2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Geçe

bacaklarını ittiriyom uyandı bana baktı baktı sonra gülmeye başladı bende uyku kalmadi

Hoşuna gitti demek ki :) benim kız da seviyor baya mutlu oluyo. Kızım gaz çıkarmada zorlanınca Nurse Harvey veriyorum rahatlıyor ve çıkartıyor sende deneyebilirsin. Dr sordum verebilirsin dedi

Kizlar uzun zamandir oglum kakasini rahat yapıyor bacaklarini koltuga koyuyorum karninida karnimin ustune pit pit vuruyorum sirtina deneyin isterseniz

Kizlar uzun zamandir oglum kakasini rahat yapıyor bacaklarini koltuga koyuyorum karninida karnimin ustune pit pit vuruyorum sirtina deneyin isterseniz

Bende gazını çıkarırken emzirme yastığıma koyuyorum karnını yastığa denk getiriyorum kısa sürede çıkıyo

Merhaba arkadaşlar 21 eylülde ogullarimi dogurdum 3 aylık olacaklar 3 gün sonra .1 de 24 aylık oğlum var yanı 4 erkek arasında kaldım paylasimlarinizi merak ediyorum artık bende aranızda olmak istiyorum yetisebildigim kadar .
Oğlumu hamile kalana kadar emzirdim 15 ay sadece meme verdim fakat ikizlere yetişemiyorum ve malesef mama veriyoruz.hem meme hem mama yada sadece mama verenler var mı bir ogunde kaç cc yiyorlar .benimkiler 15 gün önceye kadar hem emerlerdi üstüme birde 60 cc içerlerdi emmedi kleri zaman ben oğlumu uyuttugum zaman acikinca veriliyor o zamanda 90 cc içerlerdi bebelac antikolik kullaniyorduk.ama mama değiştirdik evolvia çok iyi mamaymis diğerlerine göre tabikide şimdi 60 cc den fazla çok nadir iciyorlar.3 aylık bebekleriniz mama alanlar ne kadar iciyor mamalarin arkasında 150 cc yaziyor

Merhaba kızım da 3 ayını 3 gün geçti. Emiyo fakat mamada içiyor. Günde 4 kez 90 cc içiyor. Similac Mama kullanıyorum

Bence normal. Benim de 2 3 4 gunde yapiyor, bazen de gunde birkac kere yapiyor. Artik sindirim sistemlri gelisiyor. Alerjik durum oldugunu sanmam bu soylediklerinse sadece

Evet canim sadece kakayla ilgili problem salyadan da bahsetmisler ama elini emerken onunu falan islatiyo salyasi. Dr normal Dis cikmadan once hazirlik onlar demisti o yuzden ona cok takmiyorum

Bu arada ist da hala bi dr bulamadim dr undan memnun olanlar bi yol gosterse ne guzel olurdu

gozunaydin canm

bizimkide ayni senin bebis gibi oldu canm yaa zombiye dondum resmen

Canım hangi yakadasın ist da bilmiyorum ama ben Avrupa yakasındayım çalıştığım hastaneye götürüyorum kontrollere. Dr umuz işinde çok ciddi çok titiz yoğun bakım döneminde de yakından ilgilendi sağolsun. İçime sinmeseydi eğer hayatta onunla devam etmezdim.

Mama kullanan anneler aptamil harici mama kullanıp memnun olduğunuz bi marka var mı? Değiştirelim belki düzelir iştahı kuzumun. Akşamın 6 sı olmuş beyfendi daha 250 cc içti

Bugün doktor kontrolümüz vardı kizim her ay ortalama 800 gr almış üç ayda ya ve sürekli emen bi çocuk iki saat beklemiyor bile yine de başkalarına göre az alıyor buralarda okuyorum milletin çocuğu bir ayda 1500 gr almış bnmki neden böyle az alıyor sütüm mü yetmiyor acaba

Almasi gereken grami alıyor canim niye yetmedigini düşünüyorsun yetnese bu kadar almazdi üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…