2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Evet uykulu halini yakaladim hep ama yorucu oluyor her defasinda saati gelince uyumaya zorluyorum. Resmen sinirlerimi bozdu kizdim ona.sonra da pisman oldum.
Ama cok aliniyorum memeyi gorur gormez kendisini cekmesine
Ben o duyguyu çok iyi biliyorum kahrolmuştum neyseki atlattık umarım sende kısa sürede atlatırsın

10 eylul. Benimki daha buyuk ama yok bende de.
Himm yuzustu dönüyor demissin de benimki yüzüstü yatirdigimda bile bi sure sonra bagrınma ya başlıyor çevir diye, biz kucukmusuz baya sizden[/QUOTE]
Daha küçükmüş o minnak iki haftaya döner sanırım.Çok tatlılar bizimkide yorulunca çağırıyor çeviriyorum nasıl anlatıyor uuuuu artık yorulduğunu mu anlatıyor bırakmamı diyor beni böyle anlamadım.Ama öle tatlı anlatıyor ki gülme krizine girdim

@ ayhkdry gibi uyutarak emzirmeye calisiyorum.uykusunda yani.diger turlu azcik cekip birakiyor ne yazik ki.
birde emziren arkadaslar kac saatte bir emziriyor?
Bn iki satte bir emziriyorum gece canim gunduzde her uyudugunda

3 kademe onlar ben hep oturur pozisyona ayarladım diğer çocuklarım da en yüksek kademeye hiç getirmedim,hiç zorlamadim ayakta durmaya yanıma gelir oturken beni izlerlerdi kah gezerlerdi kah otururlardı öyle yani..

Bizim oglanin cenesinde birde burnunun altindq küçük kabarciklar var kizlar surekli salyali omu yapiyor acaba sizde de varmi

3 kademe onlar ben hep oturur pozisyona ayarladım diğer çocuklarım da en yüksek kademeye hiç getirmedim,hiç zorlamadim ayakta durmaya yanıma gelir oturken beni izlerlerdi kah gezerlerdi kah otururlardı öyle yani..
peki kaç aylıkken başladın.

Evet uykulu halini yakaladim hep ama yorucu oluyor her defasinda saati gelince uyumaya zorluyorum. Resmen sinirlerimi bozdu kizdim ona.sonra da pisman oldum.
kizlar masallah ne yazmışsınız
canm sinirlenme sonra ah kekse uykudayken emse dersin. ben bir ay uykuda emzirdim iki aydir oda yok emzirmek o kadar güzel bir duygu ki inan aglayasim geliyor cokn üzülüyorum. .kendini reddedilmiş hissedebilirsin basta normal . benim kizimin kendi tercihi ben kabullendm tekrar emenleri görünce de acaba demekten kendimi alamıyorum artik cani ne zaman isterse. sen sitres yapma hissediyor lar benim durumu herkes biliyor gitmedigim dr kalmadi olmadi mi olmuyor senin paşa en azindan arada emiyor uykuda emiyor masallah sukret bizim hanfendi gibi cins de olabilrdi benmki biberonu bile uykulu aliyor bak basindayim 30 cc kaldi bitirsinde yatalim diye

arkadaslar face de de arkads söyledi burdan blw yontemi var bebek kendi beslenmeyi ogreniyor kitabi da var obtabak bitecek ! mi bir bakin isterseniz ben denemeye çalışıcm.optm sizi

sinirden ağladım valla, 4.5 saat oldu. sanki zehir veriyorum memeyi görünce kaçıyor. çıldırcam yaaa

geçen hafta da 2.5 saatte bir istekli emiyordu. ne değişti anlamadım.

Hic almadan emmiyor. Biberon veriyorum tabi. Isteyken ben veriliyor. Keyfi gayet yerinde, aglamiyor.
Uyurken emzirdim hic sagmadim yeter ya sagmaktan biktim valla

3 haftadır tam da senin yaşadıklarını yaşıyor ve hissettiklerıni hissediyorum. Noktasına bile dokunmadan yazdıklarıniñ altına imzamı atarım.
Ben de gündüz uyutmaya çalışmaktan,uykuya dalarken beslemeye çalışmaktan,olmadı uyku arası uyansın da besliyeyim diye tepesinde bekleyip kollamaktan,gece her ııh deyişinde kucağıma alıp emzirmeye çalışmaktan cok yoruldum ve yıprandım. Gece uykusu açılmadan alıp emzirirsem emiyor.İşin kötüsü benim oglan çoğu zaman biberonu da almıyor. Biberon ya da meme ikisinde de uykuyu bekliyorum. Bir de benimkini uyutmak kolay da değil. Her uykuya geçış ayrı bir olay.
Bugün 2 kez itiraz etmeden uyanıkken emdi gözlerim yaşardı. Önceleri sık emzirirdim. Şimdi 3 saatten önce emzirmemeye çalışıyorum. Bu saat meselesinde de uykuyu tutturmak kolay olmuyor. Bakalım ne olacak ?

10 eylul. Benimki daha buyuk ama yok bende de.
Himm yuzustu dönüyor demissin de benimki yüzüstü yatirdigimda bile bi sure sonra bagrınma ya başlıyor çevir diye, biz kucukmusuz baya sizden[/QUOTE]

M merllin in bebeği dönüyor :) ben konuya atladım. onun da 10 eylül doğumlu

Canim kis da olsa cikilir disari, cikmayanlar niye cikmiyorsunuz anlamiyorum.
En azindan bir 20 dk cikariyorum ben. Soguksa da bir sey olmaz ki
Bize Drumuz yogun bakımdan cikinca avm yasak iki ay dedi ama disari çıkarıyorum ben hemen hemen her gun. Cok soğuk olursa salondan disari çıkılıyor kucuk bi bahçemiz var oraya çıkarıyorum 5-10 dk dışarıyı seyrediyo kedileri köpekleri görüp heyecanlaniyo :) o kadarı bile yetiyo degisiklik oluyo ikimiz icinde

biliyorum canım senin minikini :) ama benimki 40 haftasını tam doldurmuş ve geçmiş olmasına rağmen yani :)

4300'e göre minik geliyor tabi

Bende ilk başlarda cok çekiniyodum disarda emzirmekten canım ama artık takiyorum emzirme önlüğünü çekiliyorum bi köşeye o rahat ben rahat :)

avm'ye tek başıma ben de götürmüyorum zaten. biraz yürüyüş, market vs. şaşkın şaşkın seyrediyor dışarıyı :)

canım ben resmen sinirlendim görmen lazım, kızdım falan anladı yani o da. canım ya kıyamam, sert davrandım bir de ağzına memeyi tıkıştırdım, çok üzüldüm şimdi, işteyim bugün vicdan azabı çekiyorum
gidiyim de gönlünü alayım akşam.

sen arada deniyor musun emecek mi diye? valla senin işin de çok zor yaa inşallah kızın birden emmeye başlar, bazıları 6.aydan sonra düzeliyor falan demişler, acaba ek gıda alıp kaşıkla yemek zor geldiğinden en azından emeyim bari yaa mı diyorlar :) ben de pes etmicem, baktım olmadı sağıp vercem yani gittiği yere kadar. o süt onun sonuçta ha memeden içmiş ha biberondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…