2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kizlar uyuturken uyku tulumu giydiren varmi nasil terliyormu bebisiniz içinde tulumun içine ne giydiriyorsunuz? Birde ustune hicbirsey ortmuyormusunuz?

Bn giydiriyorum canim.. Cok rahat biseymis keske daha once alsaymisim.. Icine tulum giydiriyorum corapsiz.. Ustunu de ortmuyorum.. Bizim ev 23-24 derece oluyo..

80 ne ya :) bize 55 60 yeter demisti. hangisi dogru bilmiyorum ama 80e ulasmamiz ve 80i gece boyu korumamiz cok zor olur. 55 iyi geliyo bize. daha az tikaniyo bebisimin de burnu.
Ben anlamıyorum bu dr lari ya hepsi farkli birsey söylüyor kimi kan ilacini ver diyor kimi verme diyor kimi dördüncü ayda ek gıdaya basla diyor kimi altiaydan once asla diyor kimi a diyor kimi c diyor zaten banada cok yuksek geldi

Bn giydiriyorum canim.. Cok rahat biseymis keske daha once alsaymisim.. Icine tulum giydiriyorum corapsiz.. Ustunu de ortmuyorum.. Bizim ev 23-24 derece oluyo..
Hem uyku tulumu hem normal tulummu giydiriyorsun canm tulumun nasil bir resim atabilirmisin benim oğlum üstünü cok aciyor ensesi gogsu soguk oluyor tulum aldi annemde nasil giydiricehimi bilemedim

Hem uyku tulumu hem normal tulummu giydiriyorsun canm tulumun nasil bir resim atabilirmisin benim oğlum üstünü cok aciyor ensesi gogsu soguk oluyor tulum aldi annemde nasil giydiricehimi bilemedim

Canim altinda normal citcitli badisi oluyo ustune de penye tulum giydiriyorum.. Uyku tulumunu da giydirip yatiriyorum.. C&A dan aldim tulumu.. Ici penye disi polar.

Eklentiler

• image.webp
    19 KB · Görüntüleme: 93
Canim altinda normal citcitli badisi oluyo ustune de penye tulum giydiriyorum.. Uyku tulumunu da giydirip yatiriyorum.. C&A dan aldim tulumu.. Ici penye disi polar.
Anladim canm annemin aldiginin içi polarli disi kadifemsi ayakli bu gece deniyeyim bende bakalim nasıl olacak sagol canim

Arkandayım yanındayım sen adım atmissin degismek icin keske ablamda yapabilseydi zamanindan once ölmezdi belki 35 yasinda kanserden öldu 5 yıl oldu ama kanserden çok eşi eşinin ailesi hasta olduktan sonraki moral kaybindan dr larin deneme tahtasi gibi onu kullanmalarindan öldu.O degismedi degisemedi çok sevdi kullanildi biz engell olamadik ne evlenmesine nede hastayken eşinin ailesinin onu itip kakmasina..içim acıyor sadece güzel anları hatırlasak hep olmaz mı sanki..

Şimdi duştan ciktim gercekten bende kendi vucudumdan memnun degilim popom hep kocamandi ama simdi gobek kat kat olmus önden önden gidiyor simdilik gülüyorum ama baharda oglumun peşi sira kosarken zayiflarim umudu yüzünden gülüyorum.Bakalim kısmet takma kafana hayatta degerli olan şeyler bunlar degil.

Unutma yaşadigin an hep son anın olabilir şişkolugun saçsızlıgın tadını çıkar.. :)

Hipograk yemini de etseler Allah bir deselerde yinede benim için anlamsiz söyledikleri ben sorumlulugunu aldim ogluma d vitamini veriyorum kan ilaci vermiyorum ek gidaya da 6 aydan önce geçmiyorum kim ne derse desin arkadaş tavsiyem budur kimse gelip bakmayacak cocuklarimiza biz buyutecegiz biz bakacagiz evin nemi burnu agzi aaaa iyice serseme çeviriyorlar insani boşverin derim ben bu tür konularda bir karar verin arkanıza bakmayın.Hastalik ayri bisey ama onda bile o ilaç bu ilaç bi durup düşünürüm ben kullansam mi kullanmasam mi ?!!

sana tamamen katılıyorum canim. bu doktorlari anlamak imkansiz. maalesef gozumu kapatip doktorlara guvendigimiz gunler cooook geride kaldi. o yuzden biz daha bi doktor tutturamadik. dogdugundan beri 4 doktor degisti hala da icine sinen bi doktor yok. en guzeli birazcik da icgudusel davranmak ve bol bol arastirip aklina yatani yapmak bence

Kizlar uyuturken uyku tulumu giydiren varmi nasil terliyormu bebisiniz içinde tulumun içine ne giydiriyorsunuz? Birde ustune hicbirsey ortmuyormusunuz?
Can'ım ben bir iki sefer giydirdim sadece onunla yatırınca sanki üşür gibi geldi üstüne ince bişey attım terledi bizim ev sıcak oluyo biraz bide altında çarşaf olunca pamuklu sağlıklı ama tulum giydirince altı üstü hep onunla kaplı oluyo

Bnde aynen canım emmiyor diyorum adam mama ver diyor ek gıda ver diyor bu kadar basitmi arkadasjm hani en güzel besin anne sütüydu emmiyor diye hemen ek bişiylere geçiriyorlar çözüm bulmalari gerekirken butun drlar emmiyorsa okey diyorlar ileride iki ay sonra baslatmazlarsa bu minik bebisleri ek gidaya sasirmam hayir allahtan oglum direndide ek gida almadı simdi sütü icmeye başladı alsaydi hem sütum azalirdi hemde erkenden ek gidaya mamaya baslardik bnde devit veriyorum kan damlasi vermiyorum cunku baktimki bazi drlar anne sutunde var ilk altı ay Demire ihtiyaç yok diyor kimisi dorduncu ayda baslatiyor nedir yani bu fikir ayrılığına sebep olan olay ayni kitabi okumuyonuzmu arkadaşım!

b
ben içine yarim kolu zibin corap giydrdm hasta a ettim gene zibin ince pijama takimi kulotlu corap gidrdm ustu neyse normal battaniye Odamız 23 24 olurdu şimdi 21 22"cok soguk hava kombi yok kalorifer sönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…