2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

kızlar benim hastalığım minik bebeğime geçmemiştir inşallah, ateşi yok. onun dışında anlayabilir miyim?
korkumdan banyo yaptırmıyorum. bu 4.gün. eğer mikrobu kaptıysa bağışıklık düştüğünde hemen ortaya çıkar diye.
benim banyodan sonra ortaya çıktı çünkü.

evet evet bayağıdır mama vermiyorum.Ama havalar soğuk çıkartıp tartmak istiyorum kilo alımı nasıl diye??Eğer kilo alımı düşükse ona göre davranıcam.Şimdilik sorun yok gibi ama bakalım

iyi bari benim de iki gündür yine nazlanıyor,bi çözebilsem sorunu nedir

Biz de sırf mama beslendiğimiz için ek gıdaya 15-20 gün önce başladık. Meyve ile başladık istemesem de. Muz elme suyu veya armut suyu bisküvi keçi sütü karışımıyla. Artk sebzeye başlamamız gerekiyomuş çorba gibi. Bi de gece maması olarak myhallebi. Ama oğlumun huysuzluğundan hazırlayamadn. Yoğurt mayalayamadm. Biberonunu bile zor yıkıyorum. Hep kucakta uykusu yok. Hergün bu tempoya dayanamıyorm yıprandım çok yorgunum uykum var yemek bile yiyemiyorum. İçim sıkıldı artk yaşama sevincimi kaybediyorm. Allahım güç ver sabır ver yardım et

Canım belki dış huysuzlugudur sabret geçecek bu günler bi yeri agrimasa öyle huysuz olmaz sakin kendini strese sokma huysuz olduğunda daha sıkı saril

Yvzbt canım muz kabız yapmazmi bide az önce biri yazdı alerji yapabilir diye bisküvi neden kullaniyonki

Yvzbt canım muz kabız yapmazmi bide az önce biri yazdı alerji yapabilir diye bisküvi neden kullaniyonki
Yarım muz cnm. Sanırım keçi sütyle dengeleniyo tam bilmiyorum da. Elma yerine armut dedi kabız yapmasın diye. Tarifi de dr verdi hipp in organik bisküvisi var 3-4 tane ondan koyuyorum iştahı güzel maşallah Gece tok tutması için. Açıkçası daha önce başka dr a gidiyoduk. Onun yüzünden çok sıkıntı yaşadık. Şimdiki dr un çok faydasını gördüm o yüzden çok sorgulamıyorm. 36 sene çocuk hastanesinde çalışmış hatta eşimin de çocukluk dr u. Çok fazla tanıdık var giden. O yüzden güveniyorm ya da güvenmek zorunda kalıyorm. Mama verme emzir diye direten dr lardan.

Oğlumun diş sıkıntısı mı ne bilmiyorm ama devamlı kucağımda odadan odaya geziyoruz Çok bunalttı beni artık eve hapsolmuş olmuş gibi hissediyorum ne zaman normale döneceğiz galiba yine bunalımdayım kimse yok yanımda yapayalnız hissediyorum kendimi Allah'ım Önce sağlık sonra güç ve sabır versin

Canım benimkide sürekli kucagimda yeminle gün sayiyo bide ankaraya yaz geç geliyo zaten burada iki mevsim yasiyoz yaz gelsin dışarı cikmadigim tek günüm bile olmayacak inşallah memlekete gidip baharı yaşayıp yaza buraya gelcem güzelsşeyler dusun ocakta son on gün ilk vermeye 2 ay kaldı mesela

ben de dışarı çıkıp gezmek gezmek gezmek iatiyorum bebisimle. arabasini aldik duruyo daha tadini cikaramadim yaa. ben bi de yurumeyi coook severim eve tikildik:/ kis bebesi zor muymus ne

Tşkkr ederm cnm :) bir an önce gelsin bahar yaz. Bizler de hava alalım. İzmirdeyim buraya pek kar yağmaz. Yağarsa görmemişler gibi takılırıZ. Şuan kar yağıyo ve camdan bakıp geçen seneyi düşünüyorm ağlamaklı. Kar yağdığında sırf oynamak için bi ton yol gitmiştik hamileyken... Bir an önce büyüsün biraz daha kendi kendine vakit geçirebilsin. Uykusu düzene girsin. Allah hepimizn yardmcısı olsn.

ben de dışarı çıkıp gezmek gezmek gezmek iatiyorum bebisimle. arabasini aldik duruyo daha tadini cikaramadim yaa. ben bi de yurumeyi coook severim eve tikildik:/ kis bebesi zor muymus ne
Cnm bnm en çok şürettiğşm şey kış olması. Eğer hava güzel olsaydı dışarda insanlar dolaşsaydı, ağlayan uyuyamayan huysuz ve küçücük bi bebekle dışarı çıkamayınca herhalde tam anlamıyla yerdim kafayı. Şimdiki halimden beter olurdum

o zaman en guzeel zamanda dogurmusuz ohhhh canimiza degsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…