2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

sade kahve bebisin kaç aylık canım ve muzu biberon da nasıl veriyom
muzu biberonda vermedim canım mamayı biberonla içiyo. 4 aylık oldu 3 gün önce

Hadi ya elma armut dedi ama aklımda muz da kalmış niyeyse. Vermiyim o zaman bi daha

Son düzenleme:
Bugun 4. Ay kontrolumuz vardi moralim bozuldu kizim 25 gunde 150 gr almis sadece anne sutu aliyor. Doktorumuz ciddi dusus var dedi ve yogurda baslayabilecegimizi soyledi. Zaten hergun yarim cay kasigi pekmez ve taze meyve suyu veriyordum 2 cay kasigi kadar. simdi birde yogurt eklendi. Ikindi vaktinde 1 kasik kadar basla 3 5 kasik olarak arttirarak ver dedi. Bakalim ins kilo alir. Erkenmi acaba yogurt icin bilemedim

maşallah canım zaten kilolu doğmuş ondan demekki aman sağlıklı olsunlar da kilo çok iyi değil canım.
Aynen canim cok kilo iyi değil ilk ay çok alınca aylık takipteydik zaten şeker falan mı var diye şükür mamayi bırakınca az aldı kilolu çocuğu sevmiyorum

Gece emziriyormusun canim gunduz nasil emiyor? Ek gıdaya hemen geçme bir hafta anne sutunu gece iki saatte bir ver gunduZde sık vermeye calis bir hafta sonunda almazsa ek gidaya gec

Ya kizlar benim 3 gün önce iki gun süren kahverengi ve pembe akıntım oldu hala hasta olmadım neden olabilir 3 gündür bekliyorum gelen yok

Canım çok nazar değiyor ya her goren söylüyor yanakları çok tatlı boyu uzun diye herseyi söylüyorlar küçük bebek demiyorlar

nazar konusunda haklısın canım ama senin bebeğin zaten baya tombul doğmuş, benimki 3200 doğdu mesela minicikti :)

Sebzeyle başlamaya cesaret edemiyorum bağırsakları midesi falan kaldırır mı acaba diye. Mecbur güvenicem içime sinmese de
Canım ablamda dün öyle dedi.İlkin havuçla başlat bir hafta devam et sonra havuca patates ilave et bir haftada öyle devam et dedi sonra üçüncü sebzeyi koyarsın.Ama yeşil sebze koymamalıymışız.Onun için erken 7. 8 aylarda verebilirmişiz.Yoğurt vereceksek keçi sütü yada anne sütü ile yapılan olacak dedi.Havuç şekeri yüksek bir gıda ben rendeleyip buharda pşiricem hafif.Ben ek gıdaya tam başlamıyacam anne sütü alıyor diye ama iki üç çay kaşığı vereceğim alışsın diye

Aynisi bnde oldu canım dün draa gttim usge birsey çıkmadı yumurtlama döneminde olabiliyormus birde adetin gecerse gel test yapalım dedi
Ya kizlar benim 3 gün önce iki gun süren kahverengi ve pembe akıntım oldu hala hasta olmadım neden olabilir 3 gündür bekliyorum gelen yok

canım benimki çok tembel sanırım, eskiden dönerdi şimdi hiç oralı olmuyor.sırtüstünden yüzüstü hiç dönmedi zaten anca yüzüstü bırakınca sırtüstü oluyodu şimdi onu da bıraktı.kalkmaya çalışıyor işte. etrafı çok kesiyor.
oyuncakları da zorla tutturuyorum.ağzına götürmeye çalışıyor.
dr.a neden dönmüyor diye sordum ama her çcouk dönmez, emeklemez, bir şey yok bunda motor becerileri iyi dedi.
bakalım bugün yine minderine koyup incelerim napcak diye.zorlayınca kızıyor çünkü, ben kıyamıyorum da babası zorluyor hareket etsin diye
diş için de elini geveliyor gibi, öyle anlarda diş kaşıyıcı ya da emzik veriyorum. ama huzursuz değil, ağlaması fln yok sakin sakin takılıyor.o yüzden bir şey yapmıyorum.

verme canım 6.ayda başlarsın. sağlık ocaklarına bakma sen

Hepinize teşekkür ederim kızlar.doktordan geldik boğazı kızarmış ciğerinde bişey yokmuş şükür.ilac verdi antibiyotik peditus verdi.

geçmiş olsun canım, kullanacak mısn?
bazısı antiboyitiğe karşı o yüzden soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…