2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kızlar cnm cok sıkıliyor disari çıkıp gezmek istiyorum karın üstünde yürümek süslenip püsleyip yemeğe gitmek istiyorum 2015 in bitiminde hüzün bastı beni

Bosver canim 2016 bitiminde insallah, napacaksin bugun?

kızlar chicco renkli egzersiz halı alan varmı aranızda.Ben onu alayım diyorum geç kaldık bile :))

Benimki 2 saattir uyuyor ,soktayim, evi toparladim, aksama annemleri cagirmistim yilbasi kutlamasi icin. Ama su an acayip canim sikildi uyandirmamak icin zor tutuyorum kendimi :)
Oysa bir seyler hazirlayabilirim, yemek yiyebilirim ama hic de icimden gelmedi, bu kadar rahatlik bana batti sanirim

Bosver canim 2016 bitiminde insallah, napacaksin bugun?

Biz hiçbirşey yapamiYoruz maalesef kızı bırakamıyoruz zaten kaynanam var ama bnmki emdiği icin bırakamıyoruz evde de bisey hazırlayamadım yemeği bile zor pişirip yıyoruz Bebek hic oyalanmıyor kendi kendine yemek yerken kucağımızda o yüzden hergünü düzen bizim düzen senin var mı plan?

Biz de evdeyiz, annem babam kardesim gelecek. 5 kisi olcaz artik sirayla kucagimizda tutariz, oyle kalabalik olunca rahat oluyor. Sen de kv.ne ver o gezdirsin kucakta biraz keyif yapin esinle, yemegi de kv yapiversin.
Bizimki de yemek yerken huysuzluk cikarmazsa ana kucaginda oturur iste.
Bazi aksamlar cok huysuz oluyor, insallah bu aksam onlardan olmasin diye dua ediyorum.

Senin bebis sensiz durmuyor anladigim kadariyla?

Ayni ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…