Nereye çıkarıyorsun mesela cnm evden eve belki birşey olmaz ama ben de cesaret edemiyorum açıkçası toplu yerlere, avm lereben de çıkarıyorum canım allaha şükür nazar da değmesin hasta olmadı hiç. havasızlık da iyi değil belki ondan bile hasta olabilir çocuklar
Benimki de aynı bugün sürekli uyaniyo karnı da tok nden böyle yaptı anlamadimbenimki de uykuda ama uyanıp duruyor odasını arşınladım bir saattir bu 5. oldu yat uyu işte be mübarek ama yok işte dert arıyor kendine.
hemen hemen her yere gidiyoruz canım hava soğuksa avmlere, değilse açık havada biraz yürüyüş yapıyoruz arabasına koyuyorum markete kadar turlayıp geliyoruz hem alışveriş hem gezme oluyor. geçen gün bi kafeye kahvaltıya gittik mesela baya uzun zaman olmuş rahat rahat kahvaltı etmeyeli kızım o sırada uyudu arabasında biz de eşimle kahvaltı ettik bi iyi geldi sıcak bi çay içtim uzun zaman sonra :)Nereye çıkarıyorsun mesela cnm evden eve belki birşey olmaz ama ben de cesaret edemiyorum açıkçası toplu yerlere, avm lere
kesinlikle katılıyorum buna, allah iyiliğini versin çok güldük eşimle :) hiçbir derdi yok yaa altı temiz karnı tok canı ağlamak istiyorBenimki de aynı bugün sürekli uyaniyo karnı da tok nden böyle yaptı anlamadimbelki bu yuzdendirEki Görüntüle 1750527
Ayy çok ozendim şimdi maşallah peki emzik verdin mi benm en büyük korkm emmek istemesi emzik vermedim cunku, aglayınca ne yapiosn? bi kere gittk AVM ye ona elektrik sobası almaya durmadı ağla agla nasıl döndük bilmiyormhemen hemen her yere gidiyoruz canım hava soğuksa avmlere, değilse açık havada biraz yürüyüş yapıyoruz arabasına koyuyorum markete kadar turlayıp geliyoruz hem alışveriş hem gezme oluyor. geçen gün bi kafeye kahvaltıya gittik mesela baya uzun zaman olmuş rahat rahat kahvaltı etmeyeli kızım o sırada uyudu arabasında biz de eşimle kahvaltı ettik bi iyi geldi sıcak bi çay içtim uzun zaman sonra :)
kesinlikle katılıyorum buna, allah iyiliğini versin çok güldük eşimle :) hiçbir derdi yok yaa altı temiz karnı tok canı ağlamak istiyor
emzik alıyor benimki 2. ayın sonunda ancak alıştı ama başlarda cok zorlandık. emzirmekten niye korkuyosun ki canım avmlerde bebek bakım odasında emziriyorum. o gün de uyanınca emmek istedi aldım tuvalete gittim oturdum klozete emzirdim napim ağlayıp durmasından iyidir.Ayy çok ozendim şimdi maşallah peki emzik verdin mi benm en büyük korkm emmek istemesi emzik vermedim cunku, aglayınca ne yapiosn? bi kere gittk AVM ye ona elektrik sobası almaya durmadı ağla agla nasıl döndük bilmiyorm
bi spa da fena olmazdi haemzik alıyor benimki 2. ayın sonunda ancak alıştı ama başlarda cok zorlandık. emzirmekten niye korkuyosun ki canım avmlerde bebek bakım odasında emziriyorum. o gün de uyanınca emmek istedi aldım tuvalete gittim oturdum klozete emzirdim napim ağlayıp durmasından iyidir.emzirince keyfi yerine geldi biraz babası oyaladı ben de bi keyif çayı daha içtim müzik eşliğinde falan böyle mest oldum yaa sanki spaya gitmiş kadar oldum
Ben desteksiz oturunca alacağım canım kız oğlan farketmez çocuğu parmak ucunda duracak kadar kaldırıp saatlerce ustunde birakmassa bisey olmaz..15 er dakkika gün içinde ara ara bindirmek ten birşey olmaz..Bizde o arada bir işimizi yaparız..kızlar yürüteçler hakkında ne düşünüyorsunuz kaçıncı aydan sonra alınmalı sizce. yürütece özeniyorum ben fıtı fıtı geziyolar ya evin içinde çok hoşuma gidiyor almayı düşünüyorum bebeğim kız, erkek olsaydı almazdım da zararlı olduğunu duydum erkekler için.
nazar konusunda haklısın canım ama senin bebeğin zaten baya tombul doğmuş, benimki 3200 doğdu mesela minicikti :)[/QUOTE)
3200,ve minicik mi canım?? Benim kızım 35+0 doğdu ve 2170 gr cık tı teyzesi :)
Olmaz mi ne kadar özledim bn de yayıla yayılan gezmeyi yaza sakliyorm tüm iştahımi yine de. emzirme odalarini kullanıyor m tabi de tüm vaktm orda geçmiş gibi oluyor birsey anlamiyorm ama biraz gözükara olmak lazm galiba tebrik ederimemzik alıyor benimki 2. ayın sonunda ancak alıştı ama başlarda cok zorlandık. emzirmekten niye korkuyosun ki canım avmlerde bebek bakım odasında emziriyorum. o gün de uyanınca emmek istedi aldım tuvalete gittim oturdum klozete emzirdim napim ağlayıp durmasından iyidir.emzirince keyfi yerine geldi biraz babası oyaladı ben de bi keyif çayı daha içtim müzik eşliğinde falan böyle mest oldum yaa sanki spaya gitmiş kadar oldum
benim de niyetim bu canım 10-15 dk gezinsin ben de o sırada bi temizlik falan bişey yapimBen desteksiz oturunca alacağım canım kız oğlan farketmez çocuğu parmak ucunda duracak kadar kaldırıp saatlerce ustunde birakmassa bisey olmaz..15 er dakkika gün içinde ara ara bindirmek ten birşey olmaz..Bizde o arada bir işimizi yaparız..
teşekkür ederim canım uzun mu emiyor seninki. bu arada kızımın neden uyuyamadığını buldum. banyo yaptırdığım için başına şapka giydirmiştim ona sinir oluyomuş çıkardım şimdi uyuyorOlmaz mi ne kadar özledim bn de yayıla yayılan gezmeyi yaza sakliyorm tüm iştahımi yine de. emzirme odalarini kullanıyor m tabi de tüm vaktm orda geçmiş gibi oluyor birsey anlamiyorm ama biraz gözükara olmak lazm galiba tebrik ederim
Evet cnm uzun emiyor bi de dara gelemiyo pusete girmek arabaya yatmak istemiyordu, ne güzel sorunu bulduysan benimki de done done çıkarıyor şapkayı nasil yapıyorsa artıkteşekkür ederim canım uzun mu emiyor seninki. bu arada kızımın neden uyuyamadığını buldum. banyo yaptırdığım için başına şapka giydirmiştim ona sinir oluyomuş çıkardım şimdi uyuyor
Nasıl yani ne yasağı canım? Valla biz 23,günlükten beri her hafta gidiyoruz avm ye. Alışveriş yaptığımız market avm içinde hem kışın da dışarda gezemiyoruz ama orası iyi oluyor.Kızlar aranızda AVM yasağı olan var mı
Kızımın doktoru 1 yaşa kadar yasak dedi ben 8-9 aylık olunca götürürüm sanırım dayanamam 1 sene
Zaten kışın açık hava da gezemiyoruz avm de yasak kaldık evin içinde
Bebeğinin doğum tarihi ne zamandı cnm benimki 28 eylül doğumlu hiç dönme çabası yok da daha[/QUOTE]canım biz aynı gün doğum yapmıştık.Senin bebeğin dönüyormu? diş kaşıntıları başladımı ? Bizimki üç dört gündür sırt üstü yatırıyorum yüzüstü dönüyor sonra etrafında turluyor.Dişleri ise fena neşeliyken birden ağlıyor.Dişleri kaşınıyor sanırım.Sen diş için ne yapıyorsun ?
Ayar ini en yüksek seviyeye getirip surekli ayakta durmaya zorlandığımız sürece birşey olmaz parmak ucunda durursa surekli bacaklarının arka kasları gelişmiyor çocuk parmak ucunda yuruyor balerin gibi çocuk oturma pozisyonunda duracak surekli kendisi kalkacak yurumek için ozaman hiç bir zorlama olmaz bilakis bacak kasları gelişir.. Benim büyük kızım 10 aylık ken yürüdü, küçük kızım yaşındayken yurudu bakalım oğlan ne zaman yürüyecek..benim de niyetim bu canım 10-15 dk gezinsin ben de o sırada bi temizlik falan bişey yapimsaatlerce zaten durmaz benim kız çok çabuk sıkılıyor her şeyden :) oyuncakla oynarken bile sinir olan, sıkılan bi çocuk görmedim ben daha önce
inşallah büyüdükçe huyu değişir de sen de rahat edersin canım. iyiki iyiki varlar bazen sinirlenip kızıyoruz daralıyoruz ama onlarsız da hayat çok renksizmiş beeEvet cnm uzun emiyor bi de dara gelemiyo pusete girmek arabaya yatmak istemiyordu, ne güzel sorunu bulduysan benimki de done done çıkarıyor şapkayı nasil yapıyorsa artıkmeleklerimiz iyi ki varlar Rabbim korusun onlar i
Sağmak çok sıkıcı ya.Boş ver uyurken emiyorsa iyi.Aç değilse sorun da yok :))Canı istememiştir.Hic almadan emmiyor. Biberon veriyorum tabi. Isteyken ben veriliyor. Keyfi gayet yerinde, aglamiyor.
Uyurken emzirdim hic sagmadim yeter ya sagmaktan biktim valla
ben daha araştırmadım ama onların yüksekliklerini ayarlama olanağı var mı biliyor musun. eğer varsa ben de kaslarının gelişimine destek olur diye düşünüyorum geç yürümesinin aksine daha çabuk yürürler böylece.Ayar ini en yüksek seviyeye getirip surekli ayakta durmaya zorlandığımız sürece birşey olmaz parmak ucunda durursa surekli bacaklarının arka kasları gelişmiyor çocuk parmak ucunda yuruyor balerin gibi çocuk oturma pozisyonunda duracak surekli kendisi kalkacak yurumek için ozaman hiç bir zorlama olmaz bilakis bacak kasları gelişir.. Benim büyük kızım 10 aylık ken yürüdü, küçük kızım yaşındayken yurudu bakalım oğlan ne zaman yürüyecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?