Benimki de 62 cm 6 kilo 3 aylik. Koca adam olacak gün gelecek nedir bu elestiri bilmem. Cocuk bu aglar aglamaz uyur uyumaz benim cocugum kime ne? Benim Kv de konus uyandirdi sonra bu cocuk uyumuyo beceremiyona getirdi. Gitsin usttekine yapsin babaannelik canim cok istiyorsaKızlar günaydın bebeğim 90 günlükken kontrole gittik 6 kg 60 cm idi biraz ufak görünüyor bnm kizim ama ger kayınvalidelere gittiğimde diyor ki karşı komşu bizim kızı camdan görmüş de hic gelişmemiş demiş diyor yine baska bigün akrabaları geldi yine gittik biz kadının çocuğu görür görmez ilk söylediği gelişmemiş ya gelişmediyse gelişmedi bi anneye cocugun gelişmemiş denir mi napayim gelişmediyse sütümü mu esirgiyorum çocuktan bi de kaynanam anlatıyor üst katta 2 aylık Bebek varmış onun bebeği daha kiloluymuş onlara gezmeye gitmiş cocugun varlığıyla yokluğu birmiş annesi koymuş yerine Bebek hic ağlamamış bnm kizim sürekli agliyor da sürekli bunları duymaktan artık gına geldi sırf bunun yüzünden mama vermeye kalktım bence sutum var cunku geceleri atletim ıslanmış oluyor ve göğsümü sıktığımda süt geliyor bebeğimden yutkunma sesi geliyor 90 günlük 6 kilo bi kız Bebek küçük mu gercekten
Aaa alip deneyeyim o zaman :)belki büyük marketlerde vardır ama canım ben de görmedim. şokta ıslak mendili satılıyor onu biliyorum sadece.
Aynen bnde onu düşündüm koyuyorlar tv basına sonra bnm bebeğim uslu uslu duruyor koysam bnde tv karşısına bnmkisi uslu durur biz nerdeyse evde tv yi hic açmıyoruz biledoktorunun soyledigi haric fahri doktorlari salla canim onlar cok bildigini sanar da konusur. anca moral bozma. sen kendine guven. sutun varsa sakin mama verme sutun azalir. bol bol emzir daha ne:)) ha bi deee bebektir aglar ya bu kadar. onlarin kendini anlatma bicimi aglamak birak millet konussun bir kulağından girsin otekinden ciksin. o cok guzel bakanlari da goruyoz emzigi sussun diye sokanlar tum gun tv izletenler... once sen kendine guvenicen bebeginin en cok ihtiyac duydugu sey kendine guvenen istikrarli kararli bi anne baba isiginda buyumek. onlar her seyi hissediyor bence acabamilari salla bosuna bebegini de etkilemesin.
dışarımı çıkardın canımKizlar merhaba biz bugun ilk defa saskin saskin karla tanistik :)
Camin dibine dibine girdik simdilik yeter :)) bi de ana kucagini cama çevirdim koltuga koyup biraz da öyle izledi :)dışarımı çıkardın canım
evettttt bak aklıma süper bır fıkır getırdın kuzum bende öyle yapayım paşayı camın perdesini açıp önüne koyayım ay çok sagolllCamin dibine dibine girdik simdilik yeter :)) bi de ana kucagini cama çevirdim koltuga koyup biraz da öyle izledi :)
Hangi ildesin canim? Ben duzcedeyim buraya gore gec bile yagdi :) bende bayiliyorum kar izlemeye ya :))) ama soğuk sevmiyorum :))evettttt bak aklıma süper bır fıkır getırdın kuzum bende öyle yapayım paşayı camın perdesini açıp önüne koyayım ay çok sagolll
Sirkeli su ile kaynatsan veya karbonatli. Bizde adet caydanlik yakmak :-/Kizlar ya dün sutlac yapacaktk annemle ikimizde ocakta unuttuk tencerem cok yandı ikidir kaynar su koyuyorum hala yumuşamadi ne yapıcam
Istanbuldayım canm yagmurla karisik yagdi pek bisey anlamadik ama olsun yinede baksn disariDHangi ildesin canim? Ben duzcedeyim buraya gore gec bile yagdi :) bende bayiliyorum kar izlemeye ya :))) ama soğuk sevmiyorum :))
Sirke koydumda kaynatmadim canm annemde dokmus onu sirke koyucakmis su sanmis te allamSirkeli su ile kaynatsan veya karbonatli. Bizde adet caydanlik yakmak :-/
o zamn hıc almıyayım ıncır kuru yapıyorum zaten fayda ettı gıbi
Canım lactamil sadece annenin boşalan depolarına faydalıymış. Sütü arttırmada bir etkisi yok yani. Düzenli ve çeşitli beslenme çok daha iyi. İncir kürü de güzel ancak ben en çok etkiyi beyaz kuru dut kurusunda gördüm. Bir avuç yiyorum ve süt artıyor gerçekten. Birde malt içeceği güzel arttırıyor.
Esim evde olursa ki cok minnak bir ihtimal cogu polis calisiyorKızlarrr yılbaşında neler yapacaksınız?? Ya da yapamayacaksınız?? :)) zaten yılbaşında dışarı çok dışarı çıkan biri değilim ama arkadaşlar gelirdi ya fa biz giderdik de akşam oğlum saat 21 den 02:30 a kadar uyumayınca evde de cips yiyip tv izleyemeyeceğimi anladım..yeni yıla ağlamadan uyuyarak mutlu mesut girmesini istiyorum
Zaten aaa ne guzel yaza büyümüş olur diyenlere deli oluyorum artık hapsolduk eve :-/ camguzeli ben ve minik pitirdak alper :-/Istanbuldayım canm yagmurla karisik yagdi pek bisey anlamadik ama olsun yinede baksn disariD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?