bacaklarını ittiriyom uyandı bana baktı baktı sonra gülmeye başladı bende uyku kalmadiGaz olabilir bence çıkarana kadar çok kıvranıyoren kısa zamanda şu gaz kaka dertlerimiz bitse bebeklerimiz rahatlasa
Geçe
bacaklarını ittiriyom uyandı bana baktı baktı sonra gülmeye başladı bende uyku kalmadi
Hoşuna gitti demek ki :) benim kız da seviyor baya mutlu oluyo. Kızım gaz çıkarmada zorlanınca Nurse Harvey veriyorum rahatlıyor ve çıkartıyor sende deneyebilirsin. Dr sordum verebilirsin dedi
Kizlar uzun zamandir oglum kakasini rahat yapıyor bacaklarini koltuga koyuyorum karninida karnimin ustune pit pit vuruyorum sirtina deneyin isterseniz
Kizlar uzun zamandir oglum kakasini rahat yapıyor bacaklarini koltuga koyuyorum karninida karnimin ustune pit pit vuruyorum sirtina deneyin isterseniz
İçeriği ney canım
ben hipp su alıyorum onu kaynatıp soğutup veriyorum. Çeşme suyu kaynstsanda verme bence en azından içme suyunu kaynatÇeşme suyu kaynatıp sogutulmusum süreklivar ketlda kaynatiyom cçelik zaten
Merhaba arkadaşlar 21 eylülde ogullarimi dogurdum 3 aylık olacaklar 3 gün sonra .1 de 24 aylık oğlum var yanı 4 erkek arasında kaldım paylasimlarinizi merak ediyorum artık bende aranızda olmak istiyorum yetisebildigim kadar .
Oğlumu hamile kalana kadar emzirdim 15 ay sadece meme verdim fakat ikizlere yetişemiyorum ve malesef mama veriyoruz.hem meme hem mama yada sadece mama verenler var mı bir ogunde kaç cc yiyorlar .benimkiler 15 gün önceye kadar hem emerlerdi üstüme birde 60 cc içerlerdi emmedi kleri zaman ben oğlumu uyuttugum zaman acikinca veriliyor o zamanda 90 cc içerlerdi bebelac antikolik kullaniyorduk.ama mama değiştirdik evolvia çok iyi mamaymis diğerlerine göre tabikide şimdi 60 cc den fazla çok nadir iciyorlar.3 aylık bebekleriniz mama alanlar ne kadar iciyor mamalarin arkasında 150 cc yaziyor
Tam dik değil.
Bence normal. Benim de 2 3 4 gunde yapiyor, bazen de gunde birkac kere yapiyor. Artik sindirim sistemlri gelisiyor. Alerjik durum oldugunu sanmam bu soylediklerinse sadece
gozunaydin canmGittik canım, kilo alımı iyi boyu da iyi, mamasını değiştirin bebeklerin de damak tadı değişebiliyor zamanla ya da büyüme atağı ihtimali de var dedi. Sen anne sütü mü veriyodun? Bizimki sırf mama. Geçen hafta kan ve kaka tahlili yapmış bişey çıkmamıştı tekrar yapmadı. Bizde durum bu
bizimkide ayni senin bebis gibi oldu canm yaa zombiye dondum resmenO kadarr yorgunumkieskiden 2-3 kez uyanan cocuk simdi saat basi, yarim saatte bİ kalkar oldu. Aksam 9 da uyutsam yatmam 12 yibuluyo sonra birde 2 bucukta 3 ceyrekte beste en son yedide uyaniyo zate emzir yatir uykuya dalamadan uyaniyo gunduz uykusu yok nerdeyse kendi kucagimda uyucak birakipuzaniyom tam dalacam uyaniyo gunlerdir banyo yapmak icin Bekliyom en son bebekle gircem o olcak ne zaman uykumu almis uyancam ben
Canım hangi yakadasın ist da bilmiyorum ama ben Avrupa yakasındayım çalıştığım hastaneye götürüyorum kontrollere. Dr umuz işinde çok ciddi çok titiz yoğun bakım döneminde de yakından ilgilendi sağolsun. İçime sinmeseydi eğer hayatta onunla devam etmezdim.Evet canim sadece kakayla ilgili problemsalyadan da bahsetmisler ama elini emerken onunu falan islatiyo salyasi. Dr normal Dis cikmadan once hazirlik onlar demisti o yuzden ona cok takmiyorum
Bu arada ist da hala bi dr bulamadimdr undan memnun olanlar bi yol gosterse ne guzel olurdu
Cekiyimde atim canımNasıl bisey hayal edemedim karnının ustunda sen uzanır sekildemi oluyon
Böyle canım beline pit pit vuruyorum yapıyorNasıl bisey hayal edemedim karnının ustunda sen uzanır sekildemi oluyon
Almasi gereken grami alıyor canim niye yetmedigini düşünüyorsun yetnese bu kadar almazdi üzülmeBugün doktor kontrolümüz vardı kizim her ay ortalama 800 gr almış üç ayda ya ve sürekli emen bi çocuk iki saat beklemiyor bile yine de başkalarına göre az alıyor buralarda okuyorum milletin çocuğu bir ayda 1500 gr almış bnmki neden böyle az alıyor sütüm mü yetmiyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?