ben varım pazartesi başladımIse baslayan var mi?
ben varım pazartesi başladım
Bizde de aynı dediğin igibi olmuştu 2 gece sabah 4,5 a kadar ağladı ama 3. Gün geçmişti bn de kolu acıyo diye düşünmüştümKizlar 2 hafta once 2 aylik asilarimizin bacaktan olanlarini olmustuk ama verem asimizi dun olabildik. Ates yapmaz demisti hemsire cok sukur ates olmadi ama dunden beri cok huzursuz kizim. Bi anda ciglik cigliga aglamaya basliyor. Kolumu agriyoo acaba?? Sizlerinde boyle olmus muydu? Kac gun daha devam eder acaba?
Kizlar 2 hafta once 2 aylik asilarimizin bacaktan olanlarini olmustuk ama verem asimizi dun olabildik. Ates yapmaz demisti hemsire cok sukur ates olmadi ama dunden beri cok huzursuz kizim. Bi anda ciglik cigliga aglamaya basliyor. Kolumu agriyoo acaba?? Sizlerinde boyle olmus muydu? Kac gun daha devam eder acaba?
bizim de öyle olmuştu ateş olmayınca ya kolu ya bacağı ağrı yapıyor diyerekten calpol vermiştik ağlaması geçmişti.Kizlar 2 hafta once 2 aylik asilarimizin bacaktan olanlarini olmustuk ama verem asimizi dun olabildik. Ates yapmaz demisti hemsire cok sukur ates olmadi ama dunden beri cok huzursuz kizim. Bi anda ciglik cigliga aglamaya basliyor. Kolumu agriyoo acaba?? Sizlerinde boyle olmus muydu? Kac gun daha devam eder acaba?
Bugün 3. Ay kontrolümüzü ve rota virüsü aşımızı olduk. Çok şükür her şey yolunda. Kalça çıkıklığı muayenesi ve ultrasonu yapıldı şükür ı da normal çıktı. 36 günde 1 kg almış 4950 olmuş. Doğum kilosuna göre gayet iyi dedi. Mama yedikten sonra hatta emdikten sonra bile su verebilirsin dedi
Canım su ver dedimi bende dün 3 kaşık verdim yalanip duruyordune kadar ver dedi
Bizim doktorumuz eve gider gitmez yarım fitil koyun demişti. Eve geldik fitili koyduk. 4-5 saat sonra çığlık çığlığa bir anda ağlamaya başladı. Elim ayağıma dolandı. Fitili koydum. Onun etkisi ile sabaha kadar uyudu. Ben de başında sürekli kontrol ettim. Bi daha da ağlamadı. Ateş de olmadı çok şükürKizlar 2 hafta once 2 aylik asilarimizin bacaktan olanlarini olmustuk ama verem asimizi dun olabildik. Ates yapmaz demisti hemsire cok sukur ates olmadi ama dunden beri cok huzursuz kizim. Bi anda ciglik cigliga aglamaya basliyor. Kolumu agriyoo acaba?? Sizlerinde boyle olmus muydu? Kac gun daha devam eder acaba?
ben 44gnlukken başladım maalesefIse baslayan var mi?
Cnm senin bebeğn de çok kusuyodu sanırım ne dedi dr? Tükürük nedenmiş? Bi de rotavirüsü ateş vs yapıyomuymuş? Biz de yrn gidicez 3.ay kontrolüneBugün 3. Ay kontrolümüzü ve rota virüsü aşımızı olduk. Çok şükür her şey yolunda. Kalça çıkıklığı muayenesi ve ultrasonu yapıldı şükür ı da normal çıktı. 36 günde 1 kg almış 4950 olmuş. Doğum kilosuna göre gayet iyi dedi. Mama yedikten sonra hatta emdikten sonra bile su verebilirsin dedi
ben 44gnlukken başladım maalesef
Cok zor 4 saat simdilik biberona alınmıyo kaşıkla zor oluyo beni bekliyo geliyorum memeye saldiriyo icim gidiyo[/QUOTE]UOTE="tatlilavinya, post: 44140629, member: 665372"]Nasil bir duygu? Sadece 4 saat mi suruyor is?
Bebeğine mama veren kızlar çeşme suyu mu kullanıyosunuz damacana mı? Bi de ocakta mı kaynatıyosunuz kettle da mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?