2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Iyi aksamlar kizlar, bugun cok hasta oldum, birden atesim 39u'u gecti. Acile gittim. Atesim dustu ama acayip basim agridi tum gun. Grip olmusum, ben de salgina yakalanmisim.
Oglum da yattim onla ilgilenmedim diye trip atti
Ne zaman gecer acaba
Geçmiş olsun canım.Grip bildiğim kadarıyla şiddeti üç gün tam geçmesi bir hafta sürüyor.Tabi beslenme ve dinlenme hastalığı daha çabuk iyileştiriyor.

allahim her iki saatte bir kalkmak.arada yarim saat yarim saat sut sagmak .bebeis miikirdaninca kalkip yatağın ayak uyucuna yerlesip park.yatagini sallamak. ahh birde o agizdan dusen emzikler olmasauyku sersemiyken bulmak cok zor oluyor . babasi dinlensin diye alarm kuruyorum sutu isitip geliyorum normalde aglarken pislayan o o oluyor adamcagiz ilk defa 5 saat uyudu :) kiz benim hakkimi hic odeyemez

M merllin kız ne tatliymis öyle yürümeye başlayınca neler yapcani dusunuyodur
valla artık hayalleri nasıl merak ediyorum :))Varmı böyle yanlız kalıp düşünmek isteyen bebek şimdi ayakta istemedi kucağıma aldım ıı yatağına yatırdım kendi kendi ne takılıyo :)) ama bundan önceki yatırışımda da kucak istiyodu :))

Iyi aksamlar kizlar, bugun cok hasta oldum, birden atesim 39u'u gecti. Acile gittim. Atesim dustu ama acayip basim agridi tum gun. Grip olmusum, ben de salgina yakalanmisim.
Oglum da yattim onla ilgilenmedim diye trip atti
Ne zaman gecer acaba
Geçmiş olsun Can'ım inş bebişe geçmeden atlatırsında oğluşunla güzel güzel oynarsın

Kizlar ben hep yorgun hjssediyorum, bebis uyurken pek dinlenemiyorm ondan mi acaba ev işleri de birikti. canm hiçbirşey yapmak istemiyor.sürekli uykuluyum, normal hayata ne zaman döneceğiz acaba sizde durumlar nasil

Allahım yardımcın olsun Can'ım inş bundan sonraki hayatın çok güzel olur eşin insafa gelir allahım kalbine vicdan koyar Nasıl böyle insanlar vicdansızca yaşayabiliyor ya o senşnnkarın çocuğunun annesi hayat arkadaşın uyku sana gezme tozma sana dinlenme sana da neden bu kadına çocuk bakma temizlik yapma düşüyo anlamadım Allah ıslah etsin

Her zaman söylerim Bi insanda herşeyden önce vicdan olması lazım vicdansız Bi insandan herşeyi beklerim ben

Canim herkes hemen hemen ayni seyleri soylemis ama bu sorunu senin cozmen gerekiyo.. Cunku esinin halden anladigi yok sanirim.. Tek basina hem cocuk hem evi goturmenin imkani yok bence.. Ne demek ya cocugu koyup aglatio kendi telle ugrasiyo.. Biliyo ki aglayinca sn gelip alicaksin. Birak biraz aglasin bebek de aglamaktan zarar gelmez. Bn 10 gundur uyku egitimi icin baya bi aglatiyorum aslinda aglamiyo sipalar bagiriyolar.. Kucak istiyolar.. Eger bebekle hicbi sekilde ilgilenmiyo diosan diger isleri yapma..

Benim esim de ilk aylarda cok sinirleniyodu, bebegi nasil susturacagini bilmiodu ve surekli bagiriodu niye agliyo bu die bn de basta hic ona vermiyodum yine kizacak sinirlencek diye ama baktim ki oyle bisi mumkun degil. Mecbur bakicak da ogrencek de

Yetisemiyosan eve kadin al.. Ha almiyo mu o zaman hic is yapma.. Bosver bi ay da evin pis olsun. Kendi camasirini yika onunkileri yikama.. Kendin atistir o gelmeden yemek yapamadim de.. Sen bebegi oyala bn yemek yapicam de.. Aksama
kadar kucagimdan inmedi sn de gezdir de.. Bak o zaman nasil gezdiriyo. Hem bebekle ilgilendikce aralarindaki bag guclenir ve kendi de almak ister.

Maşallah valla bu bebişleri Nasıl besliyorsunuz yaw bnmki daha 6500 gr 63 cm falan erkek mi acaba bebeğiniz erkekler daha iri oluyor

Benim kizda cok minik. 8 ocakta tartildi en son 6kgdi. Emmiyo mama aliyo :) bu arada 2580 dogmustu. Saglikli olsunlar muhim degil. Emerek kilosu iyi olanlarin hepsine masallah subanallah. Bol bol sut olsun

Maşallah valla bu bebişleri Nasıl besliyorsunuz yaw bnmki daha 6500 gr 63 cm falan erkek mi acaba bebeğiniz erkekler daha iri oluyor
Yok canim kız bebeğim 4300 gr doğdu ilk ay mama çok verdik sütüm azdı o ay 1800 gr aldı 2. Ay mamayi biraktim o ay dan sonra 500 600 gr aldi

Yok canim kız bebeğim 4300 gr doğdu ilk ay mama çok verdik sütüm azdı o ay 1800 gr aldı 2. Ay mamayi biraktim o ay dan sonra 500 600 gr aldi
maşallah maşallah mama çok kilo aldırıyor galiba biz 4 ay kontrolüne gidemedik kar yağdıcok merak ediyorum son durum nedir ama en son 6 kg idi 6.5 falan olmustur max

Kizlar benim oglum 16 eylulde dogdu dun 4 aylik asisi oldu dunden beri hala ateşi devam ediyor sixin asidan sonra atesi yukseldi mi hiccc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…