Götürme canim ateşi yoksa hava cok soguk zorla emzir canm bizimki de inat ediyor zorla verip salliyorum hemen o zaman emiyor bayada emiyor zorlamasam aç ac durucak beyefendiKızlar bebegim hergece kaka vegaz derdine uuyumuyobeni bide iki gundur yemiyo 6 kilo zaten 4 aaylık olcak haftaya doktora gotursemmi KV goturme hasta etcen diyo napicam
Tam uyudu diye yatirdim kahvemi cikolatami hazirladim ki kalkip patir patir gaz cikarmaya basladi
Kar yağmayı bırak haftalardir yağmur da yok burda çok Ayaz var yavrum uc hafta önce çıkmıştı dışarı aşı dan aşıya ancak çıkıyoranneler bebişlerinizi kar göstermek için dışarı çıkardınız mı ?
Dun ilk kar yağmaya başladığında da çıkardık canım nasıl heyecanlandi çığlık attı :) simdi uyuyo uyansın yine çıkarıcaz. Babası kara gömcem o boz ayıyı diyoanneler bebişlerinizi kar göstermek için dışarı çıkardınız mı ?
Ayy yerim ben onuuu bizde çıkarmak istiyoruzda baba işe gitti yarin sabah gelmezse iyiEki Görüntüle 1732277
Dun ilk kar yağmaya başladığında da çıkardık canım nasıl heyecanlandi çığlık attı :) simdi uyuyo uyansın yine çıkarıcaz. Babası kara gömcem o boz ayıyı diyo
Ayy maşallah canım yaEki Görüntüle 1732277
Dun ilk kar yağmaya başladığında da çıkardık canım nasıl heyecanlandi çığlık attı :) simdi uyuyo uyansın yine çıkarıcaz. Babası kara gömcem o boz ayıyı diyo
Gerçekten mi :) biz yanagi kizardi diye gittik sali günü bir saat bekledik iyi bi doktora benziyor ama rifat beyi duydum ben daha cok hatta bulamadim randevu. Nerdesin sen duzcede yakin miyiz acep?bebeem canim bende duzcedeyim :) Sende burdaymissn oglunu bangi doktora goturuoosun? Malum burda hersey mesele! Sivrikayada namik beyin adini cok duydum ama tanismak nasip olmadi henuz
Ayy gelir insallah bugun canım üzülmeAyy yerim ben onuuu bizde çıkarmak istiyoruzda baba işe gitti yarin sabah gelmezse iyi
Sagol canım :) üşümez insallah cok kalmayız zaten biraz kar havası tatsın gireriz içeriAyy maşallah canım yaNe şeker bişi olmuş o öyle :)) aman dikkat edin kıyamam üşümesin
Ben bir avuç yiyorum kuru dut ve baya etkisini görüyorum.tekirdağdayım tatlım. tarif için teşekkür ederim. işe yarıyor mu acaba denedin mi sen.
masallah canım ne tatlı kuzucuk pardon ayıcıkEki Görüntüle 1732277
Oy yavrum serilmis sanki kapidaki karı küredi :))) masallah.Eki Görüntüle 1732277
Sagol canım. Iyi etmissin söylemekle o onu coktan haketmişti. Daha iyi olduguna sevindim canım dikkat et bu havalar cok tehlikeliayhkdry canim goturduk kv basladi bu panik yok mercimek corbasi yemiyo bana getir diyom getirmiyo bende dedim bunun çocuğumu emzirmesi doğru bisey mi gelirken sinirden kuduruyodu söyledim kurtuldum ohhh
Angiedare maşallah ne tatlı bende pazartesicoçocuğu çıkardım dün atesim vardı tüm vücudum agriyodu sukur bugün iyiyim
Karı küremedi ama oyun halisindaki maymunu yerle bir etti :))Oy yavrum serilmis sanki kapidaki karı küredi :))) masallah.
Sagol canım benim. Korkmuştur belki yavrum beyaz örtüyü gorunce :)masallah canım ne tatlı kuzucuk pardon ayıcıkbiz de şimdi çıkardık dışardan geldik bizimki sevmedi yahu çığlık çığlığa birkaç resim çekilip içeri kaçtık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?