cinsler ya iki gun ii uc gun huysuz larOf ya bizimkide kucaktan inmiyor bugün
Aynen canim dun babasi vardi hic böyle yapmadicinsler ya iki gun ii uc gun huysuz lar
Hahaha bizimkide aglarken bile tatli diyor kaldirmiyor oyle bakiyor aglarkenbenimki dde gece uyumadı şimdi tosur tosur uyuyor :) babası bi insan hem bu kadar tatlı hem de gıcık nasıl olabiliyor yahu diyor
Aynen biZde önce sinirleniyoruz sonra bi auuuu diyip gülüyor herşeyi unutup bizde gülmeye başlıyoruzbenimki dde gece uyumadı şimdi tosur tosur uyuyor :) babası bi insan hem bu kadar tatlı hem de gıcık nasıl olabiliyor yahu diyor
ay bütün babalar mı böyle dün iki dk lavaboya gittim çocuk yırtınıyor geldim alsana kucağına diyorum dur bakalım neye ağlıyor onu anlamaya çalışıyorum diyorHahaha bizimkide aglarken bile tatli diyor kaldirmiyor oyle bakiyor aglarken
Günaydın anneler..naslsnzz. Bebişler nasıl?? Umarım iyiler.opuyorum minnak ellerinden hepsinin.. Kızlar oğlumu sünnet ettrdk 3 gün önce.4.5 aylık.çok kolay oldu herşey. Düşünen varsa rahatlıkla yaptırabilir bnce)
canım sen çanakkaleli misin :)Genel anestezi mi lokal anestezi mi oldu canim bi arkadas genel verdirmemek icin c.kale de yaptirtmadi b.esir de ozel bir hastanede yaptirdi biz kendi dr umuza sorduk cok erken de olursa parca kalabilir ikinci kez sunnet gerekebilir daha ilerde ama 1 yasini gecmeden yaptirin dedi.
Dogum tarihlerimiz ayni :)
Gelecek hafta dr kontrolunde soracagim ama hic bir sey onerecegini sanmadim
Ayyy çok güldüm hahhaaa.Bizimkide dün öylece seyrediyor arada onun çıkardığı sesi tekrarlıyor.Dedim napıyosun çocuğu alsana hep böyle birbirinizi mi taklit edeceksiniz ayy onun keyfi yerinde diyor.ay bütün babalar mı böyle dün iki dk lavaboya gittim çocuk yırtınıyor geldim alsana kucağına diyorum dur bakalım neye ağlıyor onu anlamaya çalışıyorum diyor
Kizlar bebeklerinizin burnunu surekli acin burnu tikali kalirsa kulaklari agrir dedi dr
Günaydın hepinize
Bizim oğlanda deli gibi parmaklarni elini agzina sokuyor kuru bitane onlugumuz kalmiyor aksama. Hele o bezi onlugu Toplayip agzina sokuyor zor cikartiyoruz ne yakalarsa agzina uf ya
canım sen çanakkaleli misin :)
Emiyorsa ne guzel canim, sutun yetiyordur belki mamayi o yuzden almiyordur?
ay bütün babalar mı böyle dün iki dk lavaboya gittim çocuk yırtınıyor geldim alsana kucağına diyorum dur bakalım neye ağlıyor onu anlamaya çalışıyorum diyor
biz de eşimle ç.kaleliyiz hemşeriymişiz seninle, merkezden misin sen biz yenice ilçesindeniz.Evet canakkaleliyim izmirde okudum esimle orda evlendim aldim geldim onu yine donduk c.kaleye :)
biz anlıyoruz anneler olarak ama onlar anlayamıyor malesef. çoğunlukla ilgi beklediiği için ağlıyor zaten çocuklar :)Dun gece tipatip aynisini yasadik oglan can hiras bagirirken babaanne geldi odaya lafi o yedi ben bakakaldim :) kucagina al dedikce bi karismayin ben neye agladigini anlamaya calisiyorum dedi esim sonunda kucaga alindi ve sustu firlama..
bezi buyuk aldim.gevsek bagliyom.zaten ilkgun sarili oluyo pipi.Canim biz de dusunuyoruz haftaya ama bn cok korkuyorum, geriliyorum. Zaten huysuz benimki surekli agliyo bi de sunnet olursa nasil olcak diye dusunuyorum.. Bez falan nasil baglaniyo? Kucakta gezen model benimki o nasil olcak mesela? Kafamda deli sorular
Genel anestezi mi lokal anestezi mi oldu canim bi arkadas genel verdirmemek icin c.kale de yaptirtmadi b.esir de ozel bir hastanede yaptirdi biz kendi dr umuza sorduk cok erken de olursa parca kalabilir ikinci kez sunnet gerekebilir daha ilerde ama 1 yasini gecmeden yaptirin dedi.
cnm sünneti anestesiz yyaptırdık. Fenni sünnetçiyaptı eve geldi önce. iğne yapti pipiye sonra kesti.ama malzeme sterildi adam sağlıkçı ve uzun yıllarddır bu işiyapiyo .gayet profesyonelce yaptiDun gece tipatip aynisini yasadik oglan can hiras bagirirken babaanne geldi odaya lafi o yedi ben bakakaldim :) kucagina al dedikce bi karismayin ben neye agladigini anlamaya calisiyorum dedi esim sonunda kucaga alindi ve sustu firlama..
bak sen uyanığa.bakıcılık da iyice meslek oldu anacım bir de çok pahalanmaya başladı.allah yardımcımız olsun valla.Hey yavrum hey.. Hatun sabahtan öğlene kadar ev işi yapmaksızın sadece oğluma bakmaya 700 lira istedimamasını verince zaten öğlene kadar yatıyo yavrum. Yani en fazla 2 kez mama vericek ve taş çatlasın 1-1,5 saat uyanık durucak. Oldu olacak arabayı falan da üstüne yapalım diyecekken zor tuttum kendimi
bak sen uyanığa.bakıcılık da iyice meslek oldu anacım bir de çok pahalanmaya başladı.allah yardımcımız olsun valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?