2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

öğretmen misin canım :) ben de tatil dönüşü başlıyorum allah yardımcımız olsun. en korktuğum şey eve dönünce bana tavır yapması emmek istememesi unutması. ben beslenmesini 3 saate çıkardım canım istersen sen de öyle alıştır. 12de emzirip gitcem 3te annem süt verecek 6da da ben evde olucam bu şekilde alıştırmaya çalışıyorum şimdiden.

Valla öyle bunaldım ki evde, biraz farklılık iyi gelicek eminim. Oğlumu da özliycem ama temelli gitmiyoruz ya, bikaç saat ayrılığa dayanırız
sen de öğretmensin desene. hiçbir tatil dönüşü bu kadar hüzünlü olmamıştı benim için. daha şimdiden nasıl olacak nasıl ayrılcam demeye başladım allah yardımcımız olsun.

Evet bende ogretmenim baktim olmayacak ek ders almadan çalışmaya basliyim dedim.Ek gıdaya da gececekler ya bahara rahat ederiz umarım.

Ay grupta ne çok öğretmen varmış :) ben de öğretmenim okul öncesi öğretmeniyim. Ben 7,5 ay ücretsiz izne ayrıldım. Eylülde başlayacağım inş o zamana da kızım 14 aylık olmuş olacak

Teşekkür ederim. Yazdıklarını okuyunca iyi geldi. Özellikle de ''sen de inan elbet bigun gececek. geceleri bebisini sallarken yalniz degilsin merak etme ben de uyanigim :) '' kısmında gözyaşlarım aktı gitti. Yalnız olmadıģımı,beni anlayan birilerinin de olduğunu bilmek güzel. Eşim bile bu yaşadiklarımı normal karşılıyor,biraz düzene sokmak için çabalarımı sòylenmek ,şikayet etmek, yeni proje olarak değerlendiriyor.

Moral verdin. Cok tesekkur ederim. Çocuklarını Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Gunaydin kızlar biz bu gece iyi uyuduk sukur :) sabah 6:00 da uyandı simdi tekrar uyudu 10 dk mi sürer artık 15 mi bilemicem :))

ayhkdry canım insallah emeklerinin karşılığını alırsın iyi kilo almıştır ogluşun

sade kahve arkandayiz canım tam destek hep destek :)

W wish-hope-lovee cok tatlı görünuyosunuz canım Rabbim mutluluğunuzu daim etsin

Bende yarim gun olarak basladim is ev bebek zor oluyo ama alisyosun bnim kizim biberon almadi kilo alimi yavasladi o yuzden bir ay daha izne ayrildim emme sorunu ve uyku sorunu simdide ek gidaya gecisi yapip oyle donmek istiyorum

Bölüm ne cnm ben de atanamayan öğretmenim iyi ki atanamisim diyorm şimdi, oğlumu bırakmak durumunda kalcaktm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…