2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canım inciri su da mı Sütte mi kaynatıyorsun?

canım hipp organık combioyic kullanıyorum ben. Senin zamanlarındayken 100 cc içiyordu. Şimdi 3,5 aylık 120 cc içiyor

allah sabit versin canim en kisa zamanda her sey yoluna girer ins. aramiza hosgeldin :)

Ohh masallah Ne guzel. Darısı bizim basımıza Bi is yapicam diye kırk takla atıyorum Yarın aksama da misafirlerim var napıcam bilmiyorum

Kizlar selam. 3. Ayimizi bitirdik bugun kontrolumuz vardi kilo alimi biraz yavaslamis cunku surekli memeden aglayarak ittiriyo kendini birde reflumuz var onu icinde surup verdi 2 haftalik bir takipten sonra tekrar degerlendirecek doktor anne sutu yeterlimi degilmi diye. Bugunden itibarende ilk hafta 1 ay kasigi olmak sartiyla meyve suyu yarim cay kasigida pekmez vermeye baslamami soyledi. Aranizda varmi simdiden baslayan meyve suyu ve pekmeze?

Kizlar bebisleri nerde yatiriyorsunuz? Ayni yatakta yatan var mi?
Ben beraber yatmak istiyorum ama korkuyorum
ben ayni odada kucuk besikte uyutuyorum ama beni hissediyor mu acaba emin olamiyorum.

Kac kg almis canim? Bize de dr 4 ayda baslayabiliriz, ise baslayinca sutun yetmezse demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…