- 8 Ocak 2016
- 231
- 617
- 33
- 35
öğretmen misin canım :) ben de tatil dönüşü başlıyorum allah yardımcımız olsun. en korktuğum şey eve dönünce bana tavır yapması emmek istememesi unutması. ben beslenmesini 3 saate çıkardım canım istersen sen de öyle alıştır. 12de emzirip gitcem 3te annem süt verecek 6da da ben evde olucam bu şekilde alıştırmaya çalışıyorum şimdiden.Bende 15 gün sonra öğlene kadar çalışmaya basliycam.sabah gitmeden emdirsem 2 saat sonra yine acikacak biberon aldım onun için.Ins bizi unutmazlar.hiç rahat değilim bebegim alisacak mı endişeliyim.Çalışmaya başlayanlar düzene girdiniz mi ve de nasil duzen kurdunuz..
arkandayız tatlım :) işe başlama ne zaman kısmetse
O zmn Allah senin de yardmcın olsun cnmbence sen kıymetini bil benim eşim iki işte birden çalışıyor. akşam 9da çıkıyor işten 10u buluyor eve gelmesi.
sen de öğretmensin desene. hiçbir tatil dönüşü bu kadar hüzünlü olmamıştı benim için. daha şimdiden nasıl olacak nasıl ayrılcam demeye başladım allah yardımcımız olsun.İkinci dönem canım. Son iki haftam evimde
amin canım sağolasın.O zmn Allah senin de yardmcın olsun cnm
sen de öğretmensin desene. hiçbir tatil dönüşü bu kadar hüzünlü olmamıştı benim için. daha şimdiden nasıl olacak nasıl ayrılcam demeye başladım allah yardımcımız olsun.
orası da öyle canım alışırız heralde birkaç haftada. ne öğretmenisin her günün dolu mu olacak?Valla öyle bunaldım ki evde, biraz farklılık iyi gelicek eminim. Oğlumu da özliycem ama temelli gitmiyoruz ya, bikaç saat ayrılığa dayanırız
Sende bendensin canim atanamayan öğretmen bende çocuğumu egitirim dedim çocuk yaptım :)sade kahve aynı biz hatta bn de öğretmenim ama atanamayan. Bn de bıraktım şimdilik bebek büyütücem. Yani bizde durum devam... Ama arkandayım
Teşekkür ederim. Yazdıklarını okuyunca iyi geldi. Özellikle de ''sen de inan elbet bigun gececek. geceleri bebisini sallarken yalniz degilsin merak etme ben de uyanigim :) '' kısmında gözyaşlarım aktı gitti. Yalnız olmadıģımı,beni anlayan birilerinin de olduğunu bilmek güzel. Eşim bile bu yaşadiklarımı normal karşılıyor,biraz düzene sokmak için çabalarımı sòylenmek ,şikayet etmek, yeni proje olarak değerlendiriyor.canim ya senin yazilarini okurken acaba ben mi yazmisim diyorum :) once saglik tabi ama uykusuz bebek kadar zoru yok. kizimda 20 ay neler cektim bir ben bir allahim bilir. geceleri aglamama gunduzleri bayilmama sahit rabbim. simdi aynisi oglum. saat basi uyanip emse uyusa sabah supper uyudu diye dans ediyorum yine. bilmiyorum bizim imtihanimiz da bu demekki. ama kizima bakiyorum simdi istedigi zaman yatiyo istedigi zaman kalkiyo. ona baktikca umut doluyorum. sen de inan elbet bigun gececek. geceleri bebisini sallarken yalniz degilsin merak etme ben de uyanigim :) Allah yardimcimiz olsun en kisa zamanda duzelsinler ins.
Aynen cnm :) Allah onlara güzel eğitim vermeyi nasip etsin bariSende bendensin canim atanamayan öğretmen bende çocuğumu egitirim dedim çocuk yaptım :)
Evet canım hatta su anda bile çığlık atiyo kucağımda :)Günaydın kızlar
Bebişleriniz sinirlenmeye çığlık atmaya başladı mı? Benim kız istemediği bişey olursa sinirleniyor çığlık atıyor:)))
Bende yarim gun olarak basladim is ev bebek zor oluyo ama alisyosun bnim kizim biberon almadi kilo alimi yavasladi o yuzden bir ay daha izne ayrildim emme sorunu ve uyku sorunu simdide ek gidaya gecisi yapip oyle donmek istiyorumBende 15 gün sonra öğlene kadar çalışmaya basliycam.sabah gitmeden emdirsem 2 saat sonra yine acikacak biberon aldım onun için.Ins bizi unutmazlar.hiç rahat değilegim alisacak mı endişeliyim.Çalışmaya başlayanlar düzene girdiniz mi ve de nasil duzen kurdunuz..
Okul önceciyim canım, ne yazık ki az ders alma lüksüm yokorası da öyle canım alışırız heralde birkaç haftada. ne öğretmenisin her günün dolu mu olacak?
Sağol canımsade kahve aynı biz hatta bn de öğretmenim ama atanamayan. Bn de bıraktım şimdilik bebek büyütücem. Yani bizde durum devam... Ama arkandayım
Güzelmiş bu, bize de böyle birşey lazm aslında ben gereksiz görürdüm böyle şeyleri ama ihtiyaç duyuluyormus, nerden almistiniz fiyatları nasıl bi deCanım şu bebek egzersiz halısı diye geçiyor herhalde bakiyim bi foto yukleyebilecek miyim.
Bölüm ne cnm ben de atanamayan öğretmenim iyi ki atanamisim diyorm şimdi, oğlumu bırakmak durumunda kalcaktmöğretmen misin canım :) ben de tatil dönüşü başlıyorum allah yardımcımız olsun. en korktuğum şey eve dönünce bana tavır yapması emmek istememesi unutması. ben beslenmesini 3 saate çıkardım canım istersen sen de öyle alıştır. 12de emzirip gitcem 3te annem süt verecek 6da da ben evde olucam bu şekilde alıştırmaya çalışıyorum şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?