2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

oof sorma canım yaa, neden böle oldu bu bebekler anlamıyorum. biberona alıştı diye düşünyordum ama seninkinde de aynısı var. kişilikleri böyle belki de. eskiden cok cok cok emerdi çok iştahlıydı memeyi havada kapardı. valla özledim o günleri.
eğer çalışmıyorsan hiç biberon vermeseydin keşke gerçi denemişsindir de kaşıkla mı vermek lazım acaba.
benim işim imkansız çünkü ben yokken biberon alsın, ben varken emsin istiyorum ama bebek bunu yapmak istemez ki

Unutmuştur bile merak etme. Böyle düşündükçe kendine eziyet edersin. Akşam seni görünce nasıl gülücek yüzüne gör bak. Ben de daha ilk zamanlarında kızmıştım nasıl anladıysa içli içli ağlamıştı dudağını büzüp, hala aklıma geldikçe burnumun direği sızlar. Ama hangimiz ebeveynlerimizden azar işitmeden büyüdük ki
ay şimdi manyak gibi kafaya taktım, acaba ona sinirlendim diye kızdı mı

ooyyy minnoşlar yaaa dudak bükmeyi öğrenerek doğuyorlar :) bir daha hiç kızmıcam, isterse aç kalsın , kilo versin gülsün yeter

canim ben eczaci degilim.muzdan dolayi kustuguna eminmisin? yalattim diyorsun cunku.sivilcelenme gibi olur.doktor kontrolunde dersin.muzdan baslanmaz en masum meyve sebzeden baslanir dedigim gibi.erken verdigin icinde olabilir

Bir yandan hala tam olarak geçmeyen gaz sancıları, bir yandan 1-1,5 aya çıkmaya çalışan 2 tane diş, bir yandan sürekli kapalı ortam üşüyormu,terliyormu söyleyememek,iki tane minik delikten nefes almaya çalışan bir burun,çok dertleri var aslında söyleyemiyorlar..

canim ben eczaci degilim.muzdan dolayi kustuguna eminmisin? yalattim diyorsun cunku.sivilcelenme gibi olur.doktor kontrolunde dersin.muzdan baslanmaz en masum meyve sebzeden baslanir dedigim gibi.erken verdigin icinde olabilir
hadi ya pardon canım yanlış hatırlıyorum demekki :) yalattım ama birazcık kemirdi ucundan, yemiş olabilir yani. afedersin kusmuğunda muz parçası vardı o yüzden endişelendim şimdi iyi görünüyor ama bi sıkıntısı yok. bi daha vermim o zaman.

huylari iyice torpulenince napicaz bilmem. inadi, simarikligi, aglama krizleri nasi bas edicez ya..simdiden parmaklarinda oynatiyolar

Kukla olcaz artık, çocuklarının sindirdiği, pasif bir anne de olmak istemiyorum hiç. bir tanıdığımız var öyle, 5 yaşında altını bezliyorlar fln, her istediğini yaptırıyor hala. ooff çok zor bu işler

parçayı alabilsiyse sindiremediği için kusmuştur bence canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…