Kızlar bugün bir arkadaşımla konuşurken bazı geceler kızım saat başı uyanıp emiyor dedim. Ben gündüzleri anne sütü yanında mama takviyesi de yapıyorum ama geceleri sadece emziriyorum. Arkadaşım her saat uyanıyorsa doymuyordur gecede mama ver dedi. Vermeli miyim? Sütümü sağıyorum artış var eskiye göre. acaba sürüm doyurucu mu değil?
Yarın gidip bakıcam bayağı oldu bir ayı geçmiştir tartığımızda 5500 dü bakalım.Da canımı sıkan sütüm birden bire azaldı yağlı sütüm şimdi su gibi ve çok az artarmı bilmiyorum vücüdum çok yorgun ondan mı anlamadım.Ama kafaya takmış durumdayım
yediklerinle de alakalı olabilir canım.bi kere benim de öyle olmuştu gün içinde cok az yediğimi sadece suyu bol içtiğimi fark ettim. şimdi düzeldi şükür.Yarın gidip bakıcam bayağı oldu bir ayı geçmiştir tartığımızda 5500 dü bakalım.Da canımı sıkan sütüm birden bire azaldı yağlı sütüm şimdi su gibi ve çok az artarmı bilmiyorum vücüdum çok yorgun ondan mı anlamadım.Ama kafaya takmış durumdayım
Canim bizimki sıkışıkliga gelmiyor hemen itiyor kangurumuz çok rahat ama yok itiyor kendini arkaya agliyor biraz daha buyumesini bekliyoruz bizdeayhkdry inanılmaz rahat ve benim için de çok kolay taşıması.Alış verişimi yaptım herkese tavsiye ederim.Gerçi şimdi bunun kullanımı dikey olacak.Sığmıyor artık :))Zaten 3 ay böyle kullanılıyor sonrada dikeye geçiliyor.@ayhkdry
Kızlar bugün bir arkadaşımla konuşurken bazı geceler kızım saat başı uyanıp emiyor dedim. Ben gündüzleri anne sütü yanında mama takviyesi de yapıyorum ama geceleri sadece emziriyorum. Arkadaşım her saat uyanıyorsa doymuyordur gecede mama ver dedi. Vermeli miyim? Sütümü sağıyorum artış var eskiye göre. acaba sürüm doyurucu mu değil?
Hayir verme mama, ne guzel emiyor zaten emdikce artar. Sen bakma kimseye, ben kimseyi dinlemiyorum, onlara kalirsa bebekler hep ac.
Canim bizimki sıkışıkliga gelmiyor hemen itiyor kangurumuz çok rahat ama yok itiyor kendini arkaya agliyor biraz daha buyumesini bekliyoruz bizde
Duyuyordur canim hic merak etme bnm oğlumda bazen hic kalkmiyor bazende iki uc kere kalkıyor sürekli emzir sütünü bebek çeker kilo artisini kontrol et mamayi kesersin kilo alimi iyi ise hatta bebek sürekli emse mama vermesen sütün daha cok gelir bazen göğüs sönük diye süt yok sanıyoruz ama var ben sıkıyorum süt cikmiyor oglum emip bırakınca hemen sıkıyorum akıyor o zaman
maşallah canım bizde 3.5 ayligiz bizde öyle bir faliyet yok kafasını kaldırmaya çalışıyor eller kollar hiç durmuyorKızlar bebekleriniz dönmeye başladımı biz 3 ay 2 haftalıkların başladık oyun halısına bırakıyorum sırt üstü bi bakıyorum yüz üstü dönmüş tekrar sırt üstü dönemiyor daha sizinkiler ne durumda?
Peki canm biraktgnda gogsunu sıkıyormsn nasil akiyor sut sıkınca fiskiriyormu damliyormuEmerken ağlamaya başlıyor diğer memeyi veriyorum bir süre emiiyor yine ağlıyor. 5-6 kere böyle değiştirip değiştirip veriyorum sonunda ağlamasına dayanamayıp mamayı veriyorum
Peki canm biraktgnda gogsunu sıkıyormsn nasil akiyor sut sıkınca fiskiriyormu damliyormu
uyurken emzirmeyi dene. benimki de bir haftadır öyle hep uykuda emiyor. kilosuna baktık iy,i şükür. almasaydı mama desteği yapacaktık mecbur. çünkü uykuda ne kadar emiyor ne o biliyor ne ben biliyorum. ama başka ç.aremiz de yok almıyor memeyi.Emerken ağlamaya başlıyor diğer memeyi veriyorum bir süre emiiyor yine ağlıyor. 5-6 kere böyle değiştirip değiştirip veriyorum sonunda ağlamasına dayanamayıp mamayı veriyorum
Anladm canim biraz takip et emdikten snra sık gogsunu akiyorsa yada fiskiriyorsa var demektirDamlıyorsolu emerken sağ akıyor ama
Ben bebek konusunda biraz inatciyim galiba bizimki emmek istemese inat etse zorla veriyorumarkadaşlar napıcamı şaşırdım kızım aç ama yemiyor uykusu var uyumak istemiyor sağıp verdim içmedi uyutmak için yatırdığımda sürekli ağlıyor çok yoruldum napsam gazı var desem rezeneyi de içmiyor hiçbir şeyi kabul etmiyor
Yarın gidip bakıcam bayağı oldu bir ayı geçmiştir tartığımızda 5500 dü bakalım.Da canımı sıkan sütüm birden bire azaldı yağlı sütüm şimdi su gibi ve çok az artarmı bilmiyorum vücüdum çok yorgun ondan mı anlamadım.Ama kafaya takmış durumdayım
Ben bebek konusunda biraz inatciyim galiba bizimki emmek istemese inat etse zorla veriyorummemeyi agzina verip poposuna pispis yapıyorum emmeye basliyor uyku zamaninda da bakiyorum direniyor ama gozleri kayıyor emzigi veriyorum agzina ki onuda almıyor poposuna vuruyorum pispis yaparken tutuyor emzigi snra uyuyor biraz pispislayinca
uyurken emzirmeyi dene. benimki de bir haftadır öyle hep uykuda emiyor. kilosuna baktık iy,i şükür. almasaydı mama desteği yapacaktık mecbur. çünkü uykuda ne kadar emiyor ne o biliyor ne ben biliyorum. ama başka ç.aremiz de yok almıyor memeyi.
ben de çok inatçıyım canım öyle ki kızımı ayağa kaldırıp ayaktayken emzirmeyi denedim babası da bi yandan elini tuttu yine azıcık tutup ağlamaya başladı.pış pış falan dinlemiyo valla inadı tuttu mu sinirden eli ayağı titriyo valla bi görsen.Ben bebek konusunda biraz inatciyim galiba bizimki emmek istemese inat etse zorla veriyorummemeyi agzina verip poposuna pispis yapıyorum emmeye basliyor uyku zamaninda da bakiyorum direniyor ama gozleri kayıyor emzigi veriyorum agzina ki onuda almıyor poposuna vuruyorum pispis yaparken tutuyor emzigi snra uyuyor biraz pispislayinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?