2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kızlar bebegim hergece kaka vegaz derdine uuyumuyobeni bide iki gundur yemiyo 6 kilo zaten 4 aaylık olcak haftaya doktora gotursemmi KV goturme hasta etcen diyo napicam
Götürme canim ateşi yoksa hava cok soguk zorla emzir canm bizimki de inat ediyor zorla verip salliyorum hemen o zaman emiyor bayada emiyor zorlamasam aç ac durucak beyefendi

günaydın kızlar :) ne güzel dilekler görüyorum bu yeni yıl inşallah hepimiz için sağlıklı mutlu huzurlu bebişlerimizle geçer. herkese dileklerinin gerçek olduğu güzel bir yıl diliyorum. haydi bakalım annelik mesaisi başlar

anneler bebişlerinizi kar göstermek için dışarı çıkardınız mı ?
Dun ilk kar yağmaya başladığında da çıkardık canım nasıl heyecanlandi çığlık attı :) simdi uyuyo uyansın yine çıkarıcaz. Babası kara gömcem o boz ayıyı diyo

Ayy yerim ben onuuu bizde çıkarmak istiyoruzda baba işe gitti yarin sabah gelmezse iyi

bebeem canim bende duzcedeyim :) Sende burdaymissn oglunu bangi doktora goturuoosun? Malum burda hersey mesele! Sivrikayada namik beyin adini cok duydum ama tanismak nasip olmadi henuz
Gerçekten mi :) biz yanagi kizardi diye gittik sali günü bir saat bekledik iyi bi doktora benziyor ama rifat beyi duydum ben daha cok hatta bulamadim randevu. Nerdesin sen duzcede yakin miyiz acep?

ayhkdry canim goturduk kv basladi bu panik yok mercimek corbasi yemiyo bana getir diyom getirmiyo bende dedim bunun çocuğumu emzirmesi doğru bisey mi gelirken sinirden kuduruyodu söyledim kurtuldum ohhh
Angiedare maşallah ne tatlı bende pazartesicoçocuğu çıkardım dün atesim vardı tüm vücudum agriyodu sukur bugün iyiyim

masallah canım ne tatlı kuzucuk pardon ayıcık biz de şimdi çıkardık dışardan geldik bizimki sevmedi yahu çığlık çığlığa birkaç resim çekilip içeri kaçtık

Sagol canım. Iyi etmissin söylemekle o onu coktan haketmişti. Daha iyi olduguna sevindim canım dikkat et bu havalar cok tehlikeli

Arkadaşlar oyun halısı konusu daha önce konuşulmuş ve ben kaçırmış olabilirim. 3-4 hafta önce kızıma ekteki oyun halısını almıştım. Halıda öyle güzel vakit geçiyor ki çok keyif alıyor. Çok mutlu oluyor. Sizlerede tavsiye etmek istedim. Herkese bebişleri ve aileleri ile güzel bir yıl dilerim .

Eklentiler

• images (24).webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…