2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

ayhkdry inanılmaz rahat ve benim için de çok kolay taşıması.Alış verişimi yaptım herkese tavsiye ederim.Gerçi şimdi bunun kullanımı dikey olacak.Sığmıyor artık :))Zaten 3 ay böyle kullanılıyor sonrada dikeye geçiliyor.@ayhkdry

Kızlar bugün bir arkadaşımla konuşurken bazı geceler kızım saat başı uyanıp emiyor dedim. Ben gündüzleri anne sütü yanında mama takviyesi de yapıyorum ama geceleri sadece emziriyorum. Arkadaşım her saat uyanıyorsa doymuyordur gecede mama ver dedi. Vermeli miyim? Sütümü sağıyorum artış var eskiye göre. acaba sürüm doyurucu mu değil?

Hayir verme mama, ne guzel emiyor zaten emdikce artar. Sen bakma kimseye, ben kimseyi dinlemiyorum, onlara kalirsa bebekler hep ac.

M merllin maasallah bebisin buyumuss baya, kac kg kac cm?
Yarın gidip bakıcam bayağı oldu bir ayı geçmiştir tartığımızda 5500 dü bakalım.Da canımı sıkan sütüm birden bire azaldı yağlı sütüm şimdi su gibi ve çok az artarmı bilmiyorum vücüdum çok yorgun ondan mı anlamadım.Ama kafaya takmış durumdayım

yediklerinle de alakalı olabilir canım.bi kere benim de öyle olmuştu gün içinde cok az yediğimi sadece suyu bol içtiğimi fark ettim. şimdi düzeldi şükür.

Canim bizimki sıkışıkliga gelmiyor hemen itiyor kangurumuz çok rahat ama yok itiyor kendini arkaya agliyor biraz daha buyumesini bekliyoruz bizde

Duyuyordur canim hic merak etme bnm oğlumda bazen hic kalkmiyor bazende iki uc kere kalkıyor sürekli emzir sütünü bebek çeker kilo artisini kontrol et mamayi kesersin kilo alimi iyi ise hatta bebek sürekli emse mama vermesen sütün daha cok gelir bazen göğüs sönük diye süt yok sanıyoruz ama var ben sıkıyorum süt cikmiyor oglum emip bırakınca hemen sıkıyorum akıyor o zaman

Hayir verme mama, ne guzel emiyor zaten emdikce artar. Sen bakma kimseye, ben kimseyi dinlemiyorum, onlara kalirsa bebekler hep ac.

Emerken ağlamaya başlıyor diğer memeyi veriyorum bir süre emiiyor yine ağlıyor. 5-6 kere böyle değiştirip değiştirip veriyorum sonunda ağlamasına dayanamayıp mamayı veriyorum

M
maşallah canım bizde 3.5 ayligiz bizde öyle bir faliyet yok kafasını kaldırmaya çalışıyor eller kollar hiç durmuyor

Emerken ağlamaya başlıyor diğer memeyi veriyorum bir süre emiiyor yine ağlıyor. 5-6 kere böyle değiştirip değiştirip veriyorum sonunda ağlamasına dayanamayıp mamayı veriyorum
Peki canm biraktgnda gogsunu sıkıyormsn nasil akiyor sut sıkınca fiskiriyormu damliyormu

uyurken emzirmeyi dene. benimki de bir haftadır öyle hep uykuda emiyor. kilosuna baktık iy,i şükür. almasaydı mama desteği yapacaktık mecbur. çünkü uykuda ne kadar emiyor ne o biliyor ne ben biliyorum. ama başka ç.aremiz de yok almıyor memeyi.

arkadaşlar napıcamı şaşırdım kızım aç ama yemiyor uykusu var uyumak istemiyor sağıp verdim içmedi uyutmak için yatırdığımda sürekli ağlıyor çok yoruldum napsam gazı var desem rezeneyi de içmiyor hiçbir şeyi kabul etmiyor

Ben bebek konusunda biraz inatciyim galiba bizimki emmek istemese inat etse zorla veriyorum memeyi agzina verip poposuna pispis yapıyorum emmeye basliyor uyku zamaninda da bakiyorum direniyor ama gozleri kayıyor emzigi veriyorum agzina ki onuda almıyor poposuna vuruyorum pispis yaparken tutuyor emzigi snra uyuyor biraz pispislayinca

Anne sutu mu veriyorsun sadece? Benim de eskiden daha yagliydi. Simdi bazen az yagli bazen su gibi beyaza yakin. Ama sonlara dogru yagli sut geliyormus belki de ben makinayla ulasamiyorumdur. Senin de oyle bir sey olabilir.

Benimki benden inatci morarana kadar agliyor zorladigimda. Emmicekse emmiyor ac ac uyuyor ben de napim nasil isterse.

Aslında benim kız memeyi hep istiyor çok şükür hiç bırakmadı mama yediği halde. Tek sıkıntı memeyi istiyo ama bi yandan da hemen bırakıp ağlıyor. Burnu tıkalı değil buna dikkat ediyorum emme sırasında gazını çıkarıyorum. Vakit buldukça sağıyorum max 45-50 cc çıkıyo iki memeden sadece bir kere 60 ı gördüm geceleri uyandığında gözü kapalı emin uyuyor

ben de çok inatçıyım canım öyle ki kızımı ayağa kaldırıp ayaktayken emzirmeyi denedim babası da bi yandan elini tuttu yine azıcık tutup ağlamaya başladı.pış pış falan dinlemiyo valla inadı tuttu mu sinirden eli ayağı titriyo valla bi görsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…