5 aylikmis bebeği nasıl uyku düzeni kurcam sordu pedagok da emzirerek uyutma kucakta sakinlestir sonra yatakta uyut ayrı odada yatır dedi
Yok devenin bale papucu5 aylikmis bebeği nasıl uyku düzeni kurcam sordu pedagok da emzirerek uyutma kucakta sakinlestir sonra yatakta uyut ayrı odada yatır dedi
Hic sorma canım kucakta hoplatmaktan sag kolum omzum kürek kemiğim felç olmus gibi tutuldu ağrıdan ölüyorum esimin bi akrabası geldi geçenlerde seviyodu ağladı oglum ayaga kalktı kucağında sustu ayy siz bunu fena alistirmissiiz boyle bırakın yerde oynasın diyo kac cocuk büyüttüyse ve hangi tecrübeyle konuşuyorsa zaten onu hic anlamış değilim sinir oldumbenimde en kizdigim noktalardan biri,kucaga alistirma,gezdirme.hayir sanki keyfimden gezdiriyorum.bebek duruyoda kurtluyorum.aglayinca da aghlatma annesi.
ayhkdry canim bizimde salyasi cok arttiginda cenesi kizariyor.
Bn izlemedim ya ne sormuşZahide yetisi arayan içimizden birimi
5 aylikmis bebeği nasıl uyku düzeni kurcam sordu pedagok da emzirerek uyutma kucakta sakinlestir sonra yatakta uyut ayrı odada yatır dedi
yok canm ben olsam emmeyi reddediyor diye sorucaktim hepimizin ortak sorunu şuan
Oğlumu bu aralar sadece yatak odasinda emzirebildigim icin kacirmisim programi
Aynen hepimizin ortak sorunu canım onun icin üzme kendini. Uyanikken hic mi almiyo. Benim oğlumda memeyi verince ağlamaya başlıyo bir iki ısrar edersem katılarak ağlamaya kadar gidiyo kucağımda gezdirip sakinlestiriyorum sonra yine deniyorum olmadı bu sefer bi sure ara verip yine deniyorum bi kac denemeden sonra aliyo memeyi ama eğer biraz huysuzsa ve mizirdaniyosa imkansız iyice sakin olunca aliyo ancakyok canm ben olsam emmeyi reddediyor diye sorucaktim hepimizin ortak sorunu şuan
Uyku konusunda uzmanlığım var isim bu bir insanın nefes alış verisinden goz küresi hareketlerinden kas gevşekliğinden uykunun hangi evresinde oldugunu anlayabilirim bebeklerdeki geçiş ve düzen farklıdır onu da bilirim ama kel merhem misali bi care bulamadım hala oğluma :) bi düzenimiz de yok tek tesellim sağlıklı oluşu ve gece 3 saat aralıksız uyuması emmek icin Uyanıyo sonra ikişer saate dusuyo toplam 7 saat Allah bereket versin :)
Aliyor canım cok uzun sure emmesede tutuyor oda yatak odasina gidiyoruz yataga koyunca basliyor ağlamaya memeyi acip benim annem guzel annem ninnisini soyluyorum dönüp tutuyor oda yeter uykudayken daha iyi emiyor birakmasindaAynen hepimizin ortak sorunu canım onun icin üzme kendini. Uyanikken hic mi almiyo. Benim oğlumda memeyi verince ağlamaya başlıyo bir iki ısrar edersem katılarak ağlamaya kadar gidiyo kucağımda gezdirip sakinlestiriyorum sonra yine deniyorum olmadı bu sefer bi sure ara verip yine deniyorum bi kac denemeden sonra aliyo memeyi ama eğer biraz huysuzsa ve mizirdaniyosa imkansız iyice sakin olunca aliyo ancak
Insallah yarar canım. Bende rezene isirgan iciyorum ama sanki göğüslerim boşaldı iki gündür. Bi degisiklik olursa yazar misin canımCemen otu tohumu cayi içen varmi kızlar ben rezene anason kimyon ve isirgan otundan cay yapıyordum dun esime cemen otu tohumu al dedim tozu varmis onu aldi inşallah ise yarar
Insallah canim kimyon varsa kimyonda koy canm oda süt yapiyormus ben gunde iki üç kere içiyorum bir artis varInsallah yarar canım. Bende rezene isirgan iciyorum ama sanki göğüslerim boşaldı iki gündür. Bi degisiklik olursa yazar misin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?