canim bu aylar emmeyi red sik rastlaniyor sanirim.bizdede var.uyanikken cevreyi seyretmek istiyor. bendesinirden ağladım valla, 4.5 saat oldu. sanki zehir veriyorum memeyi görünce kaçıyor. çıldırcam yaaa
geçen hafta da 2.5 saatte bir istekli emiyordu. ne değişti anlamadım.
canim benimki de doya doya emmiyo. az emdigi icin 2 saat ara ile emziriyorum en az.@ ayhkdry gibi uyutarak emzirmeye calisiyorum.uykusunda yani.diger turlu azcik cekip birakiyor ne yazik ki.
birde emziren arkadaslar kac saatte bir emziriyor?
Kış bebeği olmaları gercekte n zor insan bunaliyo zaman zamn, yaza kadar biraz daha sabır...Ben 2 saatte bir emziriyorum bazen 3 saate uzuyor , bazen sütüm yetmiyor bu tempoya depoladiklarimdan veriyorum.
Çok sıkıldım bu ara gündüz uyutamiyorum uykusuzluk başina vurunca bagiriyor kafam o sesi kaldirmiyor bende bagiriyorum.
Bugun annemi cagirdim geldi sagolsun uyuttu bende uyudum 1 saat ama bilmiyorum aksam olunca onu da herseyi de birakip gidesim geliyor.Şimdi eşim ilgileniyor ben yanina bile gitmek istemiyorum bebegin.
Kış olmasa huysuz bi bebekte olsa alır çıkardim onu bu eve kapanma hali boguyor beni,,Avm ler mikrop dolu hastalik heryerde onun için evdeyiz yine ooofff.,
Aynen ben de bunu anlayana kadar kendimi çok uzdumCanim zorlama uyutmaya çalış uyuyunca aliyor memeyi stres oldunmu hepten reddediyor bzmkide uyanikken iki uc kere ancak alıyor
canım ilaç kullanan sen miydin? belki kullandığın ilaçlar sütünün tadını değiştirmiş olabilir ondan emmeyi reddediyordur pes etme uykuluyken ya da keyfi yerindeyken dene, hala ilaç kullanıyor musun bilmiyorum da sütünü sağıp boşaltabilirsin ilaçlı sütün gitmesi için.
Biz ilk oy kullandigimizda gittik 44 gunluktu. Zaten baska nere gidecegiz ki :-/Kızlar aranızda AVM yasağı olan var mı
Kızımın doktoru 1 yaşa kadar yasak dedi ben 8-9 aylık olunca götürürüm sanırım dayanamam 1 sene
Zaten kışın açık hava da gezemiyoruz avm de yasak kaldık evin içinde
Hiç aldımı tadına baktımı sütün.Eğer öyleyse yediğin bir seyden olabilir açlıktan ağlıyormu?yoksa keyfi yerinde mi? Sen biberon veriyormuydun ? Biberona alışmış olabilirmi Eğer süttense biberona koyver bakalım içecekmi süttenmi yoksa biberondan mı anlamak lazım .Bazen hiç emmek istemiyorlar
Arkadasin bebegi 8 aylik yurutmek istedigimizde cirpiyor ayaklarini adim atmak yerine. Yurutmeyi geciktiriyor gercekten sanirimkızlar yürüteçler hakkında ne düşünüyorsunuz kaçıncı aydan sonra alınmalı sizce. yürütece özeniyorum ben fıtı fıtı geziyolar ya evin içinde çok hoşuma gidiyor almayı düşünüyorum bebeğim kız, erkek olsaydı almazdım da zararlı olduğunu duydum erkekler için.
canim bu aylar emmeyi red sik rastlaniyor sanirim.bizdede var.uyanikken cevreyi seyretmek istiyor. bende
Ben 2 saatte bir emziriyorum bazen 3 saate uzuyor , bazen sütüm yetmiyor bu tempoya depoladiklarimdan veriyorum.
Çok sıkıldım bu ara gündüz uyutamiyorum uykusuzluk başina vurunca bagiriyor kafam o sesi kaldirmiyor bende bagiriyorum.
Bugun annemi cagirdim geldi sagolsun uyuttu bende uyudum 1 saat ama bilmiyorum aksam olunca onu da herseyi de birakip gidesim geliyor.Şimdi eşim ilgileniyor ben yanina bile gitmek istemiyorum bebegin.
Kış olmasa huysuz bi bebekte olsa alır çıkardim onu bu eve kapanma hali boguyor beni,,Avm ler mikrop dolu hastalik heryerde onun için evdeyiz yine ooofff.,
Bebeğinin doğum tarihi ne zamandı cnm benimki 28 eylül doğumlu hiç dönme çabası yok da daha[/QUOTE]canım biz aynı gün doğum yapmıştık.Senin bebeğin dönüyormu? diş kaşıntıları başladımı ? Bizimki üç dört gündür sırt üstü yatırıyorum yüzüstü dönüyor sonra etrafında turluyor.Dişleri ise fena neşeliyken birden ağlıyor.Dişleri kaşınıyor sanırım.Sen diş için ne yapıyorsun ?
aynı dediğin gibi dudagında sivilce çıktı bugün canım ondan mı oldu acaba dün yaladıktan sonra kustu da.ciddi bir alerji mi acaba kendi kendine geçer mi doktora götürelim mi yoksa sen eczacıydın galiba bilirsin diye soruyorumderide ya da bagirsakta tepki olabilir.dudagin kenarlari kizarabilir.kusma olabilir.bazende hemen tepki vermez.birkac ay sonra ya da yillar sonra verir.normalde en erken 5.ay diye baslanir biliyorum.dikkat ederseniz kavanoz mamalarinda elma,havuc 4.aydan itibaren yazar.kayisi muz 5.ay.
dikkatli olmakta fayda var.
ben de çıkarıyorum canım allaha şükür nazar da değmesin hasta olmadı hiç. havasızlık da iyi değil belki ondan bile hasta olabilir çocuklarCanim kis da olsa cikilir disari, cikmayanlar niye cikmiyorsunuz anlamiyorum.
En azindan bir 20 dk cikariyorum ben. Soguksa da bir sey olmaz ki
hiç almıyorsa bişi diyemem canım. bi arkadasın dediği gibi biberonla falan verdin de biberona mı alıştı acaba. aklıma başka bir şey gelmiyor.Benim canim ilac kullanan, uykuluyken verdim hep. Ama memeyi almadan ilaci anlayamaz ki. Hic almiyor agzini acmiyir,nerden anladi kii acaba ilaci
Bebeğinin doğum tarihi ne zamandı cnm benimki 28 eylül doğumlu hiç dönme çabası yok da daha
benimki de uykuda ama uyanıp duruyor odasını arşınladım bir saattir bu 5. oldu yat uyu işte be mübarek ama yok işte dert arıyor kendine.bu bebekler niye uyumaz yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?