2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Super bi yazi.. Cok iyi geldi walla.. Ben oglumun huysuzlugundan bahsettikce kv nin 'amaan her cocuk boyle, o kadar da huysuz degil, bn 3 saat uykuya dayanirim her vucut farkli, bidi bidi bidi' diye konusmasina sinir oluyodum.. Demek bu genel bi tavirmis.. Zaten bidaha zorlugundan bahsetmicez, oo hersey super, sahane, fevakalade, ne guzel huysuz bebe yapmisiz dicez diye karar vermistik kocamla insanlar anlamiyo bi de senin anneligini begenmiyo..

Ay bak yine sinirim geldi.. Ya benim kv tutturdu sunnet de sunnet diye.. Anne bu cok huysuz, surekli agliyo zaten bn cesaret edemiyorum dedim, kadin nolcak ki gelir bn bakarim dedi ya sanki bn bakmaktan bahsediyorum.. Cocugum agladikca icim parcalaniyo benim

Benimki de 62 cm 6 kilo 3 aylik. Koca adam olacak gün gelecek nedir bu elestiri bilmem. Cocuk bu aglar aglamaz uyur uyumaz benim cocugum kime ne? Benim Kv de konus uyandirdi sonra bu cocuk uyumuyo beceremiyona getirdi. Gitsin usttekine yapsin babaannelik canim cok istiyorsa

Aynen bnde onu düşündüm koyuyorlar tv basına sonra bnm bebeğim uslu uslu duruyor koysam bnde tv karşısına bnmkisi uslu durur biz nerdeyse evde tv yi hic açmıyoruz bile

Camin dibine dibine girdik simdilik yeter :)) bi de ana kucagini cama çevirdim koltuga koyup biraz da öyle izledi :)
evettttt bak aklıma süper bır fıkır getırdın kuzum bende öyle yapayım paşayı camın perdesini açıp önüne koyayım ay çok sagolll

Kizlar ya dün sutlac yapacaktk annemle ikimizde ocakta unuttuk tencerem cok yandı ikidir kaynar su koyuyorum hala yumuşamadi ne yapıcam

evettttt bak aklıma süper bır fıkır getırdın kuzum bende öyle yapayım paşayı camın perdesini açıp önüne koyayım ay çok sagolll
Hangi ildesin canim? Ben duzcedeyim buraya gore gec bile yagdi :) bende bayiliyorum kar izlemeye ya :))) ama soğuk sevmiyorum :))

Hangi ildesin canim? Ben duzcedeyim buraya gore gec bile yagdi :) bende bayiliyorum kar izlemeye ya :))) ama soğuk sevmiyorum :))
Istanbuldayım canm yagmurla karisik yagdi pek bisey anlamadik ama olsun yinede baksn disariD

Kızlarrr yılbaşında neler yapacaksınız?? Ya da yapamayacaksınız?? :)) zaten yılbaşında dışarı çok dışarı çıkan biri değilim ama arkadaşlar gelirdi ya fa biz giderdik de akşam oğlum saat 21 den 02:30 a kadar uyumayınca evde de cips yiyip tv izleyemeyeceğimi anladım..yeni yıla ağlamadan uyuyarak mutlu mesut girmesini istiyorum

Esim evde olursa ki cok minnak bir ihtimal cogu polis calisiyor guzel bir sofra kurucam makyaj filan yilbasi sapkalarindan da aldik ogluma bana eşime ama olmazsa pijama giyip oturcam

Bizde de durum bu yuppi yeni yagmaya basladi

Eklentiler

• 20151230_161931.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…