2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

kızlar merhaba kızım 3,5 aylık işe başladım kızım biberonu almıyo 3 biberon oldu hıc birini kabul etmiyo kasıklada yarı içine yarı dışına doymuyo 4 saat ayrıyız bu arada aç kalıyo nasıl alıştırcam tavsiyeleriniz varmı

[/QUOTE]
anldm cnm doymuyo olabilir.çünkü doyunca uyuyorlar baya.valla açıkçası başta sagmk cokzor geliyordu bana.şuan çok alistmbi düzen tuttrdm .hatta emzirmk zor gibi geliyor artık.3-4 saatte bi veryrm biberon düzenli yiyo düzenli
uyuyo.maşallah diyim Asl nda bebegim baya uslu.beni emmemesi disnda bana hic zorluk yaratmadi.karni doyunca biraz oynuyom koyuyom besige kndi kendine uyuyo.hic gaz sikintmz olmadi.hic gece gec saatlere kadar uyumadigi olmadi
Uyandirip gece kndim veryrm yoksa sabaha kadar uyuyo.sanrm sansli annelerdenim[/QUOTE]
Çok şanslısın cnm maşallah

Kizlar 2 hafta once 2 aylik asilarimizin bacaktan olanlarini olmustuk ama verem asimizi dun olabildik. Ates yapmaz demisti hemsire cok sukur ates olmadi ama dunden beri cok huzursuz kizim. Bi anda ciglik cigliga aglamaya basliyor. Kolumu agriyoo acaba?? Sizlerinde boyle olmus muydu? Kac gun daha devam eder acaba?

Bizde de aynı dediğin igibi olmuştu 2 gece sabah 4,5 a kadar ağladı ama 3. Gün geçmişti bn de kolu acıyo diye düşünmüştüm

UOTE="tatlilavinya, post: 44140629, member: 665372"]Nasil bir duygu? Sadece 4 saat mi suruyor is?[/QUOTE]
Cok zor 4 saat simdilik biberona alınmıyo kaşıkla zor oluyo beni bekliyo geliyorum memeye saldiriyo icim gidiyo

2 aylık aşısında kızım da bir anda çığlık çığlığa bir anda ağladı. Aşı olduğu gün sıkıntı yoktu ertesi gün sanırım daha çok ağrısı oldu

bizim de öyle olmuştu ateş olmayınca ya kolu ya bacağı ağrı yapıyor diyerekten calpol vermiştik ağlaması geçmişti.

Bugün 3. Ay kontrolümüzü ve rota virüsü aşımızı olduk. Çok şükür her şey yolunda. Kalça çıkıklığı muayenesi ve ultrasonu yapıldı şükür ı da normal çıktı. 36 günde 1 kg almış 4950 olmuş. Doğum kilosuna göre gayet iyi dedi. Mama yedikten sonra hatta emdikten sonra bile su verebilirsin dedi

Canım su ver dedimi bende dün 3 kaşık verdim yalanip duruyordu ne kadar ver dedi

Bizim doktorumuz eve gider gitmez yarım fitil koyun demişti. Eve geldik fitili koyduk. 4-5 saat sonra çığlık çığlığa bir anda ağlamaya başladı. Elim ayağıma dolandı. Fitili koydum. Onun etkisi ile sabaha kadar uyudu. Ben de başında sürekli kontrol ettim. Bi daha da ağlamadı. Ateş de olmadı çok şükür

Cnm senin bebeğn de çok kusuyodu sanırım ne dedi dr? Tükürük nedenmiş? Bi de rotavirüsü ateş vs yapıyomuymuş? Biz de yrn gidicez 3.ay kontrolüne

UOTE="tatlilavinya, post: 44140629, member: 665372"]Nasil bir duygu? Sadece 4 saat mi suruyor is?
Cok zor 4 saat simdilik biberona alınmıyo kaşıkla zor oluyo beni bekliyo geliyorum memeye saldiriyo icim gidiyo[/QUOTE]

Oyy yazik yavrucuga ama 4 saat cok uzun degil aslinda, o kadar acikiyor mu? Benimki 4 saat arayla emiyor bazen, bazen daha fazla, cok acikmiyor. Belki seni ozluyordur annesi

Bebeğine mama veren kızlar çeşme suyu mu kullanıyosunuz damacana mı? Bi de ocakta mı kaynatıyosunuz kettle da mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…