Ben o duyguyu çok iyi biliyorum kahrolmuştum neyseki atlattık umarım sende kısa sürede atlatırsınEvet uykulu halini yakaladim hep ama yorucu oluyor her defasinda saati gelince uyumaya zorluyorum. Resmen sinirlerimi bozdu kizdim ona.sonra da pisman oldum.
Ama cok aliniyorum memeyi gorur gormez kendisini cekmesine
Himm yuzustu dönüyor demissin de benimki yüzüstü yatirdigimda bile bi sure sonra bagrınma ya başlıyor çevir diye, biz kucukmusuz baya sizden[/QUOTE]10 eylul. Benimki daha buyuk ama yok bende de.
Bn iki satte bir emziriyorum gece canim gunduzde her uyudugunda@ ayhkdry gibi uyutarak emzirmeye calisiyorum.uykusunda yani.diger turlu azcik cekip birakiyor ne yazik ki.
birde emziren arkadaslar kac saatte bir emziriyor?
3 kademe onlar ben hep oturur pozisyona ayarladım diğer çocuklarım da en yüksek kademeye hiç getirmedim,hiç zorlamadim ayakta durmaya yanıma gelir oturken beni izlerlerdi kah gezerlerdi kah otururlardı öyle yani..ben daha araştırmadım ama onların yüksekliklerini ayarlama olanağı var mı biliyor musun. eğer varsa ben de kaslarının gelişimine destek olur diye düşünüyorum geç yürümesinin aksine daha çabuk yürürler böylece.
peki kaç aylıkken başladın.3 kademe onlar ben hep oturur pozisyona ayarladım diğer çocuklarım da en yüksek kademeye hiç getirmedim,hiç zorlamadim ayakta durmaya yanıma gelir oturken beni izlerlerdi kah gezerlerdi kah otururlardı öyle yani..
Desteksiz oturunca canımpeki kaç aylıkken başladın.
kizlar masallah ne yazmışsınızEvet uykulu halini yakaladim hep ama yorucu oluyor her defasinda saati gelince uyumaya zorluyorum. Resmen sinirlerimi bozdu kizdim ona.sonra da pisman oldum.
sinirden ağladım valla, 4.5 saat oldu. sanki zehir veriyorum memeyi görünce kaçıyor. çıldırcam yaaa
geçen hafta da 2.5 saatte bir istekli emiyordu. ne değişti anlamadım.
Hic almadan emmiyor. Biberon veriyorum tabi. Isteyken ben veriliyor. Keyfi gayet yerinde, aglamiyor.
Uyurken emzirdim hic sagmadim yeter ya sagmaktan biktim valla
3 haftadır tam da senin yaşadıklarını yaşıyor ve hissettiklerıni hissediyorum. Noktasına bile dokunmadan yazdıklarıniñ altına imzamı atarım.Evet uykulu halini yakaladim hep ama yorucu oluyor her defasinda saati gelince uyumaya zorluyorum. Resmen sinirlerimi bozdu kizdim ona.sonra da pisman oldum.
ben de çıkarıyorum canım allaha şükür nazar da değmesin hasta olmadı hiç. havasızlık da iyi değil belki ondan bile hasta olabilir çocuklar
Bize Drumuz yogun bakımdan cikinca avm yasak iki ay dedi ama disari çıkarıyorum ben hemen hemen her gun. Cok soğuk olursa salondan disari çıkılıyor kucuk bi bahçemiz var oraya çıkarıyorum 5-10 dk dışarıyı seyrediyo kedileri köpekleri görüp heyecanlaniyo :) o kadarı bile yetiyo degisiklik oluyo ikimiz icindeCanim kis da olsa cikilir disari, cikmayanlar niye cikmiyorsunuz anlamiyorum.
En azindan bir 20 dk cikariyorum ben. Soguksa da bir sey olmaz ki
Bende ilk başlarda cok çekiniyodum disarda emzirmekten canım ama artık takiyorum emzirme önlüğünü çekiliyorum bi köşeye o rahat ben rahat :)Ayy çok ozendim şimdi maşallah peki emzik verdin mi benm en büyük korkm emmek istemesi emzik vermedim cunku, aglayınca ne yapiosn? bi kere gittk AVM ye ona elektrik sobası almaya durmadı ağla agla nasıl döndük bilmiyorm
Bize Drumuz yogun bakımdan cikinca avm yasak iki ay dedi ama disari çıkarıyorum ben hemen hemen her gun. Cok soğuk olursa salondan disari çıkılıyor kucuk bi bahçemiz var oraya çıkarıyorum 5-10 dk dışarıyı seyrediyo kedileri köpekleri görüp heyecanlaniyo :) o kadarı bile yetiyo degisiklik oluyo ikimiz icinde
kizlar masallah ne yazmışsınız
canm sinirlenme sonra ah kekse uykudayken emse dersin. ben bir ay uykuda emzirdim iki aydir oda yok emzirmek o kadar güzel bir duygu ki inan aglayasim geliyor cokn üzülüyorum. .kendini reddedilmiş hissedebilirsin basta normal . benim kizimin kendi tercihi ben kabullendm tekrar emenleri görünce de acaba demekten kendimi alamıyorum artik cani ne zaman isterse. sen sitres yapma hissediyor lar benim durumu herkes biliyor gitmedigim dr kalmadi olmadi mi olmuyor senin paşa en azindan arada emiyor uykuda emiyor masallah sukret bizim hanfendi gibi cins de olabilrdi benmki biberonu bile uykulu aliyor bak basindayim 30 cc kaldi bitirsinde yatalim diye
arkadaslar face de de arkads söyledi burdan blw yontemi var bebek kendi beslenmeyi ogreniyor kitabi da var obtabak bitecek ! mi bir bakin isterseniz ben denemeye çalışıcm.optm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?