Iyice baktın mı canım yatıyo olması lazım :O çok dik olmadıkça bişey olmaz sanırım benim oğlum 77 günlük ana kucağını biraz kaldırıyorum yarı oturur pozisyonda oluyo. Rahatsız olsa ağlar zaten.Kızlar bebeğim 3 aylık ana kucağına yatırmak istiyorum ama bizim ana kucağı oturur pozisyonda gibi, arkaya doğru eğilip yatmıyor, bebeğe zararı olur mu kalça açısından filan?
Ayın 25'ine daha var,belki yine alir.
Ama ayina göre normal.ay ay kilo boy takibine bak istersen.Bir sıkıntı yok niye panikliyorsun.
bende de aynindan var lansioh.ama surekli sagiyorum ben emmio bebegim.motoru yoruluyor bosalmiyo goguslerim cnm
rapor aldm sürekli saginca ben 30 gün biraz uzattım isi cok şükür
bakici baslayacak pazartesi markete gitme dusuncesi bile gerio inan allah yardimcimz olsu nBen sadece sabah akşam kullandığım için iyi buldum ama demekki uzun kullanimda iyi randiman vermiyor. İyi olmuş kuzunla 1 ay harika. Ben 24unde is başı
Teşekkür ederim. Bizimki de avcunu ağzına alıp elini sallamayı bilmiyo zavallım kafasını sallıyor.Biraz erken sanki ama ilk dişiniz hayırlı olsun canımBende kontrol ediyorum sık sık ama bişey yok. Ili yumruğunu birden sokuyo ağzına tükürük de çıkarıyo
Teşekkür ederm cnm Bizde bugün dr a gidicez bakalım ne dicek tükürük olayınaKusmasına fazla yiyordur dedi çünkü mama yedikten sonra bile uyumak için tekrar emmek istiyor. Aşı ateş yapmıyormuş, yapmada da şu ana kadar bi yan etki olmadı. Tükürük olması normal dedi canım
Insallah gecicek yoksa bende moral falan kalmicak. Doktor bizede gecer dedi ama bu kadar uzun surmemeliydi bence.
Gittik canım, kilo alımı iyi boyu da iyi, mamasını değiştirin bebeklerin de damak tadı değişebiliyor zamanla ya da büyüme atağı ihtimali de var dedi. Sen anne sütü mü veriyodun? Bizimki sırf mama. Geçen hafta kan ve kaka tahlili yapmış bişey çıkmamıştı tekrar yapmadı. Bizde durum bu
Bebeği değişen anneler ağzının içini kontrol edin bence. 17 eylül doğumlu kızımın tesadüfen diş çıkardığını fark ettim dün akşam. Önde de değil. Yanda çıkmıştı. Birkaç gündür huysuzdu, iştahı kaçmıştı. Hatta bu ay yalyalnızca 400 gram almıştı. Meğer hepsi diştenmiş.
Kızlar bebeğim 3 aylık ana kucağına yatırmak istiyorum ama bizim ana kucağı oturur pozisyonda gibi, arkaya doğru eğilip yatmıyor, bebeğe zararı olur mu kalça açısından filan?
Selam kizlar.. Bu alerji ve kaka konusu cok kafama takiliyo.. Alerjisi olanlara uzulmekten kafayi yesil kaka mukusla bozdumSimdi benim oglusum 3-4 gun kaka yapmazdi ve genelde fitille yaptiriyodum.. Ama son 3 gundur gunde iki uc kez kaka yapiyo ve bazen kakasi sari-yesil gibi oluyo.. Mukus olayini cozemedim emin degilim
Acaba benim tosun 13 haftayi doldurdugu icin bagirsaklari duzene mi giriyone dersiniz?
Bu arada anne sutu veriyorum bazen gunde bi defa mama aliyo
TeşUOTE="Carmen_el, post: 44160789, member: 696987"]Biraz erken sanki ama ilk dişiniz hayırlı olsun canımBende kontrol ediyorum sık sık ama bişey yok. Ili yumruğunu birden sokuyo ağzına tükürük de çıkarıyo
O kadarr yorgunumkieskiden 2-3 kez uyanan cocuk simdi saat basi, yarim saatte bİ kalkar oldu. Aksam 9 da uyutsam yatmam 12 yibuluyo sonra birde 2 bucukta 3 ceyrekte beste en son yedide uyaniyo zate emzir yatir uykuya dalamadan uyaniyo gunduz uykusu yok nerdeyse kendi kucagimda uyucak birakipuzaniyom tam dalacam uyaniyo gunlerdir banyo yapmak icin Bekliyom en son bebekle gircem o olcak ne zaman uykumu almis uyancam ben
Kızım da her saat başı kalkardı önceden doymadığı için uyanırmış
Canım ben mamayi gece veriyom yok yine aynı kakasimi gazimi neyse kıvranıp duruyo hep
Tam dik değil.Bn dogdugundan beri koyuyorum evde de koyuyorum is yaparken, bir sorun olmaz zaten onlar dusunerek yapiliyor. Tam dik pozisyonda degil di mi?
Bizimki de yatmakla oturmak arası bir pozisyonda. Ama bir şey olmaz galiba. Senin deyişine göre bizimki de öyle gibi. Tamam canım ben kullanabilirm inş. bundan sonra.Iyice baktın mı canım yatıyo olması lazım :O çok dik olmadıkça bişey olmaz sanırım benim oğlum 77 günlük ana kucağını biraz kaldırıyorum yarı oturur pozisyonda oluyo. Rahatsız olsa ağlar zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?