3 haftadır tam da senin yaşadıklarını yaşıyor ve hissettiklerıni hissediyorum. Noktasına bile dokunmadan yazdıklarıniñ altına imzamı atarım.
Ben de gündüz uyutmaya çalışmaktan,uykuya dalarken beslemeye çalışmaktan,olmadı uyku arası uyansın da besliyeyim diye tepesinde bekleyip kollamaktan,gece her ııh deyişinde kucağıma alıp emzirmeye çalışmaktan cok yoruldum ve yıprandım. Gece uykusu açılmadan alıp emzirirsem emiyor.İşin kötüsü benim oglan çoğu zaman biberonu da almıyor. Biberon ya da meme ikisinde de uykuyu bekliyorum. Bir de benimkini uyutmak kolay da değil. Her uykuya geçış ayrı bir olay.
Bugün 2 kez itiraz etmeden uyanıkken emdi gözlerim yaşardı. Önceleri sık emzirirdim. Şimdi 3 saatten önce emzirmemeye çalışıyorum. Bu saat meselesinde de uykuyu tutturmak kolay olmuyor. Bakalım ne olacak ?
canımsınnnnn :))[/QUOTE]
ay şimdi manyak gibi kafaya taktım, acaba ona sinirlendim diye kızdı mı
Çabuk unutuyorlar canım.Sıkma canını.Ayrıca tabiki kızacağımız zamanlar olacak kendimize bile kızıyoruz çok normal.ay şimdi manyak gibi kafaya taktım, acaba ona sinirlendim diye kızdı mı
Unutmuştur bile merak etme. Böyle düşündükçe kendine eziyet edersin. Akşam seni görünce nasıl gülücek yüzüne gör bak. Ben de daha ilk zamanlarında kızmıştım nasıl anladıysa içli içli ağlamıştı dudağını büzüp, hala aklıma geldikçe burnumun direği sızlar. Ama hangimiz ebeveynlerimizden azar işitmeden büyüdük ki
ooyyy minnoşlar yaaa dudak bükmeyi öğrenerek doğuyorlar :) bir daha hiç kızmıcam, isterse aç kalsın , kilo versin gülsün yeter
Canim sarki soyke kizdigi zaman yatıyorum yanına meme acik ninni söylüyorum dönüp kendi tutuyor kizarsan anlıyor hemenay şimdi manyak gibi kafaya taktım, acaba ona sinirlendim diye kızdı mı
Büyük konuşma derim
Canim sarki soyke kizdigi zaman yatıyorum yanına meme acik ninni söylüyorum dönüp kendi tutuyor kizarsan anlıyor hemen
canim ben eczaci degilim.muzdan dolayi kustuguna eminmisin? yalattim diyorsun cunku.sivilcelenme gibi olur.doktor kontrolunde dersin.muzdan baslanmaz en masum meyve sebzeden baslanir dedigim gibi.erken verdigin icinde olabiliraynı dediğin gibi dudagında sivilce çıktı bugün canım ondan mı oldu acaba dün yaladıktan sonra kustu da.ciddi bir alerji mi acaba kendi kendine geçer mi doktora götürelim mi yoksa sen eczacıydın galiba bilirsin diye soruyorum
hadi ya pardon canım yanlış hatırlıyorum demekki :) yalattım ama birazcık kemirdi ucundan, yemiş olabilir yani. afedersin kusmuğunda muz parçası vardı o yüzden endişelendim şimdi iyi görünüyor ama bi sıkıntısı yok. bi daha vermim o zaman.canim ben eczaci degilim.muzdan dolayi kustuguna eminmisin? yalattim diyorsun cunku.sivilcelenme gibi olur.doktor kontrolunde dersin.muzdan baslanmaz en masum meyve sebzeden baslanir dedigim gibi.erken verdigin icinde olabilir
huylari iyice torpulenince napicaz bilmem. inadi, simarikligi, aglama krizleri nasi bas edicez ya..simdiden parmaklarinda oynatiyolar
ben mügede takılıp kaldım içim şişti. emziriyorum kumanda uzakta, değiştiremiyorum resmen işkence çekiyorum şu an.Zahide yetisi arayan içimizden birimi
hadi ya pardon canım yanlış hatırlıyorum demekki :) yalattım ama birazcık kemirdi ucundan, yemiş olabilir yani. afedersin kusmuğunda muz parçası vardı o yüzden endişelendim şimdi iyi görünüyor ama bi sıkıntısı yok. bi daha vermim o zaman.
galiba öyle oldu ben de öyle tahmin ediyorum canım. sivilce de çıkınca korktum alerji falan demiş ya dirim.parçayı alabilsiyse sindiremediği için kusmuştur bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?