Selam canimm, 3 aylik kontrolu mu? Maasallah bebisine
Ya sut olayi benim de oyle. Gecen gunlerden birinde baya agladi emmeyi reddetti. Su verdim 20 cc ac gibi icti. Kendimi sagdim sadece 50 cc cikti,onu da yaladi yuttu ama tam doymadi nasil uzuldum anlatamam. Ama baska bir sabah sagdim 200cc.ye yakin cikti gece cok birikmisti. Bende en etkili yontem dinlenmek kesinlikle. Is yapmadan dinlenip uyuyacaksin sut cogaliyor. Ac kalinca azaliyor,eger yogunluktan yemek yemdiysem azaliyor.Incir kuru de sanki ise yaradi biraz.
duzelir senin de, bazi donemler daha az olabiliyor, gecicidir senin de.
asil ise baslayinca napcam bilmiyorum. Azalacak hatta kesilecek diye korkuyorum.sen calisiyor musun?
canım hipp organık combioyic kullanıyorum ben. Senin zamanlarındayken 100 cc içiyordu. Şimdi 3,5 aylık 120 cc içiyorMerhaba arkadaşlar 21 eylülde ogullarimi dogurdum 3 aylık olacaklar 3 gün sonra .1 de 24 aylık oğlum var yanı 4 erkek arasında kaldım paylasimlarinizi merak ediyorum artık bende aranızda olmak istiyorum yetisebildigim kadar .
Oğlumu hamile kalana kadar emzirdim 15 ay sadece meme verdim fakat ikizlere yetişemiyorum ve malesef mama veriyoruz.hem meme hem mama yada sadece mama verenler var mı bir ogunde kaç cc yiyorlar .benimkiler 15 gün önceye kadar hem emerlerdi üstüme birde 60 cc içerlerdi emmedi kleri zaman ben oğlumu uyuttugum zaman acikinca veriliyor o zamanda 90 cc içerlerdi bebelac antikolik kullaniyorduk.ama mama değiştirdik evolvia çok iyi mamaymis diğerlerine göre tabikide şimdi 60 cc den fazla çok nadir iciyorlar.3 aylık bebekleriniz mama alanlar ne kadar iciyor mamalarin arkasında 150 cc yaziyor
allah sabit versin canim en kisa zamanda her sey yoluna girer ins. aramiza hosgeldin :)Bugün 3. Ay kontrolümüz vardı 6,850 kg olmuş beslenmesi çok iyi dedi dr. İştahlı oğlum genelde 165-180 cc mama içiyor sütüm kesildi artık memeyi ağzına bile almıyor. 3 saatte bir besliyorum . Gece de 2 den 7-8 e kadar da vermiyorum mama. Uyuyo mızıldanınca su veriyorum. Not: her dr farklı görüşlere sahip, bunu unutmayalım. Bugünden sonra beslenme araları 4 saate çıkacakdr öyle söyledi. Tabi gece de 23 ten sonra mama verme sabah 7 ye kadar dedi. Uku düzeni de yavaş yavş oturur dedi. Gece mamasını birden kesemezsin yavaş yavaş mama miktarını azalt suyu bol olsun dedi. Sonra da suyu da azalt dedi böylece alışacakmış gecr su içmeye ya da ihtiyaç hissetmemeye. Hiç emmediği için sırf mamadan yana değil. 1 öğün yoğurt vermemi söyledi. 23 maması da meyve maması olsun dedi. Onun sindirimi daha zormuş bisküvili. O zmn gece acıkmaz sabaha kadr dedi. Mama olarak sma gold kullanıyodum 2 haftadır da golden goat aldık bir öğün sma bi öğün golden goat veriyorum. Tükürük dişle alakalı değil şuanda dedi. Miktarı artıyo ve hepsini yutamıyo dedi. Bir de reflü var oğlumda. Biraz da onunla alakalı.Dr anlattı ama inanın hatırlamıyorum çünkü kafam gitti çok moralim bozuk pipisi bitişikti onu açtı oğlum kendini yırttı resmen biraz kanadı ama çok çok ağladıben bittim ztn. Babası bile zor dayandı. Şimdi de devamlı aniden ağlıyo canı çok yanıyo. Hem ona üzülüyorum hem de iyileşene kdr ben nasıl dayanıcm bilemiyorum. Haftaya tekrar kontrol edecek. şu acısı geçsin bir an önce sünnet yaptırcaz. Çünkü içini temizlemekgerekiyomuş. Enfeksiyon da olabilirmiş. Çok kötüyüm inşllh çabucak atlatırız.. Dua edin bana. Oğlum doğduğundn beri sıkıntı çekti ve çektik. Sütüm bitmiş anlamadık aç kaldı, başka dr kurbanı olduk su verme dedi kabız oldu, sonra tabiki makat çatlağı dr değiştirdik hemen.. çok şiddetli kusmaları başladı reflü olduğu ortaya çıktı, şimdi pipisi... Allahım başka dert vermesin ama yoruldum çok.. Eşim de ben de, oğlumda.Sünnet olunca da sıkıntı, o geçer diş problemi başlar.. Allah beterinden korusun ne diyelim. Sabır ve dayanma gücü diliyorum bu sıkıntılarla baş etmek için..
Fazlaca uzun yazmışım ama çok sıkıldım bugün şuanda yazarak kendimi rahatlatmaya çalışıyorm. Çoğu arkdşmın bebeği yok anlamazlar sizler kadar, olanlar da kendi derdinde haliyle onları da sıkmak istemiyorm
Canım inciri su da mı Sütte mi kaynatıyorsun?
Yok canim ben suda kaynatiyorum icine dut ve hurma da atiyorum
Kizlar neden eylul annelerine gelmiyosunuz face de
Ohh masallahŞimdilik her uyandığında emziriyorum. uyumaya devam etmesini sağlamaya çalışıyorum. Bu hafta 3 defa uzun uyutabilmeyi başardım. Hatta bir tanesinde 4 saat kesintisiz uyudu. Müthişdi. Bir sürü iş yaptım.
Hangi sayfa canım 2015 eylul anneleri mi adı 18 kisi varKizlar neden eylul annelerine gelmiyosunuz face de
Pardon 13 kişiHangi sayfa canım 2015 eylul anneleri mi adı 18 kisi var
@tatlilavinya bende 3 çay kaşığı su veriyom korkuyom bisey olur diye
Pardon 13 kişiAli Emir bebisin fotografı var :)) o mu?
He canimHangi sayfa canım 2015 eylul anneleri mi adı 18 kisi var
Ben baktım bulamadım 2015 eylül annelerinde 227 kişi varHe canim
Bi daha bakayım canım9 kisicik :) ali emir kim?
Bende bulamadımBen baktım bulamadım 2015 eylül annelerinde 227 kişi var
Kizlar selam. 3. Ayimizi bitirdik bugun kontrolumuz vardi kilo alimi biraz yavaslamis cunku surekli memeden aglayarak ittiriyo kendini birde reflumuz var onu icinde surup verdi 2 haftalik bir takipten sonra tekrar degerlendirecek doktor anne sutu yeterlimi degilmi diye. Bugunden itibarende ilk hafta 1 ay kasigi olmak sartiyla meyve suyu yarim cay kasigida pekmez vermeye baslamami soyledi. Aranizda varmi simdiden baslayan meyve suyu ve pekmeze?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?