2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kalkmicaksin canm oyle oldugu zaman cnku esin biliyorki cocuk agladimi gelicek alicak!
Ay cok sinirleniyorum ya böyle sorumsuz adamlari okuyunca

Allah yardımcın olsun canım..: (

allah kolaylık versin canım. seni hep evlilikten kocandan şikayet ederken görüyorum. kusura bakma da sen böyle sustukça bişey diyemedikçe düzelmez o adam. ne demek uykum var, öyle kocam olacak uykusuz bırakırım o adamı, tek başına mı yaptın canım sen o bebeği. paşa paşa bakacak yeri gelince. ben de eşime kızıyorum öpüp başıma koyayım yeri gelir evi toplar temizler bulaşıkları dizer yerleştirir bi yemek yapmaz.şu anda da ayağında sallıyor mecbur yani bundan kaçış yok. tek başına üstlenirsen tüm sorumluluğu daha da fazlasını ister, kendini yaydıkça yayar, fırsat verme erkekler böyledir azıcık sıkmazsan jöle kıvamına geliverirler hemen. sana dua edicem inşallah kocan insafa gelir.

Maasallah canim ne kadarlik

Tesekkur ederim tum Masallah diyen arkadaslara da, 30 Agustos dogumlu oglum 4,5 aylik oldu tosuncugum ama dogdugunda da iri gosteriyordu 3 kg 200 gr dogdu dogduktan sonra 3 kg 180 gr ma indi sadece..Ben de iri yapiliyim esimde biraz ondan sanirim..

oğlumun burnu çok tıkanıyor kızlar açmak için fizyolojık dışında bırsey kullanan varmı ?

Soguk alginligi oldugunda oglum dr ttuz orani 2,3% olan bir serum fizyolojik verdi ve bu ilk basta cok yaksada cabuk atmasini sagladi boyle bisey deneyebilirsiniz.Normal serum fijyolojigin tuz orani 0.9% bayagi fark var arada..

Hic kusura bakma dobra dobra dumduz konusacagim bastan soyliyeyim.Sen hizmetci ruhlu bir kadinsin ( ablam gibi ) kendini degistirmessen daha cok ezilirsin eşinden sonra cocugunda ezer , kullanir seni.Bir yerden basla degismeye yoksa sonun fena , istersen hastanelik et kendini parala yinede yaranamassin kimseye .Sen once can sonra canan demeyi ogrenmedikce daha cok aglar , daha cok yorulursun.
Zordur degismek ama kararli olursan ben ve burdaki tum kizlar arkanda oluruz.Sana yardim ederiz.

Eşin oyle yetistirilmis degismez oglunu yada kizini sen yetistireceksin onun icin sen şu kafa yapini bir degistir birak evi bok gotursun kadin tutup yaptirsin eşin para yok demesine de aldirma kendilerine ivir zivir alicak parayi bulurlarda bir kerelik temizlige para bulamazlar.

Biraz sert oldu uzgunum dost aci soyler..

Şuan kızımı emziriyorum ve emzirirken sana dua ediyorum. Rabbim sana huzur Kocana merhamet bebisine sağlık versin. İnşallah düzelir
Seni çok iyi anliyorum
Annelik bu işte
Hep mücadele hep kosturma sık dişini arkadaşım cocugunla keyifle oturacagin oynayacagin günlerde gelecek
Esin keşke biraz anlasa seni
Bence biraz izah et susma içine atma
Belki farkına varamadi durumunun :/

3 37januse37 cnm öncelikle geçmiş olsun inş hemen toparlanırsın. Eşin için de sıkma canını. bn de çok yıprandm bi ara berbat bi pskljiye sahiptim şimdi de ara ara ağlama krizlerine giriyorm ama sanırım seninle tek farkımız sen evliliğinden şikayetçisin. O yüzden kocanla iyi ya da kötü sorununu halletmeden kendini rahatlatamazsın ya uzlaşmacı bi şekilde anlat sıkıntılarını vs ya da bağır çağır da anlat stres gider üstünden o da bi şekilde anlayacaktır herhalde... Ya da bırak yemek yapma mesela kendine atışturacak bişeyler yap tabi fırsatın olursa.. akşam da yapamadım de hastaym yattım de 2-3 gün bu böyle gitsin belki yardım etmeye başlar en azından bi yükün gider. Ya da ne bileyim hiç bi şekilde çözüm olmayacağuna inanıyosan da bi süre burda yaz o bile seni rahatlatır en azından bana 1 gün bile olsa huzur veriyo burda teselli bulmak.. Allah yardımcın olsun cnm. Sabırrr

Ben sayfaları kaçırdım sanırım ya tatlilavinya hastamisn canm geçmiş olsun
Bebisi kilolu anneler masalah kizlar saglikla huzurla neseyle buyusun bebislrimiz cok guzeller ya böyle sarılıp birakmayasim geliyor ben yemek yaparken eşim geliyor bebis kucagindayken oh dayanamıyorum sariliyorum eşimde diyorki tost oldu oglan

Canım benim oğlumda 24 ağustos ta dogdu

Hic
Hiç sorma canım bizimkide öyle hep tıkalı kıyameti koparıyor isgence resmen

C
Canm inan bende çok üzülüyorum allahım hidayet merhamet versin ins.oh ne güzel hiçbir şey ile ilgilenme sonrada evlat sahibi ol hiçbirşeyi haketmiyor böyleleri aslında biz zaten çok yoruluyoruz çocuğa bakmak kolay değil bide ev işi olunca daha beter oluyor...benim eşimde şehir dışında çalışıyor hafta ici annemlerde kalıyorum 5 10 dk seviyorlar sonra geri veriyorlar...bazen öyle bir anım oluyorki cildiriyorum eşime kızıyorum tek başıma büyütüyorum diye yapacak bişeyi yok gerçi onunda canı gidiyor çok düşkün ogluşumuza felaket aglamasina falan hiç dayanamaz çok pinpirikli kucağına almak ister alır ama düzgün tutamaz oğlum 5dk durur ağlamaya başlar canım al oğlunu durmuyor der sinir olurum bende çocuk uyuyunca sende uyu çok yoruldun der ama evin işini kim yapacak ona kalsa temizlik yapacak kadar kirli değil der...sana daha çok üzülüyorum canım...keşke bişeler yapabilşek yardımcı olabilsek

Ateş yapiyomu bitane kullandım iki gün o ateş yapti

Benimki hiç dayanamiyo sallanmaya koluma yatacak illa bi elinde süreklibeni yoklar kkolun uyusuyo
Benimkinin üç çeşit uyuma şekli var :)) Ruh haline göre değişiyor.Bazen ayağımda bazen ayakta sallayarak, kimi zaman yanına yatıyorum, kimi zamanda kendisi yanlız kalmak istiyor koyuyorum yatağına öyle düşünüyor (ne düşünüyorsa artık)bir bakıyorum uyumuş :)) kendisi belirliyor yatma şeklini.Ama yanlız kalarak uyuması dışında diğerlerinde mutlaka bir eli ile benim elimi tutuyor.Dolayısıyla çok renkli bir hayatımız var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…