Bu hastalık salgını ne Zaman geçecek acaba ya bnde evden çocuğu cikaramiyorum korkumdanHasta olan tüm bebişlere acil şifalar diliyorum hepimiz daha fazla hastalanmadan şu kışı bi atlatsaydık. Gün sayıyorum vallahi
Hepinize teşekkür ederim kızlar.doktordan geldik boğazı kızarmış ciğerinde bişey yokmuş şükür.ilac verdi antibiyotikpeditus verdi.
muzu biberonda vermedim canım mamayı biberonla içiyo. 4 aylık oldu 3 gün öncesade kahve bebisin kaç aylık canım ve muzu biberon da nasıl veriyom
Hadi yacanim muzla baslanmaz.muz alerjik.doktorumuz elma armut dedi.sebze olarakta patates,havuc,kabak.kabak mevsimi degil.biz organik pazarda bulamadik.bixde 4.ayda basladik alerjimuzden dolayi.biliyosundur elma,armut cam rende olacak.sebzeyi mutlaka basla.tatliya alisir.
Aynen canim cok kilo iyi değil ilk ay çok alınca aylık takipteydik zaten şeker falan mı var diye şükür mamayi bırakınca az aldı kilolu çocuğu sevmiyorummaşallah canım zaten kilolu doğmuş ondan demekki aman sağlıklı olsunlar da kilo çok iyi değil canım.
Gece emziriyormusun canim gunduz nasil emiyor? Ek gıdaya hemen geçme bir hafta anne sutunu gece iki saatte bir ver gunduZde sık vermeye calis bir hafta sonunda almazsa ek gidaya gecBugun 4. Ay kontrolumuz vardi moralim bozuldu kizim 25 gunde 150 gr almissadece anne sutu aliyor. Doktorumuz ciddi dusus var dedi ve yogurda baslayabilecegimizi soyledi. Zaten hergun yarim cay kasigi pekmez ve taze meyve suyu veriyordum 2 cay kasigi kadar. simdi birde yogurt eklendi. Ikindi vaktinde 1 kasik kadar basla 3 5 kasik olarak arttirarak ver dedi. Bakalim ins kilo alir. Erkenmi acaba yogurt icin bilemedim
Canım ben kilolu çocuğu sevmiyorum kızıma mama boş yere o kadar kilo aldırdı şükür biraktirdim sütüm artınca
4+ 10 günlük canımCnm bebişim kaç aylık
?
Canım çok nazar değiyor ya her goren söylüyor yanakları çok tatlı boyu uzun diye herseyi söylüyorlar küçük bebek demiyorlarben de çok severim tombul bebek :)
Evet canim.. Grip ilaclari kullanilmiyo diye biliyorum
Canım çok nazar değiyor ya her goren söylüyor yanakları çok tatlı boyu uzun diye herseyi söylüyorlar küçük bebek demiyorlar
Canım ablamda dün öyle dedi.İlkin havuçla başlat bir hafta devam et sonra havuca patates ilave et bir haftada öyle devam et dedi sonra üçüncü sebzeyi koyarsın.Ama yeşil sebze koymamalıymışız.Onun için erken 7. 8 aylarda verebilirmişiz.Yoğurt vereceksek keçi sütü yada anne sütü ile yapılan olacak dedi.Havuç şekeri yüksek bir gıda ben rendeleyip buharda pşiricem hafif.Ben ek gıdaya tam başlamıyacam anne sütü alıyor diye ama iki üç çay kaşığı vereceğim alışsın diyeSebzeyle başlamaya cesaret edemiyorum bağırsakları midesi falan kaldırır mı acaba diye. Mecbur güvenicem içime sinmese de
Ya kizlar benim 3 gün önce iki gun süren kahverengi ve pembe akıntım oldu hala hasta olmadım neden olabilir 3 gündür bekliyorum gelen yok
@tatlilavinya canım biz aynı gün doğum yapmıştık.Senin bebeğin dönüyormu? diş kaşıntıları başladımı ? Bizimki üç dört gündür sırt üstü yatırıyorum yüzüstü dönüyor sonra etrafında turluyor.Dişleri ise fena neşeliyken birden ağlıyor.Dişleri kaşınıyor sanırım.Sen diş için ne yapıyorsun ?
allaha şükür bizim doktorumuz anne sütü öncelikli diyor sürekli. emmek istemiyor ama ben uyurken falan emzirdim bir aydır dedim hep öyle devam et başka bir şey verme sakın dedi kilo alımı iyi dedi yani böyle doktorlar da var :) kan damlasına başlattı bizimki de ama ben bir iki gün verdim çocuk kabız oldu o kadar düzene girmişti halbuki kabız olunca huysuzluğu da başladı keyfi kaçtı yavrumun. hemen bıraktım vermiyorum artık kanı var mı yok mu neye göre veriyosun bu damlayı, sağlık ocakları şeker dağıtır gibi dağıtıyor.
Hepinize teşekkür ederim kızlar.doktordan geldik boğazı kızarmış ciğerinde bişey yokmuş şükür.ilac verdi antibiyotikpeditus verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?