2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kızlar aranızda AVM yasağı olan var mı
Kızımın doktoru 1 yaşa kadar yasak dedi ben 8-9 aylık olunca götürürüm sanırım dayanamam 1 sene
Zaten kışın açık hava da gezemiyoruz avm de yasak kaldık evin içinde

muzun alerji yaptıgını nasıl anlarız. dün ben biraz yalattım da.

kızlar yürüteçler hakkında ne düşünüyorsunuz kaçıncı aydan sonra alınmalı sizce. yürütece özeniyorum ben fıtı fıtı geziyolar ya evin içinde çok hoşuma gidiyor almayı düşünüyorum bebeğim kız, erkek olsaydı almazdım da zararlı olduğunu duydum erkekler için.

Yasak sebebi ne ji ben pazar gitmeyi dusunuyom

sadece avm var zaten kışın gidilebilecek. bize bişey demedi doktor bilmiyorum

Yasak falan yok bizde ama haftasonları çok kalabalık oluyo herkes avm de diye gitmiyoruz. Haftaiçi de eşim geç geliyo işten. Hazırlan toparlan çık derken geç oluyo diye gitmiyoruz çoktandır

Arada bir oluyor canım sıkma canını

sinirden ağladım valla, 4.5 saat oldu. sanki zehir veriyorum memeyi görünce kaçıyor. çıldırcam yaaa

geçen hafta da 2.5 saatte bir istekli emiyordu. ne değişti anlamadım.

sinirden ağladım valla, 4.5 saat oldu. sanki zehir veriyorum memeyi görünce kaçıyor. çıldırcam yaaa

canım ilaç kullanan sen miydin? belki kullandığın ilaçlar sütünün tadını değiştirmiş olabilir ondan emmeyi reddediyordur pes etme uykuluyken ya da keyfi yerindeyken dene, hala ilaç kullanıyor musun bilmiyorum da sütünü sağıp boşaltabilirsin ilaçlı sütün gitmesi için.

Canim zorlama uyutmaya çalış uyuyunca aliyor memeyi stres oldunmu hepten reddediyor bzmkide uyanikken iki uc kere ancak alıyor

Hiç aldımı tadına baktımı sütün.Eğer öyleyse yediğin bir seyden olabilir açlıktan ağlıyormu?yoksa keyfi yerinde mi? Sen biberon veriyormuydun ? Biberona alışmış olabilirmi Eğer süttense biberona koyver bakalım içecekmi süttenmi yoksa biberondan mı anlamak lazım .Bazen hiç emmek istemiyorlar

muzun alerji yaptıgını nasıl anlarız. dün ben biraz yalattım da.
deride ya da bagirsakta tepki olabilir.dudagin kenarlari kizarabilir.kusma olabilir.bazende hemen tepki vermez.birkac ay sonra ya da yillar sonra verir.normalde en erken 5.ay diye baslanir biliyorum.dikkat ederseniz kavanoz mamalarinda elma,havuc 4.aydan itibaren yazar.kayisi muz 5.ay.
dikkatli olmakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…