2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

51 kilodayim.3 kilom kaldi.kiloda sikinti yokta kizlar keske kilo sikintim olsaydida kizim hasta olmasaydi.sut alerjisiyle ugrasiyoruz.bagirsaklar gurul gurul hic durmuyor haliyle.
bu yeni yil hepimize saglik mutluluk huzur verir insallah

Haklisin canim, onemli olan sagliklari tabi,gecmis olsun, Allah sana guc kuvvet sabir versin, bebisinle nice guzel yillar olsun

B
Tartiyi kaldirdim sirf ikidebir tartilmamak icin ama yerinden alip tartilip geri koyuyorum cakildi oraya mih gibi kilo ya.
bnce kaldırma ben ne zaman uzun Zaman kaldırsam tartıyı daha da kilo almış oluyorum ama hergün tartışınca 100 gr alsam diğer gün dikkat ediyorum

Kayınvalidem Bakar da sürekli ağlıyor onlarda bu aç deyip bana getiriyorlar süreklibnmki çok sık acıkıyor o yüzden duramıyor bensiz yoksa durur aslında aç olmasa ama artık tanıyor galiba beni bnm kucağımda daha çok duruyor ve beni görünce gülümsüyor

Kizkar kaç kiloydunuz hamile kaldığınızda? Kac kilo ile doguma girdiniz? Ben 51 dim 71 ile doguma girdim

Aynı şekilde biz de cnm. Bnmki emmiyo mama yiyo ama bırakamıyorum kv ye bnm yanmda yarım saat sevmeye geldiğinde oğlum biraz mızmızlanınca yaptığı şey " bak tv de neler varmış " çocukcağız gezinmek istiyo o tv nin karşısında oturtuyo o yüzden kimbilir öyle çok ağlasa ağzına bal mı verir çorba mı içirir aç bu diye vs... O yüzden biz de her zmn olduğu gibi 2 lokma yiyebilirsek kucağımızdayken şükürr ama napalım seneye inşllh

Ahaahaha belki de balik etli seviyoooorr
benimki de istersen dikkat et abur cubur tatliyi kes fazla kilo alip bunalima girme diyor :) ama belki de kendisine kalsin diye diyordur bilemedim :) zaten benimle beraber kilo aldi hamilelikte
Benimki cocukmusum gibi ivir zivir tasiyor bana ya :-/ ben takılıyorum arada ben dogurdum senin dogum ne zaman diye iyi gobek yalti benimki de :)

Bnde hemen yaz gelsin Bebişlerimiz büyüsün parka gidelim gezmeye gidelim hiç evde durmayalım istiyorum

Benim önceden de kilolarım vardı 65 ile hamile kaldım 80 ile doğuma girdim. 15 gün önceye kadar 68 tim. Nolduysa nasıl başardım bilmiyorum ama 71 oldumm

Hamile kalmadan önce 55 kiloydum 74 le doguma girdim simdi 65 im tam 10 kilo fazlam var

Benim önceden de kilolarım vardı 65 ile hamile kaldım 80 ile doğuma girdim. 15 gün önceye kadar 68 tim. Nolduysa nasıl başardım bilmiyorum ama 71 oldumm
Bende 20 kilo aldm 16.7 kilo verdim nasil gitti bilmiyorum inşallah hepiniz eski kilolariniza donerisiniz kizlar cok olmadi dogum yapali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…