çocuk dr.una da sordum, kullanın zararı olmaz dedi
evet evet bayağıdır mama vermiyorum.Ama havalar soğuk çıkartıp tartmak istiyorum kilo alımı nasıl diye??Eğer kilo alımı düşükse ona göre davranıcam.Şimdilik sorun yok gibi ama bakalım
evet evet bayağıdır mama vermiyorum.Ama havalar soğuk çıkartıp tartmak istiyorum kilo alımı nasıl diye??Eğer kilo alımı düşükse ona göre davranıcam.Şimdilik sorun yok gibi ama bakalım
Hadi yaagecen hafta hastalandim bn de hic ilac icmedim, süründüm
Hadi yaagecen hafta hastalandim bn de hic ilac icmedim, süründüm
Biz de sırf mama beslendiğimiz için ek gıdaya 15-20 gün önce başladık. Meyve ile başladık istemesem de. Muz elme suyu veya armut suyu bisküvi keçi sütü karışımıyla. Artk sebzeye başlamamız gerekiyomuş çorba gibi. Bi de gece maması olarak myhallebi. Ama oğlumun huysuzluğundan hazırlayamadn. Yoğurt mayalayamadm. Biberonunu bile zor yıkıyorum. Hep kucakta uykusu yok. Hergün bu tempoya dayanamıyorm yıprandım çok yorgunum uykum var yemek bile yiyemiyorum. İçim sıkıldı artk yaşama sevincimi kaybediyorm. Allahım güç ver sabır ver yardım et
Ben hıc adet olmadım daha canim tüp bebek yaptırdık ilkinde diye korunmuyoruZ daAynisi bnde oldu canım dün draa gttim usge birsey çıkmadı yumurtlama döneminde olabiliyormus birde adetin gecerse gel test yapalım dedi
Yarım muz cnm. Sanırım keçi sütyle dengeleniyo tam bilmiyorum da. Elma yerine armut dedi kabız yapmasın diye. Tarifi de dr verdi hipp in organik bisküvisi var 3-4 tane ondan koyuyorum iştahı güzel maşallahYvzbt canım muz kabız yapmazmi bide az önce biri yazdı alerji yapabilir diye bisküvi neden kullaniyonki
ben de dışarı çıkıp gezmek gezmek gezmek iatiyorum bebisimle. arabasini aldik duruyo daha tadini cikaramadim yaa. ben bi de yurumeyi coook severim eve tikildik:/ kis bebesi zor muymus neCanım benimkide sürekli kucagimda yeminle gün sayiyo bide ankaraya yaz geç geliyo zaten burada iki mevsim yasiyoz yaz gelsin dışarı cikmadigim tek günüm bile olmayacak inşallah memlekete gidip baharı yaşayıp yaza buraya gelcem güzelsşeyler dusun ocakta son on gün ilk vermeye 2 ay kaldı mesela
Tşkkr ederm cnm :) bir an önce gelsin bahar yaz. Bizler de hava alalım. İzmirdeyim buraya pek kar yağmaz. Yağarsa görmemişler gibi takılırıZ. Şuan kar yağıyo ve camdan bakıp geçen seneyi düşünüyorm ağlamaklı. Kar yağdığında sırf oynamak için bi ton yol gitmiştik hamileyken... Bir an önce büyüsün biraz daha kendi kendine vakit geçirebilsin. Uykusu düzene girsin. Allah hepimizn yardmcısı olsn.Canım benimkide sürekli kucagimda yeminle gün sayiyo bide ankaraya yaz geç geliyo zaten burada iki mevsim yasiyoz yaz gelsin dışarı cikmadigim tek günüm bile olmayacak inşallah memlekete gidip baharı yaşayıp yaza buraya gelcem güzelsşeyler dusun ocakta son on gün ilk vermeye 2 ay kaldı mesela
Cnm bnm en çok şürettiğşm şey kış olması. Eğer hava güzel olsaydı dışarda insanlar dolaşsaydı, ağlayan uyuyamayan huysuz ve küçücük bi bebekle dışarı çıkamayınca herhalde tam anlamıyla yerdim kafayı. Şimdiki halimden beter olurdumben de dışarı çıkıp gezmek gezmek gezmek iatiyorum bebisimle. arabasini aldik duruyo daha tadini cikaramadim yaa. ben bi de yurumeyi coook severim eve tikildik:/ kis bebesi zor muymus ne
o zaman en guzeel zamanda dogurmusuz ohhhh canimiza degsinCnm bnm en çok şürettiğşm şey kış olması. Eğer hava güzel olsaydı dışarda insanlar dolaşsaydı, ağlayan uyuyamayan huysuz ve küçücük bi bebekle dışarı çıkamayınca herhalde tam anlamıyla yerdim kafayı. Şimdiki halimden beter olurdum
Bu çok iyiydio zaman en guzeel zamanda dogurmusuz ohhhh canimiza degsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?