2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ahh ah icimi icimi dagladin gece gece kuzum

@ 37januse37 canim oncelikle allah sabir versin.cok üzüldüm inan ki.nefes almak ta zorlaniyirsun bellki evde artik. sen zaten düşünmüşsundr ama seçenekler belli

birlikte aile terapi stine gidebilirsiniz ki anladığı m kadarıyla eşin gelmeyecek.

konussanda isteklerin basit karşılanıyor galiba. herseyin var evde daha ne istiyorsun ki yorulan esin sende hep ayni şeyleri tekrr ediyor insanin (kocanin)canını sıkıyorsundur s esine gore .bu sekilde dusundugunu bilmek cikdiltir insani kuzum iki muhabbet istedigin biraz paylasim.anlaşılamamk en kotusu iletisim kurmann en onemli faktörü ne yazikki.
birsure sonra sevgi de azalir zaten .

anladigim kadariyla bu durum seni degersiz hissttrmis asla bunu düşünme !! yasam enerjini almis her seyi denemissin anlamiyorsa rest cekmelisin .daha yasin genctr ekonomik özgürlüğün varsa ya hic bekleme ciidiyetini anlasin kendine cekiduzen versin yada biraz daha sabret bebegin buyusun baktin olmuyor yol ver gitsin. mutsuz olursan bebeginde huzursuz olur anlamaya baslayinca yipranir seninle birlikte.

yillarca cekip mutsuz yasamak mi yoksa istedigin gibi bir hayat mi ? ne hayallerle evleniyoruz nasillar baslarda.ne dil dokmeler pesindenn kosmalar vs vs. neyle karşılaşıyoruz. annelerimiz yillarca çekmiş yuvayi yikmak kolay ayakta tutmak zor elinden geleni yap ama unutma arkadaşım sen degerlisin.sevgi dolu bir annesin onceligin her zaman sen olmali.sen iyi ol ki hersey iyi olsun bebegine umut asilayacak gücün olsun.olmuyorsa da kendini tüketmenn anlami yok. slmlar

canim bazen icini dokebilmek bile insani rahatlatiyor. arkadas bulamadigin zamanlarda bu ortamda icini dokebilmek, dert ortagi aramak, paylasimda bulunmak bu cagin en buyuk nimetlerinden. senin paylastiklarini okurken icim acidi cunku su hayatta en onemli sey huzur bence. Allah ailenize huzuru en yakin zamanda geri kazandirsin ve umarim hayat enerjini evladin geri verir sana. cunku en masumunuz o.

Cnm benim daha önce okudum ama oğlumdan dolayı yazamadm. Resmen kalbim cız etti. Hepimizde ufak tefek de olsa problemler oluyo. Sen hiç bir zmn umudunu yitirme. Çok mutsuz olduğunda yaz en azından. Eşinle hep konuşmayı dene. Allah yardımcın olsun inşallah. Emin ol yeni yıla girerken senin için de dua ettim. çok etkilendm çok güzel ifade etmişsin hislerini.belki de kendimden de bi parça okudum yazında...herşey gönlünce olur düzene girer inşallah. Herşeyden önce kendine ve bebeğine bak..

Cidden cok uzu l dum ,ins hayatinizda bisiyler duzelir en yakin zamanda ,evladiniza baglanin skic a ,koca ne yaparsa yapsin ,madem iletisime kapali ,elden bisiy gelmez...

Off canım yaa..

Üzüldüm üzüldüm üzüldüm..

O kadar cok sey söylemek geldi ki içimden ama neye yarar dedim sonra. Zaten anlatmışsin cok guzel ifade etmissin kızgınlıklarını kırgınlıklarını hayal kırıklıklarını... Ben çevremde hatta cok yakınımda 360 derece değişen erkekler gordum. Insallah eşinde değişir ortak noktalarda uzlasirsiniz diye dua etmekten baska bisey gelmiyo elimden malesef

Merhaba eylül annesiyim. Sorunlu bir hamilelikten uzun bir zaman sonra foruma bakma fırsatım yeni oldu. Ve yazdiklarınızı okudum. İnanamıyorum yaşadığınız pek çok şeyi yaşayan biri olarak bu mesajınızı ben mi yazdım dedim kendime. Benzer şeylerı yaşıyorum ve nefes alamadığımı hissediyorum. Allahım affetsin evladım dışında annem ve eşim dahil kimseye tahammülüm yok.
Annemin tam ihtiyacım olduğu anlarda "yeni başlayan,bu hafta ,bakıcı niye var,benden iyi bakıyor demesi. Yine şimdi evdesin bak çocuğuna,annesin yaparsın deyip iki de bir memlekete kaçıp gitmeye çalışması,beni eşimın diline düsürmedi de cabası.
Eşimin haftada 1-2 kez arkadaß buluşmaları olmazsa bunalıp baskıya dayanamam demesi. Evde ya da ev dışında yaptığı herşeyi başıma kakması. Yorgunum uykusuzum dediğimde şikayet ediyorum diye tartışması. Ki çocuğumun uykusü yok. Geceleri 1-2 de ancak uyur 1 saate kalkar,tekrar uyuması 40 dakkikayı bulur. En uzun 2 saat uyur ki bu da parça parça olarak. Şanslıysam annem varsa sabah 7-10 .30 arası 3 -3.5 saat uyurum. Yoksa o uyku da yok. Eşim bir mama hazırlar,etrafı toplar, o benim kendisi için zorla aldırdığım akıllı telefonunu alıp mutfakta ya da yatak odasında yatana kadar yalnız takılır. 6-7 saat uykusunu alır gider. Yorgunum uykusuzum demem yasak gibi ne zaman desem kavga ķıyamet. Efendi de başka işler yapıyormuş. Iyi tamsm da eşim olacak adam dinleniyor geziyor v.s
günde 21 saat ayakta olan bende dinlenme yok,sosyal hayat yok, bebegı doktora götürmek, bebek mağazasına 1-2 saatliğıne gitmek dısında evden çıkmak yok. Saçımda beyazlar yürudü gitti boyatamadım,bıyik kaş o biçim. Hala bebekle salonda koltuk tepesinde yaşıyoruz. Gece karanliķta uyumayı hatırlamıyorum bile.
Sinema tiyatro konser kitaplar sevdiğim ne varsa bekar hayatımda kaldı. Lafını ettiğimde bile kavga çıkıyor.
Ooof daha cok var neyse.
Adam gece 12.sen sonra arkadaşları ile takilmaya gitti. Bense tek başıma kucağımda bebekle duvarlarla takılıyorum ne harika bir yeni yıl.

Pişman olmaďığım tek şey çocuğum. Onun bir gülüşüne kurban olurum. Allahım onun acısını göstermesin. Ama ben ben olmaktan çıktım. Sonumu hayır etsin,Allah.ım bana ve benzer durumda olan size güç ve sabır versin,çıkış yolu göstersin.

Aminn cnm Allah yardımcınız (yardımcımız) olsun inşllh

Bu yasadiklarinizi guzel bir kagida yazin zarfin içine koyun eşiniz geldiginde yılbaşı hediyen duyip verin.
Cok üzülüyorum böyle yazan arkadaslari görünce bu ne sorumsuzluk ya!

3 37januse37 Y yesil zeytin ne desem bilemedim. Umarim esleriniz yakin zamanda postmodern depresyonlarindan kurtulurlar! Kolay degil bebisleri tasidilar dogurdular dikisleri oldu belki kabiz oldular dikislerden canlari yandi bir de basur oldular üstüne. E sut sitmasi var arada sutun olmamasi da var ben iyi bi ebeveyn olamadim kahirlanmasi da yasadilar arada kolay mi? Kv ve cevrenin bitmeyen akillarina katlanmalara deginmiyorum bile. Onlar kabuklarina cekilmesin de biz mi cekilelim ilahi? Allah bebislerinizden yana guldursun yuzunuzu daima insallah. Keske elimizden uzulmek disinda birsey gelebilse...

3 37januse37 ve Y yesil zeytin çok üzüldüm hayatın böyle geçeceğini düşünerek yaşamak kabus gibi gelebilir ama onlar bu kadar rahat can sıkabiliyor ve hayatı çekilmez hale getiriyorlarsa siz de görmezden gelseniz belki biraz daha kopacak ipler ama kimsenin bir ikinci kişinin hayatını mahvetmeye hakkı yok. Hele şu telefon olayları yok mu çıldırtır insanı.Benim arkadaşım dahi olsa karşımda masamda sürekli telefonla oynayamaz:çağın hastalığı.Sinir bozucu bir durum.Mesela yemeği kendiniz içinmiş gibi yapın tek başına karşısına geçip o yokmuş gibi davranın.Onlar bunu yapıyorsa sizde onları yok sayın aklıma gelen tek şey bu.Çok üzülüyorum gerçekten çevremde arkadaşlarımda da çok duyuyorum bu duyarsızlıkları hiç tahammül edemiyorum. Paranız varsa günü birlik ve ya saatlik bakıcı tutup çıkın dışarıya iki üç saat de olsa yanlız kalmak iyi gelecektir, para yoksa bir arkadaşınız bir komşunuz çocuk uyurken bırakıp çıkabilseniz çok güzel olur.Belki sinir bozucu bir yazı oldu öyleyse özür dilerim ama gerçekten insan evinde huzurlu değilse nerede huzurlu olacak o hayat nasıl geçecek buna hakkımız yok mu??

Delirmenin esigine cok geldim bende sinir krizleri gecirip bardak cezve kirdim uyumuyor diye yada sosyal hicbir hayatim yok diye hala da var sayilmaz ustumde hep bi baski var babaanne anneanne sagli sollu vuruyor laflari yanii kacis yok bu bir donem yasanip gececek oglum ayaklanip yurumeye basladiginda kimseyi tanimam arkadas alip onu gezer dururum sokak sokak simdilik umudum bu yonde yanii :)

Dün akşam bende dişimi ne kadar sıktı isem başım çenem agriyinca farkettim 45 dk emzirdim uyusun diye kafayı kaldırıp duruyor emerken 100 defa kafa kaldırdı belki sonunda pes etti uyudu çocuk olmadan haftada 2-3 gün kapimi çalan komşularım şimdi bir ay oldu kapimi calmadilar işleri düşünce telefonla arıyorlar herkesin gerçek yüzünü görmüş oldum

Bir aksam cok agladi benimki ertesi gün anneme gidecektik kalktik gittik 3 gun kaldik. Döndük üst kattaki indi. Çocuk cok aglamis da bizde kaybolmusuz hastanede miymisiz? Birsey mi olmus? Kapıda girmesin bizi kimse ne oldu hasta mi? Madem agladigini duydun in sor birseye ihtiyacin mi var diye dimi? Hala kiziyorum kendime neden terslemedim diye.

günaydın arkadaşlar gerçi çoktan günaydı da bakma yeni yazabiliyorum. yeni yılla benim kızın huyu tamamen değişti. dün gece 2dezor uyudu yarımsaat sonra uyandı gözler çakmak çakmak. uykusu var ama zorla açmaya çalışıyor gözlerini gerdiriyor. karnı aç emmek istemiyor 5 saat aç kaldı bana mısın demedi.gece toplasan 2 saat uyumamıştır ben de öyle. ama baba diye tabir ettiğimiz erkek kişisi sabahlara kadar tosur tosur uyuduğu halde hiç uyuyamadım gece yahu diyor halbuki bi kere bile noluyor diyip kafasını kaldırmadı. ahh ah şimdi de yine uyutmaya çalışıyorum zombi gibiyim uykusuzluktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…