2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Demekki sinirli bebisler sizinki bebim oglum cok inasmiyor uyy yerim onu yerrr

Vakit buldukça sağıyorum max 45-50 cc çıkıyor iki memeden. Sağarak çoğaldı eskiden daha az çıkıyordu. Eğer öyleyse tadını sevmiş se ne yapıcam ben
Vermicen canim ama anne sütü tatli baktinizmi tadina ben baktm

ben kafayi yicem valla bizimki de emmiyordu 40 gunu gecti biberona koyup veriyordm anne sütünü simdi oda azaldi iyice tamamen psikolojik. emmedi mi emmiyor arkadsm ben inatciyim bebekten demekle olmuyor yasamayan bilmez hiç durmadan gunlerce agladi iki gun bir sey vermedim zamanında kasikla tpplasan 150 cc içti iki gunde yok gene emmedi ayakta yatarak konusarak gülerek cocugun tercihi resmen.inat ki ne inat. evimize geldik babasi vermeyelim ac kalsın emer dedi ben aylardır uğraşıyorum emmiyor dedim inandiramadm annemde yanimda geldi o da söyledi bizimki cok biliyor tabi yok deneyelm emmedi yavrum 7 saati gecti ac uykusuz perisan fitik olacak artk ben agliyorum kuzum agliyor biberonuda almadi minik zor bela icti az bisi annem yatirmaya çalışıyo . cok mutsuzum ya esimle de kavga ettim sinirimden annemde ben yarin gidicem diyor kadin 5 aydr benimle nerdeyse bebisi3 aylik yaptı gitme de diyemiyorum tartismamizdan etkilendi kadın . ( off yaa neden emmiyor allahim bu cocuk sutum de giderse mama vericem mecbur hic istemiyorum mama vermeyi .mamayla buyuyen milyon tane cocuk var ama alismamisiz mamaya bir kere. bi suru misafir gelecek sirada bekleyen. annem gidiyor.bebek huysuzlandi ben olmusumm fil yavrusu.esimde daha bebgin huyunu bilmiyor yok rezene verdin kimyon verdim kusuyor cocuk azcik kestirmis ona kusmuk diyor cok bilmis. valla hersey üstüme geliyor .esimi bogasim geliyor resmen tövbe Estağfurullah

Canm senin yasadiklarini bende yasadim ki benm ilk doğduğunda hiç emmiyordu okadar çok agladigimi biliyorum ki dedmki en sonunda bu cocuk beni istemiyor sevmiyor kokumu aliyor istemiyor beni sanki ben dogurmamisim diyordum pskilojim cok kotuydu her agladgnda zorla memeyi diktim agzina ama nasıl agliyordu meme agzindayken o sekilde inat ederek emzirdim

Smdide agladgnda yada uyumak istemedgnde eger ac oldugunu yada uykusu oldugunu biliyorsam yapiyorum dedigimi

Güzel Anneler merhabaaa baya uzak kaldım :) 3.aya girenler bebeğinizin kilo alımı nasıl bu ay azaldı mı? Çok merak ediyorum sanki benimkinin azaldı biz 25 eylül doğumluyuz.

Biraz geç oldu cnm ama bnm sütüm çoktu makineyle 120 cc fln çıkıyodu daha en başta. Sonra sıkıntıdan stresten azaldı.bn de mama verdim önce emziriyodum uzun uzun emiyodu ama sonra ayırınca ağlıyodu kilo da çok almadı o yüzden mama takviyesi yapttm ama KAŞIKLA... Sonra sütüm iyice azaldı max 20 cc çıkıyodu verdiğim mama da az geliyodu sonra mamayı artırdım. Bu defa mama artınca kaşıkla çok zOr oluyodu 2 kaşık arasında ağlıyodu bide 100den fazla kez kaşığı getir götür yapıyodum zorlandım çok bu defa BİBERONLA verdim işte o zamandan sonra 2 kez çekip kendini yırtıyodu olan sütümü de emmedi hala her gün zorluyorum ama emmek istiyo 2 deda çekip bırakıyo çünkü biberona alıştı... Ondan hemen geliyo. Yani memeyi ağzına almıyo değil de kolayı varken zoru yapmak istemiyo şimdi de 10 cc falan süt geliyo onu da arada sağıp biberonla veriyorum arada anne sütü alsın bi damla diye. Uzun uzun yazdım ama özetle mama takviyesi yapanlar en azından bir süre daha sadece KAŞIKLA versin. Çok bilmişlikten değil, kötü tecrübedennn

Yalnız değilsin cnm kafayı yiyen bn de öyleyim emmiyo artk mama veriyorum ama arada sağıp veriyorum. Annen ne güzel bu zmna kdr yanındaymış buna şükür. Bnmki de çalışıyo 10 gün durdu Sadce haftasonu geliyo. O da yetmiyo... Misafir de kabul etme çocuk uyumuyo düZeni kaçıyo de çok zorda kalmadıkça bn dr kabul etmiyorm gelene de kurupasta alıyorum temizlik yapamıyorum oğlum çok ağlıyo yalnız değilsin mrk etme... Sen yine de emzirmeye çalış. Anne sütünden iyisi yok en azından BEDAVA. Allaha şükür maddi durumumuz orta halli keyfimizi de yapıyorz mama da alıyoruz ama oturup hesaplayınca mama aslında baya masraf. Öteki bedava 6 ay rahat... Tabiki öncelik bebek için iyi olması

Vakit buldukça sağıyorum max 45-50 cc çıkıyor iki memeden. Sağarak çoğaldı eskiden daha az çıkıyordu. Eğer öyleyse tadını sevmiş se ne yapıcam ben

Bir iki gun hic mama vermemeyi denesen? Boylece ac kalip muhakkak emecek. Emdikce sut cogalacak, mamayi da birakir belki bu gidisle.saginca 50 cikiyordur ama bebek emince daha cok cikiyor, makinalar o kadar guclu degil. Ozellikle avent kullaniyorsan :)

Kaşıkla denedim gündüzleri tek başımayım yrdirmeai çok zor oldu. Her tarafı batıyordu elleri kolları hiç durmuyor. Sarıyorum yine çıkarıyor. Pes ettim biberon verdim

Lansinoh kullanıyorum. Düşündüm acıkına kimseyi gözü görmüyor babasına çekmiş:) katılan katılan nasıl ağlıyor. İmkan bulursam Tomris in emzirme kampını uygulayacağım

Sakin ol canim. Esinin anlayisli olmasi lazim bu donemde ama onlar da lohusa depresyonuna giriyorlar iste.
Anneni ikna et de gitmesin bari, misafirler en cok zorlayan konu zaten, bebek durmuyor, bisiler hazirlamak gerekiyor, dus alacak vakit yok.
Benimki de emmeyince emmiyor valla, zorla agzina tutsam nolur ki kafasini ittiriyor agzini kapatiyor yani sonucta oyuncak bebek degil ki, agliyor ciyak ciyak. Dr.a gidebildin mi?

Güzel Anneler merhabaaa baya uzak kaldım :) 3.aya girenler bebeğinizin kilo alımı nasıl bu ay azaldı mı? Çok merak ediyorum sanki benimkinin azaldı biz 25 eylül doğumluyuz.

Selam, bizim 3.ay bitti. Evet azaldi kilo alimi. Dr. Azalmasi lazim zaten demisti. 4. Ay sonu icin de 400 500 gr almis olmasi yeterli dedi.

Bn de bakmadım açıkçası günah değil mi öyle biliyorumm ama emin değilim

Hic gunah boyutunu dusunmedim , aklima gelmedi yani sanmiyorum cunku gunah oldugunu, belki bebisin rizkini aldik diye mi gunahtir ki mantiken ama sadece tadina baktim, sen de bir bak bence her zaman bulunmaz anne sutu :)

Lansinoh kullanıyorum. Düşündüm acıkına kimseyi gözü görmüyor babasına çekmiş:) katılan katılan nasıl ağlıyor. İmkan bulursam Tomris in emzirme kampını uygulayacağım

ben onu tam okuyamadim, devamli emzirin diyor ama benimki devamli emmiyor, cani istediginde anca.
Devamli sagmak icin de vakit lazim tabi. Insallah basarili olursun.

Kaşıkla denedim gündüzleri tek başımayım yrdirmeai çok zor oldu. Her tarafı batıyordu elleri kolları hiç durmuyor. Sarıyorum yine çıkarıyor. Pes ettim biberon verdim
O yüzden emmek isteyip gelmeyince ağlıyodur.. Dr demişti memeyi emerken dili önde kullanıp emiyomuş biberonla hemen geldiği için dili arkada çok oynatmaya gerek kalmadan emiyomuş. Öylesi daha kolay olduğu için memeyi de öyle emiyo gelmeyince yalancı meme havası oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…