Benim oglum var. 10 eylül dogumlu. Söylediklerinin hepsini son 8-10 gündür fazlasıyla yaşıyoruz. Ne yapacağımî şaşırdım.
Evt canim alıyor burnu tıkalı olduğu için sanırım emmiyo o kadar acsamda otribebe ile hala var gece baktım elini emiyo kalktım emzirdim bayagi açıkmış sıpa iki defa kalktı napacam bu öksürügü bugün acile götürecem sanırım
Kızlar Bnm bebiş 3 gecedir emerken önce karnından Gurrrrkkkk diye bi ses geliyor sonra çığlık çığlığa bağırmaya başlıyor hiç böyle bi durum yoktu acaba yediklerimden mi kaynaklı farklı bişey de yemedim ama
en yakin zamanda:)) ahhh ahhh bekarken fosur fosur yattigim saatlerde yaptigim islere bak emzir alt degistir uyusun diye bi daha emzir...bu halimize cok sukur Allahimm olmayan isteyen tum kullarina nasip etsinn Ya Rabbimmm..evlat gibi güzel sey var mi tum yavrularimizi melekler korusun, Allah eksikliklerini gostermesin . ay gece gece duygulandim kendi kendime.
Benim kizda meme ememedigi icin hep sagip vetmistim arada silikon ucla emiyodu sutum azaldigi icin onuda kesmistik. Emerse cogalacagini dusundum ve gogsumu vermek istedim cocuk delirdi resmen aynen dedigin gibi gozunden yas gele gele agladi. Emzigini verip verip tekrar denedim ama fayda etmedi cok agladi. Sinirinden biberonunu bile almakta zorlaniyoruz. Kabul etmiyodum ama biberina alisinca zorluk cekmek istemiyo bu bebeler galiba. Eskiden ufak dogdu ememiyo diye uzulurken simdilerde emmedigi icin uzuluyorum.
şöyle bi ses boğazından aşağıya doğru bi şeyler iniyor gurk diyeBenim de su sesleri geliyor sanki karnindan, oyle bir ses mi?
Ama bu onu rahatsiz etmedi
Ş
şöyle bi ses boğazından aşağıya doğru bi şeyler iniyor gurk diye
Günaydın anneler..naslsnzz. Bebişler nasıl?? Umarım iyiler.opuyorum minnak ellerinden hepsinin.. Kızlar oğlumu sünnet ettrdk 3 gün önce.4.5 aylık.çok kolay oldu herşey. Düşünen varsa rahatlıkla yaptırabilir bnce)
Ben de kondurmak istemiyordum ama bariz biberon ariyor. Zaten yarin ise baslicam biberon vercez gun icerisindeartik hic emmez Seninki ne zamanlar emiyor? Gece mi?
Insallah memeyi reddetmez ya cok uzuluyorum, aventin natural'ini kullaniyorum ama yine de ise yaramiyor demek ki. Baska onerisi olan var mi?
Günaydın anneler..naslsnzz. Bebişler nasıl?? Umarım iyiler.opuyorum minnak ellerinden hepsinin.. Kızlar oğlumu sünnet ettrdk 3 gün önce.4.5 aylık.çok kolay oldu herşey. Düşünen varsa rahatlıkla yaptırabilir bnce)
Evt canim alıyor burnu tıkalı olduğu için sanırım emmiyo o kadar acsamda otribebe ile hala var gece baktım elini emiyo kalktım emzirdim bayagi açıkmış sıpa iki defa kalktı napacam bu öksürügü bugün acile götürecem sanırım
kullandım 1.5 ay önce. Çok da guzel emdi medelayi.hiç reddetmedi.birkaç gün sadece onu verdim.gogsume tuttum snra.az az almaya başladı göğsü.ama tam olarak değil.sonra yine bıraktı memeyi. Yanı medelayi emiyodu gogsumu emmiyodu.yanı kısacası olmayınca olmuyo arkadaş.keşke bu kadar zorlamasaydim diyorum.okadar sınır stres.Gecmis olsun :) ben henuz cesaret edemedim.
Sen medela calma biberon kullanacaktin, noldu? Memeyi emmeye basladi mi?
Hayirlisi olsun, kararini paylas canim merak ettim :)
Ay ben de duygulanip agladim dun gece, hormonlar tavan. Cok guzel bir duygu,canim o benim, biricigimmm
gunaydin kizlar on saat oldu sut sagmadim 40 cc icti ac ac uyudu kahvalti yapmadik daha sabaha kadar uyutmadi sirayla yayagin ucunda yumak gibibyattik elimizle ayagimizla salladik yari uykulu altini actigim bez daha yerde yani göğüsleri m nasi acio ins uyurken sagarim az bisiy denuyanmadan yetistrrim. ay ayy 9 ay olana kadar icse bari valla eziyet resmen ama evlat iste.
zeytinyagi yaptim ama öksürüyor yine ihlamur yapcam netten baktim veriliyormus sabah aksam iki yemek kasigu vercem ise yararsa haber verrim cigerlere inmez ins
gunaydin kizlar on saat oldu sut sagmadim 40 cc icti ac ac uyudu kahvalti yapmadik daha sabaha kadar uyutmadi sirayla yayagin ucunda yumak gibibyattik elimizle ayagimizla salladik yari uykulu altini actigim bez daha yerde yani göğüsleri m nasi acio ins uyurken sagarim az bisiy denuyanmadan yetistrrim. ay ayy 9 ay olana kadar icse bari valla eziyet resmen ama evlat iste.
zeytinyagi yaptim ama öksürüyor yine ihlamur yapcam netten baktim veriliyormus sabah aksam iki yemek kasigu vercem ise yararsa haber verrim cigerlere inmez ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?