- 28 Aralık 2015
- 391
- 1.126
- 33
Filesiz cok zor oluyor artik, bizimki cirpiniyor sanki yuzup bizden kurtulabilecekmis gibi, kafasini ittiriyor fln.en iyisi yine fileli canim.
3 kisi de olmaz yaa :) 2 ye dusurun bari
evet 5 gun. kv bakacakmis senin de. biz hic konusmadik gerci ama bakicidan iyi olacagi kesin. ya uf ben kalmak istiyom onlaa://
biz hala banyoda kucakta yikiyoruz. esim mayosunu giyip tabureye oturuyor. kucagina aliyor ben dusu tutuyorum bastan beri boyle yikadik
Aynısını bende yaKizlar dis cikarmak icin erken degil mi yaa. Bugun oglum cok agladi yumrugunu agzina sokup emip agliyor, elini cikartip yanagina koyup agliyor. Meme emmeye basliyor, cekip cekip birakiyor. Bu boyle 1,5 2 saat surdu. Ac ve uykusuz oldunu biliyorum ama ne uyudu ne emdi. Heralde damaklari kasiniyor diye dusundum.
Sonra sagip verdim,icti.
Kafayi yicektim acliktan mi agladi acabaaglamk derken baya baya gozyasi doktu yani mumaradan degil.
Cok ac oldugunda da memeden emmek yerine biberonu tercih ediyor sanirim, boyle bir sey yasayan var mi?
Aynısını bende yaşıyorum aç Aç uyudu emmek istemedi komple ağzına sokuyor bazen denk getiremiyor basiyor çığlığı bide biraz rahatsiz kaç gündür böyle memeyi verince basiyor çığlığıKizlar dis cikarmak icin erken degil mi yaa. Bugun oglum cok agladi yumrugunu agzina sokup emip agliyor, elini cikartip yanagina koyup agliyor. Meme emmeye basliyor, cekip cekip birakiyor. Bu boyle 1,5 2 saat surdu. Ac ve uykusuz oldunu biliyorum ama ne uyudu ne emdi. Heralde damaklari kasiniyor diye dusundum.
Sonra sagip verdim,icti.
Kafayi yicektim acliktan mi agladi acabaaglamk derken baya baya gozyasi doktu yani mumaradan degil.
Cok ac oldugunda da memeden emmek yerine biberonu tercih ediyor sanirim, boyle bir sey yasayan var mi?
Aynısını bende ya
Aynısını bende yaşıyorum aç Aç uyudu emmek istemedi komple ağzına sokuyor bazen denk getiremiyor basiyor çığlığı bide biraz rahatsiz kaç gündür böyle memeyi verince basiyor çığlığı
Benim oglum var. 10 eylül dogumlu. Söylediklerinin hepsini son 8-10 gündür fazlasıyla yaşıyoruz. Ne yapacağımî şaşırdım.Kizlar dis cikarmak icin erken degil mi yaa. Bugun oglum cok agladi yumrugunu agzina sokup emip agliyor, elini cikartip yanagina koyup agliyor. Meme emmeye basliyor, cekip cekip birakiyor. Bu boyle 1,5 2 saat surdu. Ac ve uykusuz oldunu biliyorum ama ne uyudu ne emdi. Heralde damaklari kasiniyor diye dusundum.
Sonra sagip verdim,icti.
Cnm biraz geç oldu da benim oğlumda sadece mamayla beslwniyor o yüzden dr 3. Ay bitince yoğurt ve meyve mamasına başlattı. Bana da herkes erken dedi ama sadece mamadan yeterli besini almıyor diye düşünüyorum. Anne sütü değil sonuçta. Şu an 3,5 aylık yaklaşık 15 gündür meyve maması ve yoğurt veriyorum. Bakalım 4. ay dolunca ne diyecekYeni yilimizda saglikli huzurlu ve bebeklerimizle guzel gunler geciririz insallah. 4. Ay kontrolune gittik kilomuz hala az ama doktor ufak dogdugu icin kilo aliminin normal oldugunu soyledi. Artik sadece mama yedigi icin bu ay kati gidaya geciyoruz. Yogurt meyve puresi pirinc ununa baslicaz dedi. Gunluk yarim cay bardagi en fazla bir cay bardagi ile ilerlicekmisiz. Herkes erken diyo ama sadece mama alan bi cocuk ve bana normal geliyo. Ek gidaya baslayan var mi ve neler yapip veriyosunuz.
Cnm beni de bilgilendirir misinTamam canım.Bana liste verecekti sanada yollarım
Cnm benimki de yoğurdu yemiyodu içine keçi boynuzu pekmezi koy dedi dr umuz. 2 çay kş koyuyorum yiyo. Yemezse 3 koyuyorum yiyoBende başladım ilave yemeğe başlamak zorunda kaldım daha doğrusu ,sürekli ağlıyordu geceleri sık sık emiyordu gaz sanıyordum sürekli Annem doymuyomu acaba deyince milupanin organik kavonoz sütlacıyla sütlü pirinçli kaşık maması aldım Denedim çocuk kaşığı uzaklaştır digimda bile ağlıyordu öyle iştahla yedi ve ağlama krizleri bitti inanamadik..Meğer çocuk açmış.. 4.ayimizi 5 gün oldu tamamlayali...Yoğurt mayaladim ama ekşi diye yemedi ama yiyecek illaki..Elma püresi deniycem yarın..6 ay sadece anne sütü yetmiyormuş demekki kızımda problem yoktu ama oglan çocuğu farklıymis..
en yakin zamanda:)) ahhh ahhh bekarken fosur fosur yattigim saatlerde yaptigim islere bak emzir alt degistir uyusun diye bi daha emzir...Kal canim o zaman :) ne zmn karar cermek zorundasin?
Amin cnm amin :)en yakin zamanda:)) ahhh ahhh bekarken fosur fosur yattigim saatlerde yaptigim islere bak emzir alt degistir uyusun diye bi daha emzir...bu halimize cok sukur Allahimm olmayan isteyen tum kullarina nasip etsinn Ya Rabbimmm..evlat gibi güzel sey var mi tum yavrularimizi melekler korusun, Allah eksikliklerini gostermesin . ay gece gece duygulandim kendi kendime.
Kizlar dis cikarmak icin erken degil mi yaa. Bugun oglum cok agladi yumrugunu agzina sokup emip agliyor, elini cikartip yanagina koyup agliyor. Meme emmeye basliyor, cekip cekip birakiyor. Bu boyle 1,5 2 saat surdu. Ac ve uykusuz oldunu biliyorum ama ne uyudu ne emdi. Heralde damaklari kasiniyor diye dusundum.
Sonra sagip verdim,icti.
En keyifli olduğu ani beklemek gerek bi kere ben ona kesinlikle kanaat getirdim bide kalabalık olmayacak. Bu babaannelere noluyosa onu da hic anlamıyorum bana baba bile cok geliyo :)Bizde bu aksam 3kisi banyo yaptirdik bizim minik tosuncuk oldugu icin (4aylik 7 kg uzerinde )banyo kuvetine ( plastik o filelilerden ) fileyi koymadan kolundan bacagindan tutarak yaptirdik kimin elinde kalacak bilemedim babaanne mi benim mi karismasa olmaz ayrica daha otutmuyoruz 4aylik oldu bebegim oturmaya baslasada rahatlasak.Daha rahat nasil banyo yaptirabiliriz ki ya!!
Oyle ağlasa bende dayanamam tabiki canım haklisinBen fazla israr edemiyorum memeyi almadiginda cunku feci inatci, kendini kasiyor, gozlerinden yas gele gele ve huzunlu bir sesle agliyor, cok kotu oluyorumo ses aci cekme sesi, sussun diye herseyi yapiyorum
olur canım tabiCnm beni de bilgilendirir misin
tabi bilgilendiririmCnm beni de bilgilendirir misin
Evt canim alıyor burnu tıkalı olduğu için sanırım emmiyo o kadar acsamda otribebe ile hala var gece baktım elini emiyo kalktım emzirdim bayagi açıkmış sıpa iki defa kalktı napacam bu öksürügü bugün acile götürecem sanırımBiberonu aliyor mu? Benimki aliyor maalesef. Bu da uzuyor beni. Tembellik yapiyor iste, en korktugum sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?