- 16 Şubat 2012
- 991
- 457
- 73
- 35
Maymun biraz zorladi galiba :) can parcasi bunlar ya :)Karı küremedi ama oyun halisindaki maymunu yerle bir etti :))
Oy oy masallah sana cok tatli olmus pembis pembis ve sana da masallah fit anne :)KAR YAĞINCA BİZ :)
sagol canım ama benim fitliğim montun altındaki göbeği görene kadarOy oy masallah sana cok tatli olmus pembis pembis ve sana da masallah fit anne :)
İnşallah canim :)Ayy gelir insallah bugun canım üzülme
Canim dr a giderken niye sizinle geliyor yapisikmi size iyi yapmissin canmayhkdry canim goturduk kv basladi bu panik yok mercimek corbasi yemiyo bana getir diyom getirmiyo bende dedim bunun çocuğumu emzirmesi doğru bisey mi gelirken sinirden kuduruyodu söyledim kurtuldum ohhh
Nerden aldin canm ablam alicak ogluma gonderim bunu ona :))Arkadaşlar oyun halısı konusu daha önce konuşulmuş ve ben kaçırmış olabilirim. 3-4 hafta önce kızıma ekteki oyun halısını almıştım. Halıda öyle güzel vakit geçiyor ki çok keyif alıyor. Çok mutlu oluyor. Sizlerede tavsiye etmek istedim. Herkese bebişleri ve aileleri ile güzel bir yıl dilerim .
Maşallah sze cok ozendim ya :))KAR YAĞINCA BİZ :)
Çok şekersiniz maşallah :) Rabbim nazarlardan saklasınKAR YAĞINCA BİZ :)
sağol canım niye özendin sizde kar yok mu :)Maşallah sze cok ozendim ya :))
teşekkür ederim canım amin allah cimlemizi nazardan korusun :)Çok şekersiniz maşallah :) Rabbim nazarlardan saklasınBen bile kar görmeyi özlemişim
Ise basladin mi canim
İnşallah canim :)
Canim dr a giderken niye sizinle geliyor yapisikmi size iyi yapmissin canm
Nerden aldin canm ablam alicak ogluma gonderim bunu ona :))
Maşallah sze cok ozendim ya :))
ayyy çok tatlı maşallah size :))KAR YAĞINCA BİZ :)
Canim kar varda babamiz yok onsuz çıkmak istemiyorum oglumun ilk kar ile tanismasinda babamizda olsunsağol canım niye özendin sizde kar yok mu :)
Benim de bi gobek indi sayilir kalani duruyo :)) senin bi korseye bakar biz napalim :-/sagol canım ama benim fitliğim montun altındaki göbeği görene kadar
Aynen canım valla bana korse morse fayda etmiyoBenim de bi gobek indi sayilir kalani duruyo :)) senin bi korseye bakar biz napalim :-/
Siz yine iyisiniz kızlar ben 65 kilo hamile kaldım 90 kg doğum yaptım 74 e düştüm ve kaldı öyleAynen canım valla bana korse morse fayda etmiyo65 olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?