2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

İnşllh cnm Allah hepimizn yardımcısı olsun. Aminnn

Oyy ne güzelsinizzzGuzel olmus canım yaa bende kestireyim ama kapandım ben ya daha kısa yapmam lazım yada toplanacak kadar uzun olmalı yine

ben de uyuttum yuppi inşallah uyanmaz :) şimdi yarın için sarma sarcam hamarat mıyım ne
Masallah canım Bende yarın sarcam insallah. Biz hala uyumadık tam uyucakken kaka yaptı. Rezene melissa papatya yaptım simdi iceyim birazda oglusa vereyim insallah bol süt ve uyku yapar

kızlar dün yazdım ama görünmedi galiba kuru dutu nasıl yapıyorsunuz?
1 su bardağı suya 1.5 yemek kaşığı dut koyup 8 dakika kaynatıyorum. Sabah aksam bir bardak

Ben cok faydasını gördüm . Bende ise yariyor. Bir de en cok bol soganli salcali havuclu bulgur pilavi yapiyorum. O da cok artırıyor.

Maşallah size Ne tatlısınız :) benim saçım da fena dökülüo. Kırkım çıktığı gün soluğu kuaförde aldım ve kestiriverdim.

Maşallah size Ne tatlısınız :) benim saçım da fena dökülüo. Kırkım çıktığı gün soluğu kuaförde aldım ve kestiriverdim.
Teşekkür ederiz oğlumun tatliligindan nasiplendim :) benim bir iki hafttadir dökülüyor ya galiba hepimizde var ayni sorun :-/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…