2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

sinirden ağladım valla, 4.5 saat oldu. sanki zehir veriyorum memeyi görünce kaçıyor. çıldırcam yaaa

geçen hafta da 2.5 saatte bir istekli emiyordu. ne değişti anlamadım.
canim bu aylar emmeyi red sik rastlaniyor sanirim.bizdede var.uyanikken cevreyi seyretmek istiyor. bende

@ ayhkdry gibi uyutarak emzirmeye calisiyorum.uykusunda yani.diger turlu azcik cekip birakiyor ne yazik ki.
birde emziren arkadaslar kac saatte bir emziriyor?

Ben 2 saatte bir emziriyorum bazen 3 saate uzuyor , bazen sütüm yetmiyor bu tempoya depoladiklarimdan veriyorum.

Çok sıkıldım bu ara gündüz uyutamiyorum uykusuzluk başina vurunca bagiriyor kafam o sesi kaldirmiyor bende bagiriyorum.
Bugun annemi cagirdim geldi sagolsun uyuttu bende uyudum 1 saat ama bilmiyorum aksam olunca onu da herseyi de birakip gidesim geliyor.Şimdi eşim ilgileniyor ben yanina bile gitmek istemiyorum bebegin.

Kış olmasa huysuz bi bebekte olsa alır çıkardim onu bu eve kapanma hali boguyor beni,,Avm ler mikrop dolu hastalik heryerde onun için evdeyiz yine ooofff.,

canım biz aynı gün doğum yapmıştık.Senin bebeğin dönüyormu? diş kaşıntıları başladımı ? Bizimki üç dört gündür sırt üstü yatırıyorum yüzüstü dönüyor sonra etrafında turluyor.Dişleri ise fena neşeliyken birden ağlıyor.Dişleri kaşınıyor sanırım.Sen diş için ne yapıyorsun ?[/QUOTE]
Bebeğinin doğum tarihi ne zamandı cnm benimki 28 eylül doğumlu hiç dönme çabası yok da daha

Kış bebeği olmaları gercekte n zor insan bunaliyo zaman zamn, yaza kadar biraz daha sabır...

Benim canim ilac kullanan, uykuluyken verdim hep. Ama memeyi almadan ilaci anlayamaz ki. Hic almiyor agzini acmiyir,nerden anladi kii acaba ilaci

Biz ilk oy kullandigimizda gittik 44 gunluktu. Zaten baska nere gidecegiz ki :-/

Hic almadan emmiyor. Biberon veriyorum tabi. Isteyken ben veriliyor. Keyfi gayet yerinde, aglamiyor.
Uyurken emzirdim hic sagmadim yeter ya sagmaktan biktim valla

Arkadasin bebegi 8 aylik yurutmek istedigimizde cirpiyor ayaklarini adim atmak yerine. Yurutmeyi geciktiriyor gercekten sanirim

canim bu aylar emmeyi red sik rastlaniyor sanirim.bizdede var.uyanikken cevreyi seyretmek istiyor. bende

Evet uykulu halini yakaladim hep ama yorucu oluyor her defasinda saati gelince uyumaya zorluyorum. Resmen sinirlerimi bozdu kizdim ona.sonra da pisman oldum.
Ama cok aliniyorum memeyi gorur gormez kendisini cekmesine

Canim kis da olsa cikilir disari, cikmayanlar niye cikmiyorsunuz anlamiyorum.
En azindan bir 20 dk cikariyorum ben. Soguksa da bir sey olmaz ki

Bebeğinin doğum tarihi ne zamandı cnm benimki 28 eylül doğumlu hiç dönme çabası yok da daha[/QUOTE]

10 eylul. Benimki daha buyuk ama yok bende de.

aynı dediğin gibi dudagında sivilce çıktı bugün canım ondan mı oldu acaba dün yaladıktan sonra kustu da.ciddi bir alerji mi acaba kendi kendine geçer mi doktora götürelim mi yoksa sen eczacıydın galiba bilirsin diye soruyorum

Benim canim ilac kullanan, uykuluyken verdim hep. Ama memeyi almadan ilaci anlayamaz ki. Hic almiyor agzini acmiyir,nerden anladi kii acaba ilaci
hiç almıyorsa bişi diyemem canım. bi arkadasın dediği gibi biberonla falan verdin de biberona mı alıştı acaba. aklıma başka bir şey gelmiyor.

Bebeğinin doğum tarihi ne zamandı cnm benimki 28 eylül doğumlu hiç dönme çabası yok da daha

10 eylul. Benimki daha buyuk ama yok bende de.[/QUOTE]
Himm yuzustu dönüyor demissin de benimki yüzüstü yatirdigimda bile bi sure sonra bagrınma ya başlıyor çevir diye, biz kucukmusuz baya sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…