2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)


Gotur bence canim, onlm alinsin hemen
 

Benim de su sesleri geliyor sanki karnindan, oyle bir ses mi?
Ama bu onu rahatsiz etmedi
 

Hayirlisi olsun, kararini paylas canim merak ettim :)
Ay ben de duygulanip agladim dun gece, hormonlar tavan. Cok guzel bir duygu,canim o benim, biricigimmm
 

Ben de kondurmak istemiyordum ama bariz biberon ariyor. Zaten yarin ise baslicam biberon vercez gun icerisinde artik hic emmez Seninki ne zamanlar emiyor? Gece mi?
Insallah memeyi reddetmez ya cok uzuluyorum, aventin natural'ini kullaniyorum ama yine de ise yaramiyor demek ki. Baska onerisi olan var mi?
 
Günaydın anneler..naslsnzz. Bebişler nasıl?? Umarım iyiler.opuyorum minnak ellerinden hepsinin.. Kızlar oğlumu sünnet ettrdk 3 gün önce.4.5 aylık.çok kolay oldu herşey. Düşünen varsa rahatlıkla yaptırabilir bnce)
 

Gecmis olsun :) ben henuz cesaret edemedim.
Sen medela calma biberon kullanacaktin, noldu? Memeyi emmeye basladi mi?
 

Canim benim bebegim 2580 dogdu hastaneden cikarken 2360a dusmustu ve sariligi sinirda diye biz on gunden itibaren sagarak vermeye basladik cunku bebek surekli uyuyo emmeye gucu yoktu. Gun icinde silioon ucla emzirip arkasindan da mama takviyesi yapiyoduk. Bizde avent chicco ve dr browns olmadina ragmen ki bunlarin hepsi az akisli anne gogsu hisli olan biberonlar. Sariligi 2 ay surdu cubku ABO uyumsuzlugu vardi. Gecene kadar sagdik ve baktik ki memeyi tutmuyo biraz emince agliuodu biberondaki gibi cok gelsin istiyodu. 1 aydir sadece mama aliyo. Artik yavas yavas kati gidayada baslicaz. Napim benim cocugumda icmedi anne sutu cok uzuluorum ama elimden bise gelmeiyo
 

Canim biz de dusunuyoruz haftaya ama bn cok korkuyorum, geriliyorum. Zaten huysuz benimki surekli agliyo bi de sunnet olursa nasil olcak diye dusunuyorum.. Bez falan nasil baglaniyo? Kucakta gezen model benimki o nasil olcak mesela? Kafamda deli sorular
 

Bizimde bikac gundur burun tikali ve oksuruk vardi ama bu sabah baya artmis. Nasil hasta oluyo anlamiyorum. Biberonu bike emmiyo tikali oldugu icin. Bizde dun 4 aylik 2 asisini olduk haftaicide rota icin gitcektim insallah cigerlerine inmeden atlatiriz hepimiz.
 
Gecmis olsun :) ben henuz cesaret edemedim.
Sen medela calma biberon kullanacaktin, noldu? Memeyi emmeye basladi mi?
kullandım 1.5 ay önce. Çok da guzel emdi medelayi.hiç reddetmedi.birkaç gün sadece onu verdim.gogsume tuttum snra.az az almaya başladı göğsü.ama tam olarak değil.sonra yine bıraktı memeyi. Yanı medelayi emiyodu gogsumu emmiyodu.yanı kısacası olmayınca olmuyo arkadaş.keşke bu kadar zorlamasaydim diyorum.okadar sınır stres.
Haa buarada medelayi da biraktim 1 ay kullandıktan snra çünkü eziyetti cocuga.sonra kendi kendine emdi 10 gün sonra.şuan geceleri emiyo.bazen gündüzleri de.yanı ben hiç skmyrm.canı nasıl isterse...
 
Kizlar bebeklerinizin burnunu surekli acin burnu tikali kalirsa kulaklari agrir dedi dr
Günaydın hepinize
Bizim oğlanda deli gibi parmaklarni elini agzina sokuyor kuru bitane onlugumuz kalmiyor aksama. Hele o bezi onlugu Toplayip agzina sokuyor zor cikartiyoruz ne yakalarsa agzina uf ya
 
gunaydin kizlar on saat oldu sut sagmadim 40 cc icti ac ac uyudu kahvalti yapmadik daha sabaha kadar uyutmadi sirayla yayagin ucunda yumak gibibyattik elimizle ayagimizla salladik yari uykulu altini actigim bez daha yerde yani göğüsleri m nasi acio ins uyurken sagarim az bisiy denuyanmadan yetistrrim. ay ayy 9 ay olana kadar icse bari valla eziyet resmen ama evlat iste.
zeytinyagi yaptim ama öksürüyor yine ihlamur yapcam netten baktim veriliyormus sabah aksam iki yemek kasigu vercem ise yararsa haber verrim cigerlere inmez ins
 

Canim bn ihlamur veriyorum ara ara 10-15cc kadar. Dr verebilirsin demisti.. Yarim cay bardagina 1 kup seker at dedi ama bn daha az seker atiyorum.
 

Canim mama vermeyi denedin mi acsa yapabilir.gerci benim kiza mama veriyorum huysuzluktan onu bile emmiyo. Burnu tikali oksuruyo. Ondan oldugunu dusunuyorum. Ihlamuru bende dusunuyorum. Sende son durumunu paylasirsan sevinirim.
 
günaydın anneler, bebeklerinize üzüldüm çok çabuk geçer gider inşallah.ıhlamur vermekten korkmayın arkadaşlar hem rahatlatır uyku yapar hem de boğazına iyi gelir. ben doğduğundan beri rezeneyle karıştırıp veriyorum çok faydasını gördüm inşallah sizlere de iyi gelir.
 
Of ya bizimkide kucaktan inmiyor bugün
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…