aynı canım bebıslerımız bıızmkı 6800 ama aynı yanı tonbık degılBanyo zamaniydi :) tontik durduguna bakma 6 kilotontik durduguma bakma hep ödem
Öyle imrendimki sizeben hastayim ilgilenemiyom bile atesim var bogazim agriyo esimi bekliyom gelsede aağrı kesici icsem
Aman sagligi keyfi yerinde şükür :) enee uyandi.aynı canım bebıslerımız bıızmkı 6800 ama aynı yanı tonbık degıl
İnşllh cnm Allah hepimizn yardımcısı olsun. Aminnncanm seni cok iyi anliyorum. benim kizim 1 yasina girene kadar kucagimdaydi. topuklarim sizlayana kadar gezerdik. daha 2 aylikken oturma odasina girerken aglardi.banyoda wc de gezerdik bakinsin sussun diye :-D simdi oglum en azindan yemek yememe tuvalete gitmeme izin veriyor. ilgisi cok acik cocuk cok zor evet. ama gececek sabir :)
Maşallah sizeBen kestirdim 40imizda toplanmiyo da pek. Supurge calistirip duruyorum ama nereye kadar birsürü is oluyor evde ikidebir calistiramam ya. Hos calistirsam da durmuyo ki dokulmesibu ayarda ama arkasi kisa anca boyle tutturabiliyorum Eki Görüntüle 1731861
Geçmiş olsun cnm Allah şifa versinÖyle imrendimki sizeben hastayim ilgilenemiyom bile atesim var bogazim agriyo esimi bekliyom gelsede aağrı kesici icsem
Oyy ne güzelsinizzzBen kestirdim 40imizda toplanmiyo da pek. Supurge calistirip duruyorum ama nereye kadar birsürü is oluyor evde ikidebir calistiramam ya. Hos calistirsam da durmuyo ki dokulmesibu ayarda ama arkasi kisa anca boyle tutturabiliyorum Eki Görüntüle 1731861
Gecmis olsun canımÖyle imrendimki sizeben hastayim ilgilenemiyom bile atesim var bogazim agriyo esimi bekliyom gelsede aağrı kesici icsem
Masallah canımben de uyuttum yuppi inşallah uyanmaz :) şimdi yarın için sarma sarcamhamarat mıyım ne
Ben sardim dolapta adam bugun gec geleceginden yarina sakliyorum :)ben de uyuttum yuppi inşallah uyanmaz :) şimdi yarın için sarma sarcamhamarat mıyım ne
Bende kapaliyim 40 tane tel toka takiyorumOyy ne güzelsinizzzGuzel olmus canım yaa bende kestireyim ama kapandım ben ya daha kısa yapmam lazım yada toplanacak kadar uzun olmalı yine
ben de uyuttum yuppi inşallah uyanmaz :) şimdi yarın için sarma sarcamhamarat mıyım ne
1 su bardağı suya 1.5 yemek kaşığı dut koyup 8 dakika kaynatıyorum. Sabah aksam bir bardakkızlar dün yazdım ama görünmedi galiba kuru dutu nasıl yapıyorsunuz?
Maşallah sizeBen kestirdim 40imizda toplanmiyo da pek. Supurge calistirip duruyorum ama nereye kadar birsürü is oluyor evde ikidebir calistiramam ya. Hos calistirsam da durmuyo ki dokulmesibu ayarda ama arkasi kisa anca boyle tutturabiliyorum Eki Görüntüle 1731861
Anaamm kırk tel toka takana kadar benim oglan kıyamet koparır ben en iyisi erkek Fatma gibi kestireyimBende kapaliyim 40 tane tel toka takiyorum
O da uzayacak bu hale gelecek :)) toplanacak ayarda kestir yeterAnaamm kırk tel toka takana kadar benim oglan kıyamet koparır ben en iyisi erkek Fatma gibi kestireyim
Teşekkür ederiz oğlumun tatliligindan nasiplendim :) benim bir iki hafttadir dökülüyor ya galiba hepimizde var ayni sorun :-/Maşallah sizeNe tatlısınız :) benim saçım da fena dökülüo. Kırkım çıktığı gün soluğu kuaförde aldım ve kestiriverdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?