2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bizim tulum hayal oldu yine canm kisa geldi tulumcuk battaniyeyle yatiyor yine oğlan

b

ben içine yarim kolu zibin corap giydrdm hasta a ettim gene zibin ince pijama takimi kulotlu corap gidrdm ustu neyse normal battaniye Odamız 23 24 olurdu şimdi 21 22"cok soguk hava kombi yok kalorifer sönüyor
Canm gece 18-19 derece diyordu bizim dr ama ne kadar dogru bilmem hepsi farkli atiyor drlara gicigim bu aralar:)

Canm gece 18-19 derece diyordu bizim dr ama ne kadar dogru bilmem hepsi farkli atiyor drlara gicigim bu aralar:)
sorma yaaa valla ayarsizlar sözüm meclisten disari :) benim minnak da cok huzursuzdu yaa.kesintisiz yatamadi kuzum sabahtan beri iyice rahatsiz oldu ins uyur . ben yine sut sagiyorum aman allah sağlık sıhhat versinde sagim diyorum artik.

Kizlar uyuturken uyku tulumu giydiren varmi nasil terliyormu bebisiniz içinde tulumun içine ne giydiriyorsunuz? Birde ustune hicbirsey ortmuyormusunuz?
Benim bebis gevsek kundak yapip yatirinca usuyor gibi geliyordu bana. Torba gibi olan uyku tulumlarini hic sevmedi ellerini ayaklarıni kisitladigi icin. Ben de netten hevesle ayakli uyku tulumu aldım. Nete o kadar görünmüyordu bayağı kalınmış. Giydirdim yatirdim. Icinde uzun kollu badi, uzun kollu zibin, 1 tane patikli pantolon vardi. Acayip terlemis, 1 saat sonra ağlamaya başladı. Terini görünce henen çıkardım uyku tulumunu. Emzireyim uykusuna dalsin dedim, ne üstünü degistirdim ne sırtına bir şey geçirdim, iyice uyanacak korkusuyla. Galiba o gece usuttum bebegi. Şu anda bu mesaji hastaneden yazıyorum, bugün yatis yapti doktor, 2 gün hastanedeyiz, bebis bronsiyolit olmuş. Bi de esim gripti. Hangimiz sebep olduk bilmiyorum. Ama tedavisi cok zor. Cok üzgünüm. Uyku tulumunu bir daha kullanamayacagim, hatta gördükçe kendime kiziyorum.

Canim gecmis olsun. Ben de cok kalin olmasin diye netten almadim. Hem de ic kisminin penye olmasina dikat ettim. Ilk gun terletti mi diye surekli kontrol ettim. En kotusu terlemek cunku. Terinin ustunde sogumasi hastalandirir der annem ins bi an once duzelir bebisin

maşallah canım boyu ne kadar uzunmuş allahım esirgesin kilosu da bi tık fazla sanki mamayla mı besleniyor.
Mamayi 1. Aydan sonra çok azaltıp 2. Ay tamamen kestim canim kızıma çok kilo yaptı mama şükür süt de artınca gerek kalmadı 4300 gr dogduk zaten canim ilk ay mama ile 1800 gr aldı

Yok canim uyuyamadim kahvaltı hazırlıyorum :)
qyy bende yaaa 10 da yattim00.45 te kalktim.o saatten beri dn don tam daldim benimki kalkti sut verdim icmedi ayagima aldım salliyorum ayaklarim sallanmiyor resmen.

clara cok gecmis olsun canm bende baktkm ama anlayamadim.terlemis mi ins terlememistr. allah acil şifalar versin

Aynen canim eşimi işe gönderdim uyuyacağım inşallah hadi bana iyi uykular:)

Geçmiş olsun canım.Umarım tez vakitte iyileşir.Ama kendini suçlama bilemezdin

@tatlilavinya canım biz aynı gün doğum yapmıştık.Senin bebeğin dönüyormu? diş kaşıntıları başladımı ? Bizimki üç dört gündür sırt üstü yatırıyorum yüzüstü dönüyor sonra etrafında turluyor.Dişleri ise fena neşeliyken birden ağlıyor.Dişleri kaşınıyor sanırım.Sen diş için ne yapıyorsun ?

Cok geçmiş olsun canm cok uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…