Canım brnim oglum iki hafta yogun bakımda kaldı eve geldiginde beşiğinde uyumadı bende kıyamadim birlikte yatıyoruz o günden beri. Hem aramızdaki bağ kuvvetlensin istedim hemde icim daha rahatti ama yanlis mi yapıyorum diye de endişe ediyodum ta ki pedagog Adem güneşi takip etmeye başlayana kadar. Adem gunes bebek ve anne güvenli bağlanma icin 2 yasa kadar birlikte yatmalı diyo. Bizde yumuk yumuk yatıyoruz koyun koyuna :)) bebisim mutlu ben mutluKizlar bebisleri nerde yatiriyorsunuz? Ayni yatakta yatan var mi?
Ben beraber yatmak istiyorum ama korkuyorum
ben ayni odada kucuk besikte uyutuyorum ama beni hissediyor mu acaba emin olamiyorum.
Face kullanmıyorum ben şahsenKizlar neden eylul annelerine gelmiyosunuz face de
Kizlar selam. 3. Ayimizi bitirdik bugun kontrolumuz vardi kilo alimi biraz yavaslamis cunku surekli memeden aglayarak ittiriyo kendini birde reflumuz var onu icinde surup verdi 2 haftalik bir takipten sonra tekrar degerlendirecek doktor anne sutu yeterlimi degilmi diye. Bugunden itibarende ilk hafta 1 ay kasigi olmak sartiyla meyve suyu yarim cay kasigida pekmez vermeye baslamami soyledi. Aranizda varmi simdiden baslayan meyve suyu ve pekmeze?
Bizim de reflümüz var ama doktorumuz şurup falan vermedi acaba kullanmak mı iyi ki? Ne kadar almış bebişin? Biz şu ana kadar her ay 800 gr aldık. Haftaya gidicez bi dahaki kontroleKizlar selam. 3. Ayimizi bitirdik bugun kontrolumuz vardi kilo alimi biraz yavaslamis cunku surekli memeden aglayarak ittiriyo kendini birde reflumuz var onu icinde surup verdi 2 haftalik bir takipten sonra tekrar degerlendirecek doktor anne sutu yeterlimi degilmi diye. Bugunden itibarende ilk hafta 1 ay kasigi olmak sartiyla meyve suyu yarim cay kasigida pekmez vermeye baslamami soyledi. Aranizda varmi simdiden baslayan meyve suyu ve pekmeze?
Kızım 4 aylık olmak üzere ve biz 3 aydır yanyana yatıyoruz :) hatta tek yatakta 3 kişi :) kızım kollarını açarak yatıo bide ben sıkış tepiş yatıyorum. Ama bizim yatma sebebimiz reflüydü. Burnundan kustuğu için tıkanıo hareketlerinden anlıyorum kusacağı zaman. Doktor da yanınıza yatırabilirsiniz dedi. O yüzden başladık. Şimdi uyanınca elini tutuyorum biraz daha devam edio uyumayaKizlar bebisleri nerde yatiriyorsunuz? Ayni yatakta yatan var mi?
Ben beraber yatmak istiyorum ama korkuyorum
ben ayni odada kucuk besikte uyutuyorum ama beni hissediyor mu acaba emin olamiyorum.
Canım brnim oglum iki hafta yogun bakımda kaldı eve geldiginde beşiğinde uyumadı bende kıyamadim birlikte yatıyoruz o günden beri. Hem aramızdaki bağ kuvvetlensin istedim hemde icim daha rahatti ama yanlis mi yapıyorum diye de endişe ediyodum ta ki pedagog Adem güneşi takip etmeye başlayana kadar. Adem gunes bebek ve anne güvenli bağlanma icin 2 yasa kadar birlikte yatmalı diyo. Bizde yumuk yumuk yatıyoruz koyun koyuna :)) bebisim mutlu ben mutlu
Canim korkmuyor musun? Ben ustune devrilirim falan diye korkuyorum.benim uykum cok agir cunku.
Benim de uykum çok derindi ama aynen bende yattığım gibi kalıyorum şimdi. Hatta bugün eşim şehir dışına gitti koca yatak bize kaldı ama ben bi türlü rahat edemedim. Rahatlık battı resmen :)) bebişler için herşeye alışıo insan
Ben yattığım gibi kalırım canım uykum da hafiftir hele bide bebek olunca hic kipirdamiyorum nerdeyse. Uyanınca kazık gibi kalıyorumCanim korkmuyor musun? Ben ustune devrilirim falan diye korkuyorum.benim uykum cok agir cunku.
Ben yattığım gibi kalırım canım uykum da hafiftir hele bide bebek olunca hic kipirdamiyorum nerdeyse. Uyanınca kazık gibi kalıyorum
Yanında bebisin olunca tedirgin olursun canım o kadar derin uyumazsin hem zaten gece uyanmalara da antrenmanlisindirBen naptimi bile bilmiyorum uykuda, yari olum halindeyimbelki kipirdamiyorumdur belki dort donuyorumdur bilemiyorum ki
25 gunde 550 gr almisKac kg almis canim? Bize de dr 4 ayda baslayabiliriz, ise baslayinca sutun yetmezse demisti.
4. Ayda kan ilacima baslayacak ama sen simdiden hergun yarin cay kasigu pekmez ver bagisikligi guclensin iyice dedi. Doktorumuza cok guveniyorum cok uzun zamandir bu meslegi yapiyor cok hastasi var hepside cok memnun ve asla maddi kaygisi yok. O yuzden o ne derse kaygisiz uyguluyorum.Canım ben 3 bitince baslayacam ama yanında elma yerken öyle bakiyoki bende iki damla sikiyom ağzına yalaniyo yavrum ama pekmez neden ver dedi
Biz suana kadar 1 er kilo aliyorduk ama bu ay 25 gunde 550 gr almis. Son haftalarda cok fazla kusuyor ve doktor reflu oldugunu kilo alimininda bu sebepten dusmus olabilecegini soyledi. 2 hafta surup deneyecegiz eger kilo alimi artmazsa anne sutu yetmiyordur ona gore mama takviyesi yapacagiz dedi. Ben kizima ilk dogdugu zamanlar 5 yada 6 kere mama verdim onun haricinde hic vermedim hep anne sutuyle devam ediyoruz ve doktorumuzda anne sutu yettigi surece mama verme diyor. Geve bi arkadasimin doktoru 3 saatte bir emzir artik 3 ayi bitti her istediginde emzirme demis ben doktorumuza sordum hayir patron o. O ne zaman isterse o zaman vereceksin dedi o zaten ne zaman istedigini belli eder dedi. Herkes farkli seyler soyluyor ama neyseki ben doktorumuza guveniyorum ve cok memnunum. 4 yegenimimde bebekliginden beri doktoruydu. Ta 17 yil oncesinden beri yaniBizim de reflümüz var ama doktorumuz şurup falan vermedi acaba kullanmak mı iyi ki? Ne kadar almış bebişin? Biz şu ana kadar her ay 800 gr aldık. Haftaya gidicez bi dahaki kontrole
Sadece mama mi yoksa emiyor da micanım hipp organık combioyic kullanıyorum ben. Senin zamanlarındayken 100 cc içiyordu. Şimdi 3,5 aylık 120 cc içiyor
25 gunde 550 gr almis
Canım bizde 3.5 aylikti kontrole gittiğimizde yüzü biraz soluk geldi dedi normalde 4aylikken başlanıyor ama biz 15gun erken başlayalım dedi 10 gundur falan kullanıyorum bize pekmez falan demedi oğlumun kilo alımı da gayet guzel çok şükür4. Ayda kan ilacima baslayacak ama sen simdiden hergun yarin cay kasigu pekmez ver bagisikligi guclensin iyice dedi. Doktorumuza cok guveniyorum cok uzun zamandir bu meslegi yapiyor cok hastasi var hepside cok memnun ve asla maddi kaygisi yok. O yuzden o ne derse kaygisiz uyguluyorum.
Benim kızım da çok fazla kusuo. Kustuğu için galiba hep 800 gr aldı fazlasını görmedik hiç. Yeterli dio doktorumuz. Ben de mama vermiyorum hiç. Kilo kaybı olursa o zaman sorun dedi. Nette araştırırken gördüm bu şurup verilmesini. Ben de sorayım bari kullanmak iyi olur mu. İnşallah kurtuluruz şu reflüden tez zamanda hepimizBiz suana kadar 1 er kilo aliyorduk ama bu ay 25 gunde 550 gr almis. Son haftalarda cok fazla kusuyor ve doktor reflu oldugunu kilo alimininda bu sebepten dusmus olabilecegini soyledi. 2 hafta surup deneyecegiz eger kilo alimi artmazsa anne sutu yetmiyordur ona gore mama takviyesi yapacagiz dedi. Ben kizima ilk dogdugu zamanlar 5 yada 6 kere mama verdim onun haricinde hic vermedim hep anne sutuyle devam ediyoruz ve doktorumuzda anne sutu yettigi surece mama verme diyor. Geve bi arkadasimin doktoru 3 saatte bir emzir artik 3 ayi bitti her istediginde emzirme demis ben doktorumuza sordum hayir patron o. O ne zaman isterse o zaman vereceksin dedi o zaten ne zaman istedigini belli eder dedi. Herkes farkli seyler soyluyor ama neyseki ben doktorumuza guveniyorum ve cok memnunum. 4 yegenimimde bebekliginden beri doktoruydu. Ta 17 yil oncesinden beri yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?