toplayamiyoum. Ütü desen ayrı dert. Sadece onun kıyafetlerini ütüleyim dedim kızılca kıyamet ağlamaya başladı elim ayağıma dolandı ütüyü fisten çekerken yüzüme değdi sol yanağım yandı. Onceleri ev islerini cok dert ediyodum ama artık takmamaya calisiyorum sadece misafir gelecegi zaman panik oluyorum. Ne yapalım yavrularımız huzurlu olsun iyi olsun gerisi sorun değil. Elbette bi düzene girecek hersey. Zaman ve sabırla. Allah sabır versin vede yardımcın olsun

Bir çoğunu yaşıyoruz bir kaç gündür su da çıkarıyor inşallah değildir senin de bebeğine geçmiş olsun inş en kısa zamanda atlatır

Çıkarıyorum ama Bazende emerken uyuyor o zaman çıkartamıyorum ayakta ve yatağında sallanmaya alıştı benimkide

kızlar kusura bakmayın ilk resim yükleme denemem yanlışlıkla büyük yollamışım özür dilerim :))

Cnm kemik syunu nasil yapiyorsun ,hangi yemeklerde kulaniyirsunbir anltsan
Kiim bronsiolit oldu ,belkisutten gecerde fayda saglar,birde nasil kemik kulaniyorsun.etli kemikmi ,kasaptanmi aliyorsun
kasaptan alıyorum canım ilikli kemik.Düdüklüde kaynatıyorum sonra süzüp kaplara koyuyorum bir tanesini dolaba diğer lerini dipfrize atıyor kullanıcağım zaman çıkartıyorum.Kışın hemen hemen tüm yemeklere ve çorbalara katıyorum.

Geçmiş olsun cnm tam uyudu derken kendimi toparlıyorum moralim yerine geliyo 2 lokma yicem diyorm dakikasına ağlıyo. Tükendim. Şikayetçi olmak için yazmıyorum Allaha binlerce şükür sağlık versin.kendimi suçlu hissediyorum böyle kızdığım için tükendim dediğim için. Bn de annelik duygusu yok herhalde diyorum bnm annem böyle yapmamıştır bana hatta hala ağlıyorum yine de kahrımı çekiyo..bn de Ya olmasaydı diyorum sarılıyorum ama yoruldu bedenim beynim ruhum. Sadece buraya yazarak kendimi rahatlatabiliyorum. Önceden anneme arkadaşlarıma anlatıyodum ama baktım ki beni gören ve başına gelmeyen ya çocuk yapmayacak ya da bana "beceriksiz, zor geldi, rahatı bozuldu" gözüyle bakıyo. Hatta arkamdan konuşanları bile duydum. Duymadıklarımı da gözlerinden anlıyorum. Napayım artk içime atıp dert sahibi olmamak için de burada rahatlamaya çalışıyorum en azından yalnız olmadığımı görüyorum siteye her girişimde. O bile rahatlatıyoo. Ztn kış için kararıyo.ç, bebekle çıkılmıyo öyle. Gerçi çıksan da bebek ağlıyo kusuyo dewamlı olmuyo.. Allah hepimizin çocuklarına önce sağlık sonra huzur uyku akıl düzen versin. Bizlere de sağlık, huzur, düzen ve SABIRRR

Kızım bugün bana yapışıktı hala kucağımda yatmak istemiyor yemeğimi zor yedim. Mamasını tek elimle yaptım inş huy değiştirmiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…