2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

biz hala banyoda kucakta yikiyoruz. esim mayosunu giyip tabureye oturuyor. kucagina aliyor ben dusu tutuyorum bastan beri boyle yikadik
Filesiz cok zor oluyor artik, bizimki cirpiniyor sanki yuzup bizden kurtulabilecekmis gibi, kafasini ittiriyor fln.en iyisi yine fileli canim.
3 kisi de olmaz yaa :) 2 ye dusurun bari

Aynısını bende ya
Aynısını bende yaşıyorum aç Aç uyudu emmek istemedi komple ağzına sokuyor bazen denk getiremiyor basiyor çığlığı bide biraz rahatsiz kaç gündür böyle memeyi verince basiyor çığlığı

Biberonu aliyor mu? Benimki aliyor maalesef. Bu da uzuyor beni. Tembellik yapiyor iste, en korktugum sey

Kizlar bazen benimki de emiyor birakiyor kizarak agliyor emzik veriyorum sakinliyor alip hemen meme veriyorum. Kendimce boyle buldum kolayligini.

Benim oglum var. 10 eylül dogumlu. Söylediklerinin hepsini son 8-10 gündür fazlasıyla yaşıyoruz. Ne yapacağımî şaşırdım.

Cnm biraz geç oldu da benim oğlumda sadece mamayla beslwniyor o yüzden dr 3. Ay bitince yoğurt ve meyve mamasına başlattı. Bana da herkes erken dedi ama sadece mamadan yeterli besini almıyor diye düşünüyorum. Anne sütü değil sonuçta. Şu an 3,5 aylık yaklaşık 15 gündür meyve maması ve yoğurt veriyorum. Bakalım 4. ay dolunca ne diyecek

Cnm benimki de yoğurdu yemiyodu içine keçi boynuzu pekmezi koy dedi dr umuz. 2 çay kş koyuyorum yiyo. Yemezse 3 koyuyorum yiyo

Kal canim o zaman :) ne zmn karar cermek zorundasin?
en yakin zamanda:)) ahhh ahhh bekarken fosur fosur yattigim saatlerde yaptigim islere bak emzir alt degistir uyusun diye bi daha emzir...bu halimize cok sukurAllahimm olmayan isteyen tum kullarina nasip etsinn Ya Rabbimmm..evlat gibi güzel sey var mitum yavrularimizi melekler korusun, Allah eksikliklerini gostermesin . ay gece gece duygulandim kendi kendime.

Son düzenleme:
Amin cnm amin :)

Benim kizda meme ememedigi icin hep sagip vetmistim arada silikon ucla emiyodu sutum azaldigi icin onuda kesmistik. Emerse cogalacagini dusundum ve gogsumu vermek istedim cocuk delirdi resmen aynen dedigin gibi gozunden yas gele gele agladi. Emzigini verip verip tekrar denedim ama fayda etmedi cok agladi. Sinirinden biberonunu bile almakta zorlaniyoruz. Kabul etmiyodum ama biberina alisinca zorluk cekmek istemiyo bu bebeler galiba. Eskiden ufak dogdu ememiyo diye uzulurken simdilerde emmedigi icin uzuluyorum.

En keyifli olduğu ani beklemek gerek bi kere ben ona kesinlikle kanaat getirdim bide kalabalık olmayacak. Bu babaannelere noluyosa onu da hic anlamıyorum bana baba bile cok geliyo :)

Biberonu aliyor mu? Benimki aliyor maalesef. Bu da uzuyor beni. Tembellik yapiyor iste, en korktugum sey
Evt canim alıyor burnu tıkalı olduğu için sanırım emmiyo o kadar acsamda otribebe ile hala var gece baktım elini emiyo kalktım emzirdim bayagi açıkmış sıpa iki defa kalktı napacam bu öksürügü bugün acile götürecem sanırım

Kızlar Bnm bebiş 3 gecedir emerken önce karnından Gurrrrkkkk diye bi ses geliyor sonra çığlık çığlığa bağırmaya başlıyor hiç böyle bi durum yoktu acaba yediklerimden mi kaynaklı farklı bişey de yemedim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…