- 28 Aralık 2015
- 391
- 1.126
- 33
canim bizde var calistirmazsak 40 hep evin nemi. 55e ayarliyoruz yatarken ya da 50Kızlar evinizde nem kac buhar makineniz varmi bizde var 50 yi zor görüyoruz
Bizimde oylede dr az dedi 80 olmaliymis cok degilmi?canim bizde var calistirmazsak 40 hep evin nemi. 55e ayarliyoruz yatarken ya da 50
80 ne ya :) bize 55 60 yeter demisti. hangisi dogru bilmiyorum ama 80e ulasmamiz ve 80i gece boyu korumamiz cok zor olur. 55 iyi geliyo bize. daha az tikaniyo bebisimin de burnu.Bizimde oylede dr az dedi 80 olmaliymis cok degilmi?
Kizlar uyuturken uyku tulumu giydiren varmi nasil terliyormu bebisiniz içinde tulumun içine ne giydiriyorsunuz? Birde ustune hicbirsey ortmuyormusunuz?
Ben anlamıyorum bu dr lari ya hepsi farkli birsey söylüyor kimi kan ilacini ver diyor kimi verme diyor kimi dördüncü ayda ek gıdaya basla diyor kimi altiaydan once asla diyor kimi a diyor kimi c diyor zaten banada cok yuksek geldi80 ne ya :) bize 55 60 yeter demisti. hangisi dogru bilmiyorum ama 80e ulasmamiz ve 80i gece boyu korumamiz cok zor olur. 55 iyi geliyo bize. daha az tikaniyo bebisimin de burnu.
Hem uyku tulumu hem normal tulummu giydiriyorsun canm tulumun nasil bir resim atabilirmisin benim oğlum üstünü cok aciyor ensesi gogsu soguk oluyor tulum aldi annemde nasil giydiricehimi bilemedimBn giydiriyorum canim.. Cok rahat biseymis keske daha once alsaymisim.. Icine tulum giydiriyorum corapsiz.. Ustunu de ortmuyorum.. Bizim ev 23-24 derece oluyo..
Hem uyku tulumu hem normal tulummu giydiriyorsun canm tulumun nasil bir resim atabilirmisin benim oğlum üstünü cok aciyor ensesi gogsu soguk oluyor tulum aldi annemde nasil giydiricehimi bilemedim
Anladim canm annemin aldiginin içi polarli disi kadifemsi ayakli bu gece deniyeyim bende bakalim nasıl olacak sagol canimCanim altinda normal citcitli badisi oluyo ustune de penye tulum giydiriyorum.. Uyku tulumunu da giydirip yatiriyorum.. C&A dan aldim tulumu.. Ici penye disi polar.
Peki bu tulumu giyerken bebiş uyanmıyor muCanim altinda normal citcitli badisi oluyo ustune de penye tulum giydiriyorum.. Uyku tulumunu da giydirip yatiriyorum.. C&A dan aldim tulumu.. Ici penye disi polar.
Geçmiş olsun canım maske taksana
Canim emzirirken sadece parol iciliyo diye biliyprum?? Theraflu dr a sordun mu?
Kızlar evinizde nem kac buhar makineniz varmi bizde var 50 yi zor görüyoruz
Yazdıklarınızı dikkate alıyorum.
Ben de bugünden itibaren devrim yapıyorum.
Sabah eşim yine canımı sıkacak birşey yaptı. Bu sefer alttan almadım. Hiç beklemiyordu benden, önce bi afalladı. Kendi yaptığının anlamsızlığını farkettirdiğimde bi kez daha şok geçirdi sonra geldi özür diledi. Açık ve net bazı işleri söyledim o da itiraz etmeden yaptı.
Aslında eşimi çok seviyorum. Burada ona haksızlık ettiğimi farkediyorum. Bazen o kadar yorgun düşüyorum ki herşey çok karanlık görünüyor gözüme.
Bütün bebekler böyle büyüyordur belki. Doğumdan sonra 15 kilo aldım. Cildim çok bozuldu. Saçlarım o kadar dökülüyor ki hergun kafamin arkasını kontrol ediyorum kellik başlamış mı diye. Bu aralar çok yaşlandım. Bebişle fotoğraf çekiyorum kendimi gorunce hemen siliyorum. Bebisin benle doğru dürüst fotoğrafı yok.
Herkeze çok teşekkür ederim. Teselli oldum yazdiklarinuzi okuyunca. Daha iyi olmsk icin elimden geleni yspicam bırakmayacagim kendimi.
maşallah canım boyu ne kadar uzunmuş allahım esirgesinCanım 4. Ay kontrolde 8300 gr idi boy 70 cm kaldırıyor ayağını da ağzına goturmuyor
Ben anlamıyorum bu dr lari ya hepsi farkli birsey söylüyor kimi kan ilacini ver diyor kimi verme diyor kimi dördüncü ayda ek gıdaya basla diyor kimi altiaydan once asla diyor kimi a diyor kimi c diyor zaten banada cok yuksek geldi
Ben anlamıyorum bu dr lari ya hepsi farkli birsey söylüyor kimi kan ilacini ver diyor kimi verme diyor kimi dördüncü ayda ek gıdaya basla diyor kimi altiaydan once asla diyor kimi a diyor kimi c diyor zaten banada cok yuksek geldi
Can'ım ben bir iki sefer giydirdim sadece onunla yatırınca sanki üşür gibi geldi üstüne ince bişey attım terledi bizim ev sıcak oluyo biraz bide altında çarşaf olunca pamuklu sağlıklı ama tulum giydirince altı üstü hep onunla kaplı oluyoKizlar uyuturken uyku tulumu giydiren varmi nasil terliyormu bebisiniz içinde tulumun içine ne giydiriyorsunuz? Birde ustune hicbirsey ortmuyormusunuz?
Bnde aynen canım emmiyor diyorum adam mama ver diyor ek gıda ver diyor bu kadar basitmi arkadasjm hani en güzel besin anne sütüydu emmiyor diye hemen ek bişiylere geçiriyorlar çözüm bulmalari gerekirken butun drlar emmiyorsa okey diyorlar ileride iki ay sonra baslatmazlarsa bu minik bebisleri ek gidaya sasirmam hayir allahtan oglum direndide ek gida almadı simdi sütü icmeye başladı alsaydi hem sütum azalirdi hemde erkenden ek gidaya mamaya baslardik bnde devit veriyorum kan damlasi vermiyorum cunku baktimki bazi drlar anne sutunde var ilk altı ay Demire ihtiyaç yok diyor kimisi dorduncu ayda baslatiyor nedir yani bu fikir ayrılığına sebep olan olay ayni kitabi okumuyonuzmu arkadaşım!Hipograk yemini de etseler Allah bir deselerde yinede benim için anlamsiz söyledikleri ben sorumlulugunu aldim ogluma d vitamini veriyorum kan ilaci vermiyorum ek gidaya da 6 aydan önce geçmiyorum kim ne derse desin arkadaş tavsiyem budur kimse gelip bakmayacak cocuklarimiza biz buyutecegiz biz bakacagiz evin nemi burnu agzi aaaa iyice serseme çeviriyorlar insani boşverin derim ben bu tür konularda bir karar verin arkanıza bakmayın.Hastalik ayri bisey ama onda bile o ilaç bu ilaç bi durup düşünürüm ben kullansam mi kullanmasam mi ?!!
ben içine yarim kolu zibin corap giydrdm hasta a ettim geneKizlar uyuturken uyku tulumu giydiren varmi nasil terliyormu bebisiniz içinde tulumun içine ne giydiriyorsunuz? Birde ustune hicbirsey ortmuyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?