Canım ben kilolu çocuğu sevmiyorum kızıma mama boş yere o kadar kilo aldırdı şükür biraktirdim sütüm artıncamaşallah maşallah mama çok kilo aldırıyor galiba biz 4 ay kontrolüne gidemedik kar yağdıcok merak ediyorum son durum nedir ama en son 6 kg idi 6.5 falan olmustur max
Bizim ateşi yükselmedi canim geçer inşallah ateş düşürücü verdin miKizlar benim oglum 16 eylulde dogdu dun 4 aylik asisi oldu dunden beri hala ateşi devam ediyor sixin asidan sonra atesi yukseldi mi hiccc
Can'ım benim kızımda minik 4. Ayı doldurmamıza 10 gün vardı doktora gittik 6500du şimdi de taş çatlasa 6800 dür boyuta uzun safinaz gibi diyorum ben aman napalım sağlıklı olsunlarda mama da vermiyorum çok şükür sütüm yetiyo zayıf zayıf takılıyoruz annesi yeterince kilolu zatenmaşallah maşallah mama çok kilo aldırıyor galiba biz 4 ay kontrolüne gidemedik kar yağdıcok merak ediyorum son durum nedir ama en son 6 kg idi 6.5 falan olmustur max
Canım sağlıklı olsunlar yeter kilosu önemli değil bence kilo alımı önemli
Can'ım benim kızımda minik 4. Ayı doldurmamıza 10 gün vardı doktora gittik 6500du şimdi de taş çatlasa 6800 dür boyuta uzun safinaz gibi diyorum ben aman napalım sağlıklı olsunlarda mama da vermiyorum çok şükür sütüm yetiyo zayıf zayıf takılıyoruz annesi yeterince kilolu zaten
Kizlar benim oglum 16 eylulde dogdu dun 4 aylik asisi oldu dunden beri hala ateşi devam ediyor sixin asidan sonra atesi yukseldi mi hiccc
Maşallah deBebegim yarım saattir yatağında uyuyo acaba bi sorunumu varki ayyyy nasıl ilginç geliyo
Bebegim yarım saattir yatağında uyuyo acaba bi sorunumu varki ayyyy nasıl ilginç geliyo
Kizlar benim oglum 16 eylulde dogdu dun 4 aylik asisi oldu dunden beri hala ateşi devam ediyor sixin asidan sonra atesi yukseldi mi hiccc
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin bende hastayim 12 gün surdu o ateş ama doktor bana paroldan başka bisey vermedi rahat 15 kilo portakal mandalina tuketmisimdir limon nar sureklo sıkıp iciyodum zaten başka bisey yiyemedim inşallah sabaha biseyin kalmaz
Canım yazacam dedim bir türlü yazamadım sana.Şimdi yazdığını okuyunca çok sevindim.bencede söyle gerekirse sert dille söyle ama içine atma Arkadaşların dediği gibi o gelince iş ve yemek yap o zaman istemesede alır bakar.Bir bağ kurarsa çocukla herşey normale dönecektir.Umutla ve sevgiyle inan herşey çözülür.Birde çocuk gerçekten hayatı değiştiren birşey.Bunu kabul edip hayata öyle bakınca artık kimseye ihtiyacın kalmıyor.Ben yanlız bakıyorum.Eşim pek bakmıyor korkudan belki çözümsüzlük, belki baş edemeyeceklerini düşünüyorlar.Ama eşimi öyle kabul ediyorum belki polyannacılık ama öyle.Tek fark eşim durumun farkında olduğu için sürekli telafi etmeye çalışır.Biraz büyüsün o zaman başka olacak der.Belki senin eşinde şuan ne yapabileceğini bilmiyordur.Şunda hemfikiriz sanırım tüm arkadaşlar olarak bugünler geçecekYazdıklarınızı dikkate alıyorum.
Ben de bugünden itibaren devrim yapıyorum.
Sabah eşim yine canımı sıkacak birşey yaptı. Bu sefer alttan almadım. Hiç beklemiyordu benden, önce bi afalladı. Kendi yaptığının anlamsızlığını farkettirdiğimde bi kez daha şok geçirdi sonra geldi özür diledi. Açık ve net bazı işleri söyledim o da itiraz etmeden yaptı.
Aslında eşimi çok seviyorum. Burada ona haksızlık ettiğimi farkediyorum. Bazen o kadar yorgun düşüyorum ki herşey çok karanlık görünüyor gözüme.
Bütün bebekler böyle büyüyordur belki. Doğumdan sonra 15 kilo aldım. Cildim çok bozuldu. Saçlarım o kadar dökülüyor ki hergun kafamin arkasını kontrol ediyorum kellik başlamış mı diye. Bu aralar çok yaşlandım. Bebişle fotoğraf çekiyorum kendimi gorunce hemen siliyorum. Bebisin benle doğru dürüst fotoğrafı yok.
Herkeze çok teşekkür ederim. Teselli oldum yazdiklarinuzi okuyunca. Daha iyi olmsk icin elimden geleni yspicam bırakmayacagim kendimi.
oğlumun burnu çok tıkanıyor kızlar açmak için fizyolojık dışında bırsey kullanan varmı ?
Eşim hayatta izin vermez canm hic sevmiyor soğanıYaninda sogan kavurabilirsin, eskilerin yontemi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?