66 :-/ 59dumAynen canım valla bana korse morse fayda etmiyo65 olmuşum
Kızlar cnm cok sıkıliyor disari çıkıp gezmek istiyorum karın üstünde yürümek süslenip püsleyip yemeğe gitmek istiyorum 2015 in bitiminde hüzün bastı beni
Hani emzirince giderdi?Ben 1 kilo almisim su gunlerde
yalaaan yalaan ahhhh yalann.Emzirdikçe kilo alıyoruz :))Hani emzirince giderdi?
Hani emzirince giderdi?
Bosver canim 2016 bitiminde insallah, napacaksin bugun?
Biz hiçbirşey yapamiYoruz maalesef kızı bırakamıyoruz zaten kaynanam var ama bnmki emdiği icin bırakamıyoruz evde de bisey hazırlayamadım yemeği bile zor pişirip yıyoruz Bebek hic oyalanmıyor kendi kendine yemek yerken kucağımızda o yüzden hergünü düzen bizim düzen senin var mı plan?
8 kilo vermem lazim benim yaKoca bir yalaaann, ilk etapta gittti gerci ama sonra bana yapisan o 5 kilo ve gobek kaldi.
Ayni benBenimki 2 saattir uyuyor ,soktayim, evi toparladim, aksama annemleri cagirmistim yilbasi kutlamasi icin. Ama su an acayip canim sikildi uyandirmamak icin zor tutuyorum kendimi :)
Oysa bir seyler hazirlayabilirim, yemek yiyebilirim ama hic de icimden gelmedi, bu kadar rahatlik bana batti sanirim
Tartiyi kaldirdim sirf ikidebir tartilmamak icin ama yerinden alip tartilip geri koyuyorum cakildi oraya mih gibi kilo ya.yalaaan yalaan ahhhh yalann.Emzirdikçe kilo alıyoruz :))
8 kilo vermem lazim benim yagerci bende bu koca varken zor :-/
Aşkım yi yiiiii.... diyo.Kocayla ne alaka?
Aşkım yi yiiiii.... diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?