51 kilodayim.3 kilom kaldi.kiloda sikinti yokta kizlar keske kilo sikintim olsaydida kizim hasta olmasaydi.sut alerjisiyle ugrasiyoruz.bagirsaklar gurul gurul hic durmuyor haliyle.
bu yeni yil hepimize saglik mutluluk huzur verir insallah
bnce kaldırma ben ne zaman uzun Zaman kaldırsam tartıyı daha da kilo almış oluyorum ama hergün tartışınca 100 gr alsam diğer gün dikkat ediyorumTartiyi kaldirdim sirf ikidebir tartilmamak icin ama yerinden alip tartilip geri koyuyorum cakildi oraya mih gibi kilo ya.
Gitmiyo canım gitmiyoHani emzirince giderdi?
Biz de evdeyiz, annem babam kardesim gelecek. 5 kisi olcaz artik sirayla kucagimizda tutariz, oyle kalabalik olunca rahat oluyor. Sen de kv.ne ver o gezdirsin kucakta biraz keyif yapin esinle, yemegi de kv yapiversin.
Bizimki de yemek yerken huysuzluk cikarmazsa ana kucaginda oturur iste.
Bazi aksamlar cok huysuz oluyor, insallah bu aksam onlardan olmasin diye dua ediyorum.
Senin bebis sensiz durmuyor anladigim kadariyla?
Aynı şekilde biz de cnm. Bnmki emmiyo mama yiyo ama bırakamıyorum kv ye bnm yanmda yarım saat sevmeye geldiğinde oğlum biraz mızmızlanınca yaptığı şey " bak tv de neler varmış " çocukcağız gezinmek istiyo o tv nin karşısında oturtuyo o yüzden kimbilir öyle çok ağlasa ağzına bal mı verir çorba mı içirir aç bu diye vs... O yüzden biz de her zmn olduğu gibi 2 lokma yiyebilirsek kucağımızdayken şükürr ama napalım seneye inşllhBiz hiçbirşey yapamiYoruz maalesef kızı bırakamıyoruz zaten kaynanam var ama bnmki emdiği icin bırakamıyoruz evde de bisey hazırlayamadım yemeği bile zor pişirip yıyoruz Bebek hic oyalanmıyor kendi kendine yemek yerken kucağımızda o yüzden hergünü düzen bizim düzen senin var mı plan?
Ben iki aydır regl oldum ama kiloda fark yokGitmiyo canım gitmiyosaat bası emziriyorum yine de gitmiyo. Regl de olmadım şiştim iyice
Yalan bencede o kadar çok yiyorum ki kendime bile şaşırıyorum çok çabuk acikiyorum ben nasıl zayiflicam bilmiyorumyalaaan yalaan ahhhh yalann.Emzirdikçe kilo alıyoruz :))
58 ile hamile kaldım doğuma 71 ile gittim şimdi 66.Vermem gereken çok kilo var dahaKizkar kaç kiloydunuz hamile kaldığınızda? Kac kilo ile doguma girdiniz? Ben 51 dim 71 ile doguma girdim
65 tim 90 la doğuma girdim :/ şmdi 74 kgKizkar kaç kiloydunuz hamile kaldığınızda? Kac kilo ile doguma girdiniz? Ben 51 dim 71 ile doguma girdim
Benimki cocukmusum gibi ivir zivir tasiyor bana ya :-/ ben takılıyorum arada ben dogurdum senin dogum ne zaman diye iyi gobek yalti benimki de :)Ahaahaha belki de balik etli seviyoooorr
benimki de istersen dikkat et abur cubur tatliyi kes fazla kilo alip bunalima girme diyor :) ama belki de kendisine kalsin diye diyordur bilemedim :) zaten benimle beraber kilo aldi hamilelikte
50 kilo alip vereni duydum ya veririz bizde insallahBnce kaldırma ben ne zaman uzun Zaman kaldırsam tartıyı daha da kilo almış oluyorum ama hergün tartışınca 100 gr alsam diğer gün dikkat ediyorum
Benim de ufak bi kahve geldi bir kere iki gündür bekliyom yok.Gitmiyo canım gitmiyosaat bası emziriyorum yine de gitmiyo. Regl de olmadım şiştim iyice
59-60la kaldim 77 ile girdim 66yimKizkar kaç kiloydunuz hamile kaldığınızda? Kac kilo ile doguma girdiniz? Ben 51 dim 71 ile doguma girdim
Bnde hemen yaz gelsin Bebişlerimiz büyüsün parka gidelim gezmeye gidelim hiç evde durmayalım istiyorumAynı şekilde biz de cnm. Bnmki emmiyo mama yiyo ama bırakamıyorum kv ye bnm yanmda yarım saat sevmeye geldiğinde oğlum biraz mızmızlanınca yaptığı şey " bak tv de neler varmış " çocukcağız gezinmek istiyo o tv nin karşısında oturtuyo o yüzden kimbilir öyle çok ağlasa ağzına bal mı verir çorba mı içirir aç bu diye vs... O yüzden biz de her zmn olduğu gibi 2 lokma yiyebilirsek kucağımızdayken şükürr ama napalım seneye inşllh
Hamile kalmadan önce 55 kiloydum 74 le doguma girdim simdi 65 im tam 10 kilo fazlam varKizkar kaç kiloydunuz hamile kaldığınızda? Kac kilo ile doguma girdiniz? Ben 51 dim 71 ile doguma girdim
58 ile hamile kaldım doğuma 71 ile gittim şimdi 66.Vermem gereken çok kilo var daha
65 tim 90 la doğuma girdim :/ şmdi 74 kg
Insallah eski kilolarimiza döneriz kizlar59-60la kaldim 77 ile girdim 66yim
Hamile kalmadan önce 55 kiloydum 74 le doguma girdim simdi 65 im tam 10 kilo fazlam var
Bende 20 kilo aldm 16.7 kilo verdim nasil gitti bilmiyorum inşallah hepiniz eski kilolariniza donerisiniz kizlar cok olmadi dogum yapaliBenim önceden de kilolarım vardı65 ile hamile kaldım 80 ile doğuma girdim. 15 gün önceye kadar 68 tim. Nolduysa nasıl başardım bilmiyorum ama 71 oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?