Ise yaradi mi bariSirke koydumda kaynatmadim canm annemde dokmus onu sirke koyucakmis su sanmis te allam
Miniginin adi alpermi canim ismiyle yasasin bizimkinin adida mertZaten aaa ne guzel yaza büyümüş olur diyenlere deli oluyorum artık hapsolduk eve :-/ camguzeli ben ve minik pitirdak alper :-/
Ise yaradi mi bari
Tutmaya baslamis :)Bizde de durum bu yuppi yeni yagmaya basladi
Okadar ugrastim oglumun resmini düz koyamadim su kiytirik resmi düz koydumBizde de durum bu yuppi yeni yagmaya basladi
Sizin de canim :) Mert listemdeydi evlenmeden önce esimin teyze oglu mert cikti olmadi. Alper de ayni kapiya cikiyo olsun :)Miniginin adi alpermi canim ismiyle yasasin bizimkinin adida mert
O zaman patlatmaya verecen :-/ biz verdik caydanligi iki kere daha yaktik yüzüm yok vermeyeYok canım ya ayni cok yanmis coook hic cikicak gibi durmuyor
İnşllh evde olur cnm eşin :)Esim evde olursa ki cok minnak bir ihtimal cogu polis calisiyorguzel bir sofra kurucam makyaj filan yilbasi sapkalarindan da aldik ogluma bana eşime ama olmazsa pijama giyip oturcam
biz de büyük ihtimalle evde olucaz canım. senin gibi güzel bir masa hazırlamayı düşünüyorum biraz da kendime bakım yapıp güzel elbiseler giyicem:) hepimizin ortak dileği yeni yıla mutlu bir bebekle girmek galiba :)Kızlarrr yılbaşında neler yapacaksınız?? Ya da yapamayacaksınız?? :)) zaten yılbaşında dışarı çok dışarı çıkan biri değilim ama arkadaşlar gelirdi ya fa biz giderdik de akşam oğlum saat 21 den 02:30 a kadar uyumayınca evde de cips yiyip tv izleyemeyeceğimi anladım..yeni yıla ağlamadan uyuyarak mutlu mesut girmesini istiyorum
Yagsin yagsin gezmesin kimse biz evdeyiz oh mis onlarda olsunyaa kızlar biz de kar yağacak diye çok heveslendik bir iki atıştırdı sonra güneş çıktı hevesimiz kursağımızda kaldı:) ama atıştırırken kızıma gösterdim camdan şaşkın şaşkın baktı
kızlar dün yazdım ama görünmedi galiba kuru dutu nasıl yapıyorsunuz?
Insallah canim ck sagolİnşllh evde olur cnm eşin :)
Hangi ildesin canmyaa kızlar biz de kar yağacak diye çok heveslendik bir iki atıştırdı sonra güneş çıktı hevesimiz kursağımızda kaldı:) ama atıştırırken kızıma gösterdim camdan şaşkın şaşkın baktı
Gazimi var acaba canimAyy oğlum iyice kucak delisi oldu yaa kürek kemiklerim ve özellikle belimin ağrısından duramıyorum. Uykusu da azaldı uyanık olduğunda bi mama yiyo bide altını değiştiriyorum sonra hep ağlıyo hep kucağıma almak zorunda kalıyorum evin içinde gez gez başım da dönüyo zaten.. Ne zaman kendi kendine takılacak yaabi de 2 gündür mama bittikten sonra ağlıyo bi süre. Normalde gülmeye başlardı hemen. Miktarını da artırdın bugün ama hala aynı ağlama var. Bi dee bugün karakış geldi yani arada çıkıyoduk dışarı şimdi tam anlamıyla eve kapandık. Bahar gelsinnnn yaz gelsinnn çöküşlerdeyimm
HeheheYagsin yagsin gezmesin kimse biz evdeyiz oh mis onlarda olsun
Canim 7-8 cay kasigi dut birbucuk su bardagi suda beş dk kaynıyordu galibakızlar dün yazdım ama görünmedi galiba kuru dutu nasıl yapıyorsunuz?
tekirdağdayım tatlım. tarif için teşekkür ederim. işe yarıyor mu acaba denedin mi sen.Hangi ildesin canm
Canim 7-8 cay kasigi dut birbucuk su bardagi suda beş dk kaynıyordu galiba
denedım canım ama bıraktım pek etkısı olmadı gııbı evde az bırsey daha var sımdı ıncır kuru denıyorum dun 3. gundu ıncr kuru yanında rezene cayı ıctım anne cayı ıctım gece bya gögüslerım doldutekirdağdayım tatlım. tarif için teşekkür ederim. işe yarıyor mu acaba denedin mi sen.
incir de var evde onu nasıl yapıyosun. ben yiyorum sadecedenedım canım ama bıraktım pek etkısı olmadı gııbı evde az bırsey daha var sımdı ıncır kuru denıyorum dun 3. gundu ıncr kuru yanında rezene cayı ıctım anne cayı ıctım gece bya gögüslerım doldu
Bnmkinin erkek versiyonuAyy oğlum iyice kucak delisi oldu yaa kürek kemiklerim ve özellikle belimin ağrısından duramıyorum. Uykusu da azaldı uyanık olduğunda bi mama yiyo bide altını değiştiriyorum sonra hep ağlıyo hep kucağıma almak zorunda kalıyorum evin içinde gez gez başım da dönüyo zaten.. Ne zaman kendi kendine takılacak yaabi de 2 gündür mama bittikten sonra ağlıyo bi süre. Normalde gülmeye başlardı hemen. Miktarını da artırdın bugün ama hala aynı ağlama var. Bi dee bugün karakış geldi yani arada çıkıyoduk dışarı şimdi tam anlamıyla eve kapandık. Bahar gelsinnnn yaz gelsinnn çöküşlerdeyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?