2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Allah sağlık versin de çok zor
canm seni cok iyi anliyorum. benim kizim 1 yasina girene kadar kucagimdaydi. topuklarim sizlayana kadar gezerdik. daha 2 aylikken oturma odasina girerken aglardi.banyoda wc de gezerdik bakinsin sussun diye :-D simdi oglum en azindan yemek yememe tuvalete gitmeme izin veriyor. ilgisi cok acik cocuk cok zor evet. ama gececek sabir :)

Benim sactan da nefret ederim orada burada gormekten kac gundur kizip duruyorum kabak yapacam artik diyorum. Koynuma da düşüyor iyyy....
Ayy evet yaa benimde oyle. Yatağın icinde falan görüyorum bazen oğlumun üstüne dusuyo sinir oluyorum nefret ederim orda burda sac kıl görmekten. Hamileyken de kestirmedim baya da uzadı. Kestirsem mi diye düşünüyorum bende

Bi tane de bende var o modelden. Resmen saatleri sayıyorum gece olsa da uyusa diye. Malzemeden de çalmadık ama

Ben kestirdim 40imizda toplanmiyo da pek. Supurge calistirip duruyorum ama nereye kadar birsürü is oluyor evde ikidebir calistiramam ya. Hos calistirsam da durmuyo ki dokulmesi bu ayarda ama arkasi kisa anca boyle tutturabiliyorum

Son düzenleme:
Öyle imrendimki size ben hastayim ilgilenemiyom bile atesim var bogazim agriyo esimi bekliyom gelsede aağrı kesici icsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…