?@tatlilavinya canım biz aynı gün doğum yapmıştık.Senin bebeğin dönüyormu? diş kaşıntıları başladımı ? Bizimki üç dört gündür sırt üstü yatırıyorum yüzüstü dönüyor sonra etrafında turluyor.Dişleri ise fena neşeliyken birden ağlıyor.Dişleri kaşınıyor sanırım.Sen diş için ne yapıyorsun ?
cnm çok geçmiş olsun allahım şifa versinBenim bebis gevsek kundak yapip yatirinca usuyor gibi geliyordu bana. Torba gibi olan uyku tulumlarini hic sevmedi ellerini ayaklarıni kisitladigi icin. Ben de netten hevesle ayakli uyku tulumu aldım. Nete o kadar görünmüyordu bayağı kalınmış. Giydirdim yatirdim. Icinde uzun kollu badi, uzun kollu zibin, 1 tane patikli pantolon vardi. Acayip terlemis, 1 saat sonra ağlamaya başladı. Terini görünce henen çıkardım uyku tulumunu. Emzireyim uykusuna dalsin dedim, ne üstünü degistirdim ne sırtına bir şey geçirdim, iyice uyanacak korkusuyla. Galiba o gece usuttum bebegi. Şu anda bu mesaji hastaneden yazıyorum, bugün yatis yapti doktor, 2 gün hastanedeyiz, bebis bronsiyolit olmuş. Bi de esim gripti. Hangimiz sebep olduk bilmiyorum. Ama tedavisi cok zor. Cok üzgünüm. Uyku tulumunu bir daha kullanamayacagim, hatta gördükçe kendime kiziyorum.
cnm geçmiş olsun sana oğluma denediğim ve çok iyi gelen birşey söyleyeyim denemek istersen...halis zeytinyağını ocakta hafif ısıtırken içine iyice kum gibi ufaladığınkuru naneyi at ve ocaktan al sırtına ve göğsüne sür üzerine hava almayacağı bir bez türünden koy mutlaka sabah farkını göreceksin.....Kizlar ya bebisim hasta oldu burnu akıyor oksuruyor şimdi doktora goturecez.cokncanim sıkılıyor evden disarida cikarmiyorum ama hasta oldu genede.ablası hastaydı ondan bulaştı galiba.
Benim bebis gevsek kundak yapip yatirinca usuyor gibi geliyordu bana. Torba gibi olan uyku tulumlarini hic sevmedi ellerini ayaklarıni kisitladigi icin. Ben de netten hevesle ayakli uyku tulumu aldım. Nete o kadar görünmüyordu bayağı kalınmış. Giydirdim yatirdim. Icinde uzun kollu badi, uzun kollu zibin, 1 tane patikli pantolon vardi. Acayip terlemis, 1 saat sonra ağlamaya başladı. Terini görünce henen çıkardım uyku tulumunu. Emzireyim uykusuna dalsin dedim, ne üstünü degistirdim ne sırtına bir şey geçirdim, iyice uyanacak korkusuyla. Galiba o gece usuttum bebegi. Şu anda bu mesaji hastaneden yazıyorum, bugün yatis yapti doktor, 2 gün hastanedeyiz, bebis bronsiyolit olmuş. Bi de esim gripti. Hangimiz sebep olduk bilmiyorum. Ama tedavisi cok zor. Cok üzgünüm. Uyku tulumunu bir daha kullanamayacagim, hatta gördükçe kendime kiziyorum.
Kizlar ya bebisim hasta oldu burnu akıyor oksuruyor şimdi doktora goturecez.cokncanim sıkılıyor evden disarida cikarmiyorum ama hasta oldu genede.ablası hastaydı ondan bulaştı galiba.
Ya aynen kızım doğmadan önce her fırsatta tavuk gibi uyurdum kanepede yerde nerde olursa artık ama şimdi rahat yatağımda bile uykuya zor dalıyorum uyanıncada aynı kamyon çarpmış gibiyimyaaa uykusuzlktan tabiri caizse geberiyorum ama uyuyamıyor um
Çok geçmiş olsun Can'ım eabbim acil şifalar versin çok üzüldüm ya ufacık bebiş boronşit üffffBenim bebis gevsek kundak yapip yatirinca usuyor gibi geliyordu bana. Torba gibi olan uyku tulumlarini hic sevmedi ellerini ayaklarıni kisitladigi icin. Ben de netten hevesle ayakli uyku tulumu aldım. Nete o kadar görünmüyordu bayağı kalınmış. Giydirdim yatirdim. Icinde uzun kollu badi, uzun kollu zibin, 1 tane patikli pantolon vardi. Acayip terlemis, 1 saat sonra ağlamaya başladı. Terini görünce henen çıkardım uyku tulumunu. Emzireyim uykusuna dalsin dedim, ne üstünü degistirdim ne sırtına bir şey geçirdim, iyice uyanacak korkusuyla. Galiba o gece usuttum bebegi. Şu anda bu mesaji hastaneden yazıyorum, bugün yatis yapti doktor, 2 gün hastanedeyiz, bebis bronsiyolit olmuş. Bi de esim gripti. Hangimiz sebep olduk bilmiyorum. Ama tedavisi cok zor. Cok üzgünüm. Uyku tulumunu bir daha kullanamayacagim, hatta gördükçe kendime kiziyorum.
maşallah canım zaten kilolu doğmuş ondan demekki aman sağlıklı olsunlar da kilo çok iyi değil canım.Mamayi 1. Aydan sonra çok azaltıp 2. Ay tamamen kestim canim kızıma çok kilo yaptı mama şükür süt de artınca gerek kalmadı 4300 gr dogduk zaten canim ilk ay mama ile 1800 gr aldı
Hasta olanlara acil şifalar valla bu ara herkes kırılıyor hastalıktan galiba. Bizim oğlan da çok öksürdü gece. Dışarı çıkmıyoruz kolay kolay, hasta olanlarla görüşmüyoruz nereden kapıyolar hastalığı anlamadım. Bu ay 550 gr almış 3 cm uzamış. aşısını yaptırdık belki de ondan öksürdü, biri zatürre aşısıydı çünkü. Sadece mama aldığı için ek gıdaya başlattı. Hem de meyveylehep sebzeyle başlatın meyvenin tadına alışınca sebze yemez diyo uzmanlar. Arada kaldım
allaha şükür bizim doktorumuz anne sütü öncelikli diyor sürekli. emmek istemiyor ama ben uyurken falan emzirdim bir aydır dedim hep öyle devam et başka bir şey verme sakın dedi kilo alımı iyi dedi yani böyle doktorlar da var :) kan damlasına başlattı bizimki de ama ben bir iki gün verdim çocuk kabız oldu o kadar düzene girmişti halbuki kabız olunca huysuzluğu da başladı keyfi kaçtı yavrumun. hemen bıraktım vermiyorum artık kanı var mı yok mu neye göre veriyosun bu damlayı, sağlık ocakları şeker dağıtır gibi dağıtıyor.Bnde aynen canım emmiyor diyorum adam mama ver diyor ek gıda ver diyor bu kadar basitmi arkadasjm hani en güzel besin anne sütüydu emmiyor diye hemen ek bişiylere geçiriyorlar çözüm bulmalari gerekirken butun drlar emmiyorsa okey diyorlar ileride iki ay sonra baslatmazlarsa bu minik bebisleri ek gidaya sasirmam hayir allahtan oglum direndide ek gida almadı simdi sütü icmeye başladı alsaydi hem sütum azalirdi hemde erkenden ek gidaya mamaya baslardik bnde devit veriyorum kan damlasi vermiyorum cunku baktimki bazi drlar anne sutunde var ilk altı ay Demire ihtiyaç yok diyor kimisi dorduncu ayda baslatiyor nedir yani bu fikir ayrılığına sebep olan olay ayni kitabi okumuyonuzmu arkadaşım!
Kızım mama da yediği için bizde gelecek ay ek gıdaya başlıcaz. Bakalım Bize ne diyecek neyle başlıcaz
allaha şükür bizim doktorumuz anne sütü öncelikli diyor sürekli. emmek istemiyor ama ben uyurken falan emzirdim bir aydır dedim hep öyle devam et başka bir şey verme sakın dedi kilo alımı iyi dedi yani böyle doktorlar da var :) kan damlasına başlattı bizimki de ama ben bir iki gün verdim çocuk kabız oldu o kadar düzene girmişti halbuki kabız olunca huysuzluğu da başladı keyfi kaçtı yavrumun. hemen bıraktım vermiyorum artık kanı var mı yok mu neye göre veriyosun bu damlayı, sağlık ocakları şeker dağıtır gibi dağıtıyor.
canim muzla baslanmaz.muz alerjik.doktorumuz elma armut dedi.sebze olarakta patates,havuc,kabak.kabak mevsimi degil.biz organik pazarda bulamadik.bixde 4.ayda basladik alerjimuzden dolayi.biliyosundur elma,armut cam rende olacak.sebzeyi mutlaka basla.tatliya alisir.Bu arada dün çeyrek muzla başladım. Nasıl yeneceğini bilmediğinden epey komik hallere büründüalıştı tabi biberondan çek gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?