Gazı mazı yok cnm huysuzluğundan kucağa almayınca sinirinden inadından kendini sıkıyo titriyo resmen 3,5 aylık bebek..tekirdağdayım tatlım. tarif için teşekkür ederim. işe yarıyor mu acaba denedin mi sen.
Allah sağlık versin de çok zorBnmkinin erkek versiyonu
Aynen cnm banyoda ayrı tararken ayrııkizlar sizin de saclariniz cok dokuluyor mu ya banyoya girmeye korkar oldum bi tomar sac akiyo sanki
canm seni cok iyi anliyorum. benim kizim 1 yasina girene kadar kucagimdaydi. topuklarim sizlayana kadar gezerdik. daha 2 aylikken oturma odasina girerken aglardi.banyoda wc de gezerdik bakinsin sussun diye :-D simdi oglum en azindan yemek yememe tuvalete gitmeme izin veriyor. ilgisi cok acik cocuk cok zor evet. ama gececek sabir :)Allah sağlık versin de çok zor
Aynen cnm banyoda ayrı tararken ayrıı
Benimkizlar sizin de saclariniz cok dokuluyor mu ya banyoya girmeye korkar oldum bi tomar sac akiyo sanki
Ayy evet yaa benimde oyle. Yatağın icinde falan görüyorum bazen oğlumun üstüne dusuyoBenimsactan da nefret ederim orada burada gormekten kac gundur kizip duruyorum kabak yapacam artik diyorum. Koynuma da düşüyor iyyy....
8 tane ıncırı ıkıye bölüyorum canım yarım litre suda 10dk kaynatıyorum ıkı bardak çıkıyor canım sabah akşam içiyorumincir de var evde onu nasıl yapıyosun. ben yiyorum sadece
Ohh sukur canım darısı bizim basımıza oynuyoruz bizde simdilikOglumdan dinlediniz.... "İmdat adam uyutuyorlar" meger uykusu yokmus sinyali yanlis almisim biraz oynadik uyudu
bızımkı babasnın kucagında çiftetelli oynuyorOhh sukur canım darısı bizim basımıza oynuyoruz bizde simdilik
Ayy bende yapayım ondan :) dag inciri vardı evde bosa gitmesin8 tane ıncırı ıkıye bölüyorum canım yarım litre suda 10dk kaynatıyorum ıkı bardak çıkıyor canım sabah akşam içiyorum
canm seni cok iyi anliyorum. benim kizim 1 yasina girene kadar kucagimdaydi. topuklarim sizlayana kadar gezerdik. daha 2 aylikken oturma odasina girerken aglardi.banyoda wc de gezerdik bakinsin sussun diye :-D simdi oglum en azindan yemek yememe tuvalete gitmeme izin veriyor. ilgisi cok acik cocuk cok zor evet. ama gececek sabir :)
yap canım rezenede ıc bol süt olsunAyy bende yapayım ondan :) dag inciri vardı evde bosa gitmesin
Rezeneyede ara verdim iceyim canım sagolyap canım rezenede ıc bol süt olsun
Ben kestirdim 40imizda toplanmiyo da pek. Supurge calistirip duruyorum ama nereye kadar birsürü is oluyor evde ikidebir calistiramam ya. Hos calistirsam da durmuyo ki dokulmesiAyy evet yaa benimde oyle. Yatağın icinde falan görüyorum bazen oğlumun üstüne dusuyosinir oluyorum nefret ederim orda burda sac kıl görmekten. Hamileyken de kestirmedim baya da uzadı. Kestirsem mi diye düşünüyorum bende
yerım ben sızı maşşallah kuzuyaBen kestirdim 40imizda toplanmiyo da pek. Supurge calistirip duruyorum ama nereye kadar birsürü is oluyor evde ikidebir calistiramam ya. Hos calistirsam da durmuyo ki dokulmesibu ayarda ama arkasi kisa anca boyle tutturabiliyorum Eki Görüntüle 1731861 Eki Görüntüle 1731861
Bu ara islak mendille halay cekiyorduk. Dagarcigi genisletmek lazimOhh sukur canım darısı bizim basımıza oynuyoruz bizde simdilik
Banyo zamaniydi :) tontik durduguna bakma 6 kiloyerım ben sızı maşşallah kuzuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?