2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Genel anestezi mi lokal anestezi mi oldu canim bi arkadas genel verdirmemek icin c.kale de yaptirtmadi b.esir de ozel bir hastanede yaptirdi biz kendi dr umuza sorduk cok erken de olursa parca kalabilir ikinci kez sunnet gerekebilir daha ilerde ama 1 yasini gecmeden yaptirin dedi.

canım sen çanakkaleli misin :)

Dogum tarihlerimiz ayni :)
Gelecek hafta dr kontrolunde soracagim ama hic bir sey onerecegini sanmadim
ay bütün babalar mı böyle dün iki dk lavaboya gittim çocuk yırtınıyor geldim alsana kucağına diyorum dur bakalım neye ağlıyor onu anlamaya çalışıyorum diyor
Ayyy çok güldüm hahhaaa.Bizimkide dün öylece seyrediyor arada onun çıkardığı sesi tekrarlıyor.Dedim napıyosun çocuğu alsana hep böyle birbirinizi mi taklit edeceksiniz ayy onun keyfi yerinde diyor.

Bizimkinde de eline gecen herseyi agza goturme var salya lar aka aka :) bazen bas parmagi sokuyor agzina hemen dis kasiyici ile imdadina kosuyorum.Soguk alginligi olmustu o zaman bi otri kullandik gereksiz yere hergun kullanmaya karsi esim beni de alistirdi cocugumun bi hiriltisi burnundan yoksa yapmiyorum otri. Ev rutubet aliyor zaten yemek pisiyor buhar camasir kuruyor evin icinde yanii oyle boyle nem dengeleniyor herhalde ki burnu acik cocugun hep cok sükür.

Emiyorsa ne guzel canim, sutun yetiyordur belki mamayi o yuzden almiyordur?

İnş canım 3 gündür böyle. Başka bi sıkıntı olmasında iştah kesilmesi falan. Normalde bu saate kadar 2 kez Mama içerdi sabah 8 de verdim. Henüz mama için ağlamadı emip uyuyor. İnş artmıştır sütüm.

ay bütün babalar mı böyle dün iki dk lavaboya gittim çocuk yırtınıyor geldim alsana kucağına diyorum dur bakalım neye ağlıyor onu anlamaya çalışıyorum diyor

Dun gece tipatip aynisini yasadik oglan can hiras bagirirken babaanne geldi odaya lafi o yedi ben bakakaldim :) kucagina al dedikce bi karismayin ben neye agladigini anlamaya calisiyorum dedi esim sonunda kucaga alindi ve sustu firlama..

Dun gece tipatip aynisini yasadik oglan can hiras bagirirken babaanne geldi odaya lafi o yedi ben bakakaldim :) kucagina al dedikce bi karismayin ben neye agladigini anlamaya calisiyorum dedi esim sonunda kucaga alindi ve sustu firlama..
biz anlıyoruz anneler olarak ama onlar anlayamıyor malesef. çoğunlukla ilgi beklediiği için ağlıyor zaten çocuklar :)

bezi buyuk aldim.gevsek bagliyom.zaten ilkgun sarili oluyo pipi.

cnm sünneti anestesiz yyaptırdık. Fenni sünnetçiyaptı eve geldi önce. iğne yapti pipiye sonra kesti.ama malzeme sterildi adam sağlıkçı ve uzun yıllarddır bu işiyapiyo .gayet profesyonelce yapti

Hey yavrum hey.. Hatun sabahtan öğlene kadar ev işi yapmaksızın sadece oğluma bakmaya 700 lira istedi mamasını verince zaten öğlene kadar yatıyo yavrum. Yani en fazla 2 kez mama vericek ve taş çatlasın 1-1,5 saat uyanık durucak. Oldu olacak arabayı falan da üstüne yapalım diyecekken zor tuttum kendimi

bak sen uyanığa.bakıcılık da iyice meslek oldu anacım bir de çok pahalanmaya başladı.allah yardımcımız olsun valla.

Valla ağzım açılmış bi ara şaşkınlıktan. Ortalığı toparlarsın vakit olunca dedim belim ağrıyo dedi, yemek yapar mısın dedim beceremem dedi. Bir de özgüveni görsen sanki fransız mürebbiye tutuyoruz. Uyuyan çocuğu içerde tv izleyerek beklemek için istediği paraya bak.
bak sen uyanığa.bakıcılık da iyice meslek oldu anacım bir de çok pahalanmaya başladı.allah yardımcımız olsun valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…