2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bişey merak ediyorm yemeği bebişler uyurken mi yapıyosunz yoksa kendi kendine oyalanıyolar da o zmn mı yapıyosunz? :/[/QUOTE]
bizimki belli olmuyor bazen kendi kendine oyalanırken bazen uyurken.Bizimki tek başına çok takılıyor yada ben öyle alıştırdım.Huzursuz değilse rahatım.Ama bir yeri ağırıyorsa derdi varsa uyuyunca yapıyorum.Malesef şanslı değilim gelen yemek yiyip gidiyor bizde.Birde sipariş veriyorlar :))

Bişey merak ediyorm yemeği bebişler uyurken mi yapıyosunz yoksa kendi kendine oyalanıyolar da o zmn mı yapıyosunz? :/
bizimki belli olmuyor bazen kendi kendine oyalanırken bazen uyurken.Bizimki tek başına çok takılıyor yada ben öyle alıştırdım.Huzursuz değilse rahatım.Ama bir yeri ağırıyorsa derdi varsa uyuyunca yapıyorum.Malesef şanslı değilim gelen yemek yiyip gidiyor bizde.Birde sipariş veriyorlar :))[/QUOTE]
Tek basına takılmayı Nasıl alıştırdın ya ben daha doğduğundan beri her yolu denedim yok yanı yatmıyor poposunda sensör var yere değdiği Zaman bagiriyor

babası eve gelince kızı ona paslıyorum öyle yapıyorum. hayat müşterek
Bn de müşterek diyorm da eşim 8-8:30 da gelince yapmak mümkün olmuyo acıkmış oluyoruz . Kıymetini bil

Sen çok şanslıymışsın cnm ya maşallah

İnşallah düzene gireriz hepimiz. Annen yatana kadar bile baksa kardır. Sen de o ara dinlenirsin cnm. Rahat gezmeler için baharı ve biraz daha büyümelerini sabırsızlıkla bekliyoruz :)
Olsun cnm Allah bi yerden yüzüne bakmış en azından öyle düşün. Maşallah diyelim bebişine de
Tek basına takılmayı Nasıl alıştırdın ya ben daha doğduğundan beri her yolu denedim yok yanı yatmıyor poposunda sensör var yere değdiği Zaman bagiriyor
Bizimkiler kucak bebeği galiba. Aynı soruyu ben de soruyorm cnm. Uyku desen yok. Oturmak yok. Yemek getiren yok. Hep hazır yemekten gına geldi :/

İlk otobus yolculugumuzdayiz biz :) esim anneme birakmisti simdi eve dönüyoruz. Büyüdü de yolculuk arkadasi oldu bana
Maşallah otobüse binmek cesaret işi :)
Ben atiyom arabasına ev temizliğinde yapiyom yemekte nere gitsem pesimde sürekli konusuyom beni izliyo o uyurken bende uyurum
Sizinki de iyi yöntem cnm totosunu yere koyan bebekler :)
Bugün 4 ay + 3. Günde sırtüstü yatarken yüzüstüne döndü kuzum tekrar dönemeyip o pozisyonda kalıyo gerçi ama olsun
Bravo Allah bize de nasip etsin inşllh :)

Nasıl dinozorlar plastik oyuncak mi

Tek basına takılmayı Nasıl alıştırdın ya ben daha doğduğundan beri her yolu denedim yok yanı yatmıyor poposunda sensör var yere değdiği Zaman bagiriyor[/QUOTE]
Valla bilmiyorum yapısı öyle sanırım.Az önce emziği ağzından çıkardı o minik elleriyle şimdi tekrar soktu o minik elleriyle çok tatlı yaaa :))

canim ya senin yazilarini okurken acaba ben mi yazmisim diyorum :) once saglik tabi ama uykusuz bebek kadar zoru yok. kizimda 20 ay neler cektim bir ben bir allahim bilir. geceleri aglamama gunduzleri bayilmama sahit rabbim. simdi aynisi oglum. saat basi uyanip emse uyusa sabah supper uyudu diye dans ediyorum yine. bilmiyorum bizim imtihanimiz da bu demekki. ama kizima bakiyorum simdi istedigi zaman yatiyo istedigi zaman kalkiyo. ona baktikca umut doluyorum. sen de inan elbet bigun gececek. geceleri bebisini sallarken yalniz degilsin merak etme ben de uyanigim :) Allah yardimcimiz olsun en kisa zamanda duzelsinler ins.

Bende 15 gün sonra öğlene kadar çalışmaya basliycam.sabah gitmeden emdirsem 2 saat sonra yine acikacak biberon aldım onun için.Ins bizi unutmazlar.hiç rahat değilim bebegim alisacak mı endişeliyim.Çalışmaya başlayanlar düzene girdiniz mi ve de nasil duzen kurdunuz..

Bundan sonra boykot! Gündüz çalışıyo diye kıyamadıkça tepemize çıkılıyormuş. Saf gb 'ama elinden geleni yapıyo' diye merhamet ettikçe bi de baktım o 'elinden gelenler' yavaş yavaş azalıyor
noldu canım hayırdır :) kocalara zulüm moduna girmişsin ( elim varmadı ölüm yazamadım)

Oğlandı evdi kocaydı derken Bir de baktım kendimi unutmuşum. Hele bir de işe döneyim asıl o zaman görücek gününü ağlamayana meme yok demişler. Farkettim ki her şeye ben yetişmeye çalışıyorum. Yok öyle dünya
noldu canım hayırdır :) kocalara zulüm moduna girmişsin ( elim varmadı ölüm yazamadım)

Bugunde bitti. Oğlum yarim tam 5 aylik oluyor. Pazartesi tarti günü bakalım zor emzirme ile geçen bir ayin ardindan oğlum kaç kilo almış olucak. Tartiya yaklaştıkça kalbim kut kut atiyor
sağlık ocağında mı tarttrıyorsun canım. bizim sağlık ocağında giysisiyle tartıyorlar hiç gerçekçi sonuç alınmıyor yahu. anca dr kontrolünde çıplak tarttırınca tatmin oluyorum ben :) en son gittiğimizde bezini de açtılar çok çiş var mı diye allahtan yeni değiştirmiştim çıkarmadılar. inşallah iyi sonuçlarla dönersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…