Cnm pek araştıramadım kendimiz için almıştık. Atışeri mersin diye bi marka hacettepe üniversitesi tarafından incelenmiş birkaç defa ondan karıştırdım yoğurda. Bitmek üzere yine ondan alırım belki bilmiyorum başka ne varYvzbt canım bende 4 ay dolunca başlıcam ama keçi boynuzu pekmezi çok saglikliymis bende vermeyi dusunuyom hangi marka veriyon
Kuzum ya Canım bebişin ne zaman isterse emzirperilice_ada hazırpekmezler varya kkeçi boynuzuondan versek olurmuki bende vereyim bizede 3 saat dediler bir bbuçuk saat zor oyaladim emzirmeye aldım kucagima bi kocaman actiki ağzını gogsumu hep alcakti nerdeyse bende biraktim ne zaman isterse emzifiyo.
Bende dün dışarı çıktım geldim 100 cc çıktı ondan önceki günde dışarı çıkmıştım o zamanda 100 cc çıktı.Bu aralar dinlenebiliyorum açda kalmıyorum ama böyle değişik anlamadım bişey dışarı çıkmak mı yarıyor :)) ama artık alıştım bu duruma üzülmüyorum dün akşamdan itibaren.Ben kendi işimi yapıyorum canım biraz ayaklanınca atölyeye götürürüm ama bir süre tasarıma ağırlık verip evden çalışıcağım tabi biraz daha düzene girsin her şey bakalım.Selam canimm, 3 aylik kontrolu mu? Maasallah bebisine
Ya sut olayi benim de oyle. Gecen gunlerden birinde baya agladi emmeyi reddetti. Su verdim 20 cc ac gibi icti. Kendimi sagdim sadece 50 cc cikti,onu da yaladi yuttu ama tam doymadi nasil uzuldum anlatamam. Ama baska bir sabah sagdim 200cc.ye yakin cikti gece cok birikmisti. Bende en etkili yontem dinlenmek kesinlikle. Is yapmadan dinlenip uyuyacaksin sut cogaliyor. Ac kalinca azaliyor,eger yogunluktan yemek yemdiysem azaliyor.Incir kuru de sanki ise yaradi biraz.
duzelir senin de, bazi donemler daha az olabiliyor, gecicidir senin de.
asil ise baslayinca napcam bilmiyorum. Azalacak hatta kesilecek diye korkuyorum.sen calisiyor musun?
Ben üç hafta öncesine kadar hep yanımda yatırdım.Şimdi kendi yatağında yatıyor.Beşiği salona kurduk orda çok vakit geçiriyoruz diye gece de eğer uykuya dalamıyorsa yine yanıma alıyorum.Şuana kadar yanımda yatırırken sorun yaşamadım ama temas iyi geliyor çocuğa ayrı oda ya direk geçirmek yerine alıştıra alıştıra gitmeyi tercih ediyorum ben.Uykun çok derinse bilemedim ben derin uyuyan biri değilim ama ona sarılmak elini tutarak uyumak bana da iyi geliyor.:))Kizlar bebisleri nerde yatiriyorsunuz? Ayni yatakta yatan var mi?
Ben beraber yatmak istiyorum ama korkuyorum
ben ayni odada kucuk besikte uyutuyorum ama beni hissediyor mu acaba emin olamiyorum.
Bende dün dışarı çıktım geldim 100 cc çıktı ondan önceki günde dışarı çıkmıştım o zamanda 100 cc çıktı.Bu aralar dinlenebiliyorum açda kalmıyorum ama böyle değişik anlamadım bişey dışarı çıkmak mı yarıyor :)) ama artık alıştım bu duruma üzülmüyorum dün akşamdan itibaren.Ben kendi işimi yapıyorum canım biraz ayaklanınca atölyeye götürürüm ama bir süre tasarıma ağırlık verip evden çalışıcağım tabi biraz daha düzene girsin her şey bakalım.
Bende dün dışarı çıktım geldim 100 cc çıktı ondan önceki günde dışarı çıkmıştım o zamanda 100 cc çıktı.Bu aralar dinlenebiliyorum açda kalmıyorum ama böyle değişik anlamadım bişey dışarı çıkmak mı yarıyor :)) ama artık alıştım bu duruma üzülmüyorum dün akşamdan itibaren.Ben kendi işimi yapıyorum canım biraz ayaklanınca atölyeye götürürüm ama bir süre tasarıma ağırlık verip evden çalışıcağım tabi biraz daha düzene girsin her şey bakalım.
Güle güle vede geç kirlensin evin inşallahhhh canım :) bende dun temizlik yaptım kan ter icinde. Aksama misafirim vardı ama onlarda 11 de çıkıp gelmesinler miNasılsıniz kızlar benim pertim cikti bütün evi temizledim eşim bebege bakti cok yoruldm ya toz almadm yerleri silmedigim halde pes ettim valla
Pilates yapan varmi kizlar esim bana pilates seti aldi ben hic bilmiyorum
Insallah canim bende Kan ter içinde kaldm valla bi kaç gram vermisimdir inşallah bnm kilom baya gttide göbek var iste biraz sıkılasmak icin yapicam oda vakit bulup yapabilirsem tabi bugun eşim evde diye yapacaktim güya temizlik yaptm daha da yerimden kalkicak halim kalmadıGüle güle vede geç kirlensin evin inşallahhhh canım :) bende dun temizlik yaptım kan ter icinde. Aksama misafirim vardı ama onlarda 11 de çıkıp gelmesinler miEvim temizdi ama ikramlık hiç bişey yapmamıştım daha. Dışardan sipariş ettik artık. Plates konusunda bi fikrim yok canım biz şimdilik oğlumla dans ediyoruz :))
Ahh o göbekler yok mu hepimizin ortak derdi sanırımInsallah canim bende Kan ter içinde kaldm valla bi kaç gram vermisimdir inşallah bnm kilom baya gttide göbek var iste biraz sıkılasmak icin yapicam oda vakit bulup yapabilirsem tabi bugun eşim evde diye yapacaktim güya temizlik yaptm daha da yerimden kalkicak halim kalmadı(
Bnde dr a sorayım diyorum canm diyet yapmicam bende sadece spor iste süt üzerinde etkisi olurmu diye olmazsa firsat buldugumda bir saat yaparım artik kilom iyi 55 de bu gobek sinirimi bozuyorAhh o göbekler yok mu hepimizin ortak derdi sanırımbiraz daha kilo vermek istiyorum bende ama su donemde cok zor. En azından ek gıdaya gecelim diyorum. Sütüm azalır diye diyet yapmak istemiyorum.
Spor yapmanın sakıncası olmaz sanırım canım ama yine sormakta fayda var. 63 kiloyum bendeBnde dr a sorayım diyorum canm diyet yapmicam bende sadece spor iste süt üzerinde etkisi olurmu diye olmazsa firsat buldugumda bir saat yaparım artik kilom iyi 55 de bu gobek sinirimi bozuyor
canım bak ben kilo derdine düştüm sütüm azaldı şimdi çoğaltma çabasına girdim.Diyet için zaman doğru değil benceBnde dr a sorayım diyorum canm diyet yapmicam bende sadece spor iste süt üzerinde etkisi olurmu diye olmazsa firsat buldugumda bir saat yaparım artik kilom iyi 55 de bu gobek sinirimi bozuyor
Oo maşallah derya denizmişsin sen, ucu bucağı yok. Eğlenceli olmalı işin. Allah kolaylık versinsade kahve ve @tatlilavinya kişiye ve kuruma özel tasarımlar aklınıza gelebilecek herşey :)).Asıl heykeltraşım heykel olmadığı zamanlar tasarımla uğraşıyorum. Şapka,takı hediyelik eşya kıyafet promosyon ürünleri grafik, 3d modelleme vs örenekler arsında. Ay çok güldüm kendime sanırım bu evde geçirdiğim süre içinde tek bir alan üzerinde yoğunlaşıp o alan dan gideceğim ama bu da çok zor tasarımın sınırı yok.Şimdi çocuk olunca çocukla ilgili şeyler geliyor sürekli :))
Bnde cok yiyorum canım dolapta bir kova kısır var üç öğün yemesem sütüm azalıyor bnm hormonlar yüzünden gidiyor sanırım gidip test vericemSpor yapmanın sakıncası olmaz sanırım canım ama yine sormakta fayda var. 63 kiloyum bende11 kilo gitti dogumdan sonra kaldı öylece. 55 olsam keske. Hurmalar incirler kayısılar cevizler bademler hııpletilirken nerdeee kilo vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?