adet olmaman yumurtlamıcagın anlamına gelmez canım korun mutlaka ben ilk adet olucagımı yumurtlama akıntımdan anladımBen hıc adet olmadım daha canim tüp bebek yaptırdık ilkinde diye korunmuyoruZ da
Surekli maskeyle gezdim canim.. Bi de esim sagolsun hep o ilgilendi. Bn sadece emzirirken aldim.. Cok sukur gecmeden atlattikbu arada bebeğe bulaşmadı di mi? korkuyorum yaa ama çok da uzak duramıyorum
muzun alerji yaptıgını nasıl anlarız. dün ben biraz yalattım da.canim muzla baslanmaz.muz alerjik.doktorumuz elma armut dedi.sebze olarakta patates,havuc,kabak.kabak mevsimi degil.biz organik pazarda bulamadik.bixde 4.ayda basladik alerjimuzden dolayi.biliyosundur elma,armut cam rende olacak.sebzeyi mutlaka basla.tatliya alisir.
aynı durumdayız canım hatta çok sevinmiştim adet oldum diye:) geri gitti kesildi ben de bekliyorum 3 gündür.Ya kizlar benim 3 gün önce iki gun süren kahverengi ve pembe akıntım oldu hala hasta olmadım neden olabilir 3 gündür bekliyorum gelen yok
Kızlar aranızda AVM yasağı olan var mı
Kızımın doktoru 1 yaşa kadar yasak dedi ben 8-9 aylık olunca götürürüm sanırım dayanamam 1 sene
Zaten kışın açık hava da gezemiyoruz avm de yasak kaldık evin içinde
sadece avm var zaten kışın gidilebilecek. bize bişey demedi doktor bilmiyorumKızlar aranızda AVM yasağı olan var mı
Kızımın doktoru 1 yaşa kadar yasak dedi ben 8-9 aylık olunca götürürüm sanırım dayanamam 1 sene
Zaten kışın açık hava da gezemiyoruz avm de yasak kaldık evin içinde
Ayy benimde sanki akıntim başladı adet mi oluyorum artık sütüm azalir diye adet olmaktan da korkuyorumadet olmaman yumurtlamıcagın anlamına gelmez canım korun mutlaka ben ilk adet olucagımı yumurtlama akıntımdan anladım
Bn dikkat etmedim azaldimi hatırlamıyorumAyy benimde sanki akıntim başladı adet mi oluyorum artık sütüm azalir diye adet olmaktan da korkuyorum
Ayy benimde sanki akıntim başladı adet mi oluyorum artık sütüm azalir diye adet olmaktan da korkuyorum
Arada bir oluyor canım sıkma canınıiyi bari benim de iki gündür yine nazlanıyor,bi çözebilsem sorunu nedir
Arada bir oluyor canım sıkma canını
canım ilaç kullanan sen miydin? belki kullandığın ilaçlar sütünün tadını değiştirmiş olabilir ondan emmeyi reddediyordur pes etme uykuluyken ya da keyfi yerindeyken dene, hala ilaç kullanıyor musun bilmiyorum da sütünü sağıp boşaltabilirsin ilaçlı sütün gitmesi için.sinirden ağladım valla, 4.5 saat oldu. sanki zehir veriyorum memeyi görünce kaçıyor. çıldırcam yaaa
geçen hafta da 2.5 saatte bir istekli emiyordu. ne değişti anlamadım.
Canim zorlama uyutmaya çalış uyuyunca aliyor memeyi stres oldunmu hepten reddediyor bzmkide uyanikken iki uc kere ancak alıyorsinirden ağladım valla, 4.5 saat oldu. sanki zehir veriyorum memeyi görünce kaçıyor. çıldırcam yaaa
Hiç aldımı tadına baktımı sütün.Eğer öyleyse yediğin bir seyden olabilir açlıktan ağlıyormu?yoksa keyfi yerinde mi? Sen biberon veriyormuydun ? Biberona alışmış olabilirmi Eğer süttense biberona koyver bakalım içecekmi süttenmi yoksa biberondan mı anlamak lazım .Bazen hiç emmek istemiyorlarsinirden ağladım valla, 4.5 saat oldu. sanki zehir veriyorum memeyi görünce kaçıyor. çıldırcam yaaa
Canım olursa yok demem :) o tedavi süreci zor
deride ya da bagirsakta tepki olabilir.dudagin kenarlari kizarabilir.kusma olabilir.bazende hemen tepki vermez.birkac ay sonra ya da yillar sonra verir.normalde en erken 5.ay diye baslanir biliyorum.dikkat ederseniz kavanoz mamalarinda elma,havuc 4.aydan itibaren yazar.kayisi muz 5.ay.muzun alerji yaptıgını nasıl anlarız. dün ben biraz yalattım da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?