Bebeğine mama veren kızlar çeşme suyu mu kullanıyosunuz damacana mı? Bi de ocakta mı kaynatıyosunuz kettle da mı???
Aynen bizim kizda doymuyodu. Emmedigi icin sagiyodum bu strese sutumde iyice gitti. Yesinde mama esin diyorum hazir biberondan bile yemiyo. Kac cesit biberon aldik olmuyo. Delirmek uzereyim. Yarin doktora gitmeyi dusunuyorum.
Cok zor 4 saat simdilik biberona alınmıyo kaşıkla zor oluyo beni bekliyo geliyorum memeye saldiriyo icim gidiyo
Biz 28 eylülde 3.640 gr dogduk,
1.ayinda 5 kg idi
2.ayinda 6.430 gr'dı.
@tatlilavinya iade ettim makinayi parasini aldim :) benm makina tam boşaltımmiyor yoruluyor galiba . ne alacağıma karar veremedim elektrkli ve pilli alicam o kesin manueli beceremdim.hastane tipi mi kiralsam diyorum ?? kizlar HASTANE TIPI SUT SAGMA MAKINASI KULLANAN VAR MI :))
BU arada benm kiz iki gundr acayip agliyor uyumuyor cok huzursz napcam bilemedm sabahtan beri iki saat yatti dus da aldi halbuki hayırlısı dua edin teyzoslari
kızlar merhaba kızım 3,5 aylık işe başladım kızım biberonu almıyo 3 biberon oldu hıc birini kabul etmiyo kasıklada yarı içine yarı dışına doymuyo 4 saat ayrıyız bu arada aç kalıyo nasıl alıştırcam tavsiyeleriniz varmı
Ayın 25'ine daha var,belki yine alir.Bizde 3.950 doğduk
1. Ay 5.350 kg
2. Ay 6.590 kg geldi
Şimdi evde tartiyorum 7.200 -7.300 oynuyor bu ay az aldı sanki panikledim...
bende de aynindan var lansioh.ama surekli sagiyorum ben emmio bebegim.motoru yoruluyor bosalmiyo goguslerim cnmCanım daha önce ne kullaniyordun neyi iade ettin bilmiyorum çok aktif değilim forumda ama lansinoh 2si 1 arada olanı öneririm pille de kullanılabiliyor.
Naptın canım iştah sorununu? Doktora gidicem diyodun gittin mi? Biz de yarın tekrar gidicez, geçen defa dişe dokunur bi çözüm sunmadı yine sunmaz bence ama babası ısrar ediyo gidelim diye. Bu saat oldu daha 400 cc. İki üç haftalıkken bile bu kadar içiyodu
@tatlilavinya iade ettim makinayi parasini aldim :) benm makina tam boşaltımmiyor yoruluyor galiba . ne alacağıma karar veremedim elektrkli ve pilli alicam o kesin manueli beceremdim.hastane tipi mi kiralsam diyorum ?? kizlar HASTANE TIPI SUT SAGMA MAKINASI KULLANAN VAR MI :))
BU arada benm kiz iki gundr acayip agliyor uyumuyor cok huzursz napcam bilemedm sabahtan beri iki saat yatti dus da aldi halbuki hayırlısı dua edin teyzoslari
canm benim kizinda istahi kalmadi gecer diolar vs vs duzelecekler ins sıkma canini süt stres olunca azalıyor bendde oyle olmuştu biraz rahatla allah bebeklerimizn rizkini verir ins. en kotu ek gıdadw istahlanirlarda orda ilikli kemik sulari beyinlerle telafi ederiz ins .allahbsabir ve sifa versin cumlemizeCumartesi gidicez canim. Bizde ayni durumdan hala cekiyoruz. Kavga dovus yemek yediyorum. Sarilik oldugu icin eylulun sonundan bu yana ne verdiklerimi not tutmustum. Bakiyorum ekim.aylarinda bu kadar iciyomus simdi buyudukce yemesini azaltmaya basladi. Sutum iyice gitti eskiden emmiyodu az geliyo diye simdi biberonu dayiyorum ona bile ciglik atiyo. Sinirlerim cok bozuldu. Cumartesi haber veririm. Sende gidersen muhakkak bilgilendirir misin?
Cnm senin bebeğn de çok kusuyodu sanırım ne dedi dr? Tükürük nedenmiş? Bi de rotavirüsü ateş vs yapıyomuymuş? Biz de yrn gidicez 3.ay kontrolüne
Bebeğine mama veren kızlar çeşme suyu mu kullanıyosunuz damacana mı? Bi de ocakta mı kaynatıyosunuz kettle da mı???
canm benim kizinda istahi kalmadi gecer diolar vs vs duzelecekler ins sıkma canini süt stres olunca azalıyor bendde oyle olmuştu biraz rahatla allah bebeklerimizn rizkini verir ins. en kotu ek gıdadw istahlanirlarda orda ilikli kemik sulari beyinlerle telafi ederiz ins .allahbsabir ve sifa versin cumlemize
Kızlarrrr çiğ ayva gaz yapar mı? Dün akşam ayva yedim bir ayvanın üçte ikisi kadar. Bütün gece gazım oldu ve oğlum saat başı uyandı şimdiye kadar da çığlık çığlığaydızinco verdim bide papatya rezene melisa kaynattim hem kendim içtim hem ona içirdim. Artık yorgunluktan mı yoksa içtiklerinden mi bilmem sızdı kaldı kuzum
Biraz erken sanki ama ilk dişiniz hayırlı olsun canımBebeği değişen anneler ağzının içini kontrol edin bence. 17 eylül doğumlu kızımın tesadüfen diş çıkardığını fark ettim dün akşam. Önde de değil. Yanda çıkmıştı. Birkaç gündür huysuzdu, iştahı kaçmıştı. Hatta bu ay yalyalnızca 400 gram almıştı. Meğer hepsi diştenmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?